Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 28.02.2013, 22:22   #21
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1108 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Yari finale yükselen bir takimin oyuncusu Hayrettin´e yapilan faullerden sonra hakeme eliyle koluyla agresif hareketlerde bulunmasi cok sacma.Bu hareketleri Cüneyt Cakir´ada yapsana.Ne olursa olsun yaptigi hareketler cok sacma.Genc arkadaslarina böylemi örnek olmak istiyor.
Bu macin bizim icin önemi olmasada galibiyetle ayrilmak sevindirici.Hafta sonundaki macdanda en azindanen enkötü sartlarda bir puanla dönmek basaridir.
90 dakika boyunca ilk defa Piech´í görme imkanimiz oldu. Kötümü hayir,iyimi onada hayir.Cok hareketli hem onsekiz icerisinde,hemde defansada yardima geliyor.Bir kac mac sonra gercekten cok farkliolacagina inaniyorum.
Ligde daha rahat durumda olsak bir kac macda oynamasi icin sans verilebilinirdi.
Sözün kisasi Bursa cok eksik kadroyla sahaya cikti.Hafta sonu mac cok daha degisik olacak.Herkesin iki kisilik futbol oynamasi gerekli ,yoksa isimiz zor.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.02.2013, 22:23   #22
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Şi bundan sonra başlıyor gazozuna maçtı fener maçı gibi
Alt 28.02.2013, 23:00   #23
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

A Haberdeki spor yorumcuları şimdiden finali Fenerbahçe-Trabzonspor ilan etti, resmen bu Sivassporun ve Eskişehirsporun emeklerini görmemezlikten gelmektir, yazıklar olsun çirkef yorumculara.
Alt 28.02.2013, 23:14   #24
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Heyecan verici bir maç değildi ama moral oldu, maçı Bursa kazanmıştır diyenlerin Sivasliligindan şüphe ederim, maçı Sivasspor kazandı, bunu kabullenmek neden zor anlayamadım. Ayrıca Ziya ve Kaan'i altyapıdan keşfeden ve şans veren kişi Rıza Çalimbay'dir. Ancak maalesef SivasSpor'un altyapısı iyi olmadığı icin baska oyuncu çıkmadı, hatta Rıza hoca Sivasin altyapısı yok diyor, altyapıyı tamamıyla bana emanet edin iyi bir çalışmayla Sivaslı gençleri yetiştirip önlerini açalım diyor.

Piech konusuna gelince, hoca henüz hazır degil dediğinde bazı kendini bilmezler kıyameti kopardı, inadından oynatmiyor diye de iftira attılar, adam hazır degil bu belli oldu, insallah kısa zamanda hazır olur ama önemli maçlarda Enaramo daha iyi bir tercih, çünkü su an icin Piech ondan formayı zor alır.

SivasSpor başarılı bir takım ve Mersin maçı hariç her maçta iyi oynadık, hakem hataları olmasa ilk 4 içinde olurduk, bunu inkar eden varsa kesin Sivas'ı çekemeyen Trabzonlulardir.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.02.2013, 23:21   #25
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 896 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

iyi oynadık takım iyiydi
devamı işallah ligde gelir çünkü ligde puana ihtiyacımız var.
hocanın oyuna hamlesi:allahtan ugur cezalı yoksa onuda oyuna alırdı
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2013, 23:22   #26
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 896 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ligde de devamını görmek dilegiyle...
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2013, 23:44   #27
yiğido58sinan
Tecrübeli Yiğido

