Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Alt 25.11.2005, 15:05   #21
LütfiÜnal
Yiğido

LütfiÜnal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 LütfiÜnal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
1967_DERNEK_ÖZGÜR Nickli Üyeden Alıntı
GECE MACI VE GUZEL BI TRUBUN DESTEĞİ OLACAK İNŞALLAH YIGIDOLAR DESTEĞİMİZE VE COSKUMUZA ESLIK EDER..
ÖZGÜR GAYET TABIIKI ESLIK EDECEGIZ AMA BEDENEN ARANIZDA BULUNAMAYACAGIZ.INSALLAH BIZDE BURADA DERNEKTE IZLEYECEGIZ.ÖYLE TEZAHÜRAT YAPINKI BIZLERDE BURADA YERIMIZDE DURAMAYALIM.SIMDIDEN HEPINIZE TESEKKÜR EDIYORUM.INSALLAH MAC ESNASINDA TELEFONLA BAGLANIRIZ.BEN SANSIMI DENEYECEGIM.
LütfiÜnal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.11.2005, 15:05   #22
serrkann58
Tecrübeli Yiğido

serrkann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serrkann58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bilet fiyatları gerçekten çok ama çok uygun bu yüzden yönetime burdan teşekkür etmek isterim
Alt 25.11.2005, 15:16   #23
Cem-Can
Acemi Yiğido

Cem-Can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Cem-Can ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Çoşkulu bir tribün desteği ile bu maçı inşallah kazanacağız...Ben en çok aramızdaki İrlandalıları merak ediyorum...Sivaslı olupda Beşiktaş tribününe kimler gidecek...Bu çok önemli şimdiden onları kınıyorum...
BENCE ÇOK AĞIR YORUMLAR YAPILIYOR BURDA KÜFÜRE KADAR GİDEN BENCE ASIL KINANMASI GEREKEN BU!HERKES SİZİN GİBİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİL KENDİ FİKRİNİ SÖYLERSİN HERKES SAYGI DUYAR AMA OLAY KÜFÜRE VARINCA BU SİTEYE HİÇ YAKIŞMIYOR.HERKES İSTEDİĞİNİ YAPAR HEM SİVASI SEVER HEMDE KENDİ TAKIMINI TUTAR,VEYA KENDİ TAKIMINI BIRAKIR TAMAMMEN SİVASI TUTAR HERKESİN KENDİ BİLECEĞİ ŞEY,BU KRİTERLERİ SİZ BELİRLEYEMEZSİNİZ!
Cem-Can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.11.2005, 16:04   #24
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1347 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
hafiklisemo58 Nickli Üyeden Alıntı
maçta olamayacagız ama kalbimiz sivasla

Eyvallah gardaş sizde bize dualarınızla destek olun....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.11.2005, 16:06   #25
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1347 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
the_cem Nickli Üyeden Alıntı
BENCE ÇOK AĞIR YORUMLAR YAPILIYOR BURDA KÜFÜRE KADAR GİDEN BENCE ASIL KINANMASI GEREKEN BU!HERKES SİZİN GİBİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİL KENDİ FİKRİNİ SÖYLERSİN HERKES SAYGI DUYAR AMA OLAY KÜFÜRE VARINCA BU SİTEYE HİÇ YAKIŞMIYOR.HERKES İSTEDİĞİNİ YAPAR HEM SİVASI SEVER HEMDE KENDİ TAKIMINI TUTAR,VEYA KENDİ TAKIMINI BIRAKIR TAMAMMEN SİVASI TUTAR HERKESİN KENDİ BİLECEĞİ ŞEY,BU KRİTERLERİ SİZ BELİRLEYEMEZSİNİZ!

Ben çok ağır konuşmadım...Eğer bir insan Sivaslı ise Sivassporu desteklemeyebilir...Ama Sivasta yaşayıop Sivasın ekmeğini yiyipde gidip rakip takım tribününden Sivassspora karşı tezahürat yaparsa bunu ben eleştiririm...
Alt 25.11.2005, 16:14   #26
Cem-Can
Acemi Yiğido

Alıntı:
Ben çok ağır konuşmadım...Eğer bir insan Sivaslı ise Sivassporu desteklemeyebilir...Ama Sivasta yaşayıop Sivasın ekmeğini yiyipde gidip rakip takım tribününden Sivassspora karşı tezahürat yaparsa bunu ben eleştiririm...
BAK ELEŞTİRMEN KADAR DOĞAL BİŞEY OLAMAZ KENDİ FİKRİNDİR HERKES DİNLER AMA YOK ŞEREFSİZDİR FALAN DEMEYE KİMSENİN AMA KİMSENİN HAKKI YOK BENİM İTİRAZIM BUNA,YOKSA ELEŞTİRMENE DEĞİL..O YÜZDEN AĞIR OLDU DEDİM YAZDIKLARINA TEKRAR BAKARSAN EMİNİM HAK VERİRSİN..BURDA HERŞEYİ TARTIŞALIM AMA BİRBİRİMİZİ KIRMADAN VE SAYGI ÇERÇEVESİNDE...
Alt 25.11.2005, 16:17   #27
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Alıntı:
BAK ELEŞTİRMEN KADAR DOĞAL BİŞEY OLAMAZ KENDİ FİKRİNDİR HERKES DİNLER AMA YOK ŞEREFSİZDİR FALAN DEMEYE KİMSENİN AMA KİMSENİN HAKKI YOK BENİM İTİRAZIM BUNA,YOKSA ELEŞTİRMENE DEĞİL..O YÜZDEN AĞIR OLDU DEDİM YAZDIKLARINA TEