Maçtan ziyade oyuncuları değerlendirmek gereken maçtı. Helal olsun formalite maç olsa da formanın hakkını verdiler. Ben aslında ferhat macit gibi ismini nadir duyduğum gençleri izleriz diye düşünmüştüm ama böylesi daha iyi oldu gibi. Erhan, Sağ bek uğur yerine erhana rahatlıkla teslim edilebilir artık.
Korcan, Uzun süredir maçlarda yok ama yaptığı kurtarışlar çalıştığının göstergesiydi.
Ziya, Sol bekte olduğu gibi sol açıkta da başarısına diyecek yok. Tek eksiği gol. Bu konuda da çalışırsa dönen toplardan attığı goller onu milli takımın vazgeçilmezi yapmaya yeter hiç şüphem yok.
Adem, ilk geldiğinde çok eleştirmiştim ama sağolsun beni yanılttı takıma da uyum sağladı sahada gösterdiği azim, mücadele, hırs tüm takımı ateşliyor.
Piech, Oyun zekası gerçekten çok iyi. Fakat kendini geliştirmesi lazım henüz emeramoyu sercanı kesecek düzeyde uyum sağlayamadı. Kampa yetiştirilememesi de bunun en büyük sebebi.
Sercan, yetenekli olduğunu belli ediyor maçlara çıktıkçada tam performansını gösterecek inşallah.
Hayrettin, yaşına rağmen iyi oynuyor doğrusu. Hele de bugün bana eski günlerimizi hatırlattı izlerken