yiğido58sinan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

206 Mesajına 377 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 571 yiğido58sinan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçtan ziyade oyuncuları değerlendirmek gereken maçtı. Helal olsun formalite maç olsa da formanın hakkını verdiler. Ben aslında ferhat macit gibi ismini nadir duyduğum gençleri izleriz diye düşünmüştüm ama böylesi daha iyi oldu gibi. Erhan, Sağ bek uğur yerine erhana rahatlıkla teslim edilebilir artık.
Korcan, Uzun süredir maçlarda yok ama yaptığı kurtarışlar çalıştığının göstergesiydi.
Ziya, Sol bekte olduğu gibi sol açıkta da başarısına diyecek yok. Tek eksiği gol. Bu konuda da çalışırsa dönen toplardan attığı goller onu milli takımın vazgeçilmezi yapmaya yeter hiç şüphem yok.
Adem, ilk geldiğinde çok eleştirmiştim ama sağolsun beni yanılttı takıma da uyum sağladı sahada gösterdiği azim, mücadele, hırs tüm takımı ateşliyor.
Piech, Oyun zekası gerçekten çok iyi. Fakat kendini geliştirmesi lazım henüz emeramoyu sercanı kesecek düzeyde uyum sağlayamadı. Kampa yetiştirilememesi de bunun en büyük sebebi.
Sercan, yetenekli olduğunu belli ediyor maçlara çıktıkçada tam performansını gösterecek inşallah.
Hayrettin, yaşına rağmen iyi oynuyor doğrusu. Hele de bugün bana eski günlerimizi hatırlattı izlerken
Alt 28.02.2013, 23:52   #28
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI

Formalite oynanan maçın pek detaylı yorumu olmaz..Ayrıca denk kuvvetlerin karşılaştığı bir müsabaka da değildi..Bursaspor altyapı ağırlıklı,Sivasspor süper ligde formayı az giyen oyuncularla sahaya çıktı..Piechin 16-17 yaşındaki çocuklar karşısında oyununu yorumlamak ne kadar doğru olur..Ya da Sercanın,Mehmet Nasın oyununu yorumlamak ne kadar doğru olur..Ancak bu maçla beraber Sivassporda altyapının olmadığı da ortaya çıkmış oldu..Eğer olsaydı bu maçta kıyaslama yapılabilirdi..Bir zamanlar paf takımı Türkiye şampiyonu olmuş bir kulube hiç yakışmayacak bir tablo oluşmuş oldu..Türk futboluna birçok ismi kazandırmış olan Rıza Çalımbay da altyapının olmadığını ifade ediyorsa mutlaka inanırım..Bazı konularda eleştirdiğim Rıza Çalımbayı mesela Abdulkadir Özgen konusunda hiç eleştirmedim,süper lig oyuncusu değil diyorsa doğrudur derim..Bu anlamda Rıza Çalımbayı 1 numara altyapı antrenörü olarak görürüm ancak süper lig hocalığı çok tartışma çıkartır..
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2013, 05:27   #29
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

aslında dün ki maç skordan ziyade kadromuzunda önemli ölçüde geniş bir kadro olduğunun göstergesi oldu. ziya ve hakan dışında hep alternatifler sahadaydı. özellikle ilk yarı hakanın performansı çok iyiydi. yerini iyice sağlama aldı. yine adem koçak kadroda benim yerim olmalı dercesine takıma liderlik yaptı. en çok merak ettiğimiz piech ise beklentilerin çok uzağında. çok fazla top ezdi ve sırtı dönük topları neredeyse hep kaybetti. ama ben gerçekten bu oyuncudan yana çok ümitliyim. biraz zamana ihtiyacı olduğu anlaşılmış oldu. sercan dün ki maçta yine en çok göze çarpanlardan oldu. bazı yerlerde çok fazla bireyselliğe kaçsada kıpırdanma görüntüsü beni memnun etti. özellikle sağ bekte kaanı izlemek istiyordum. maalesef forma şansı bulamadı.
2-3 haftalık iyi sonuçlarla ligde rahat bir pozisyona gelebiliriz. inşallah bunun başlangıcını da pazar günü bursadan mutlu ayrılarak yaparız. Avrupa kupalarına yalnızca Trabzon maçları kaldı. başarılar yiğidolarımız.
Alt 01.03.2013, 07:55   #30
MEVLUTHOCAOGLU
Yiğido

97 Mesajına 151 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 MEVLUTHOCAOGLU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hakkımızda hayırlısı inşallah pazar günü bursadan puanlar alır yuvaya döneriz başarılarının devamını dilerim
MEVLUTHOCAOGLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MEVLUTHOCAOGLU'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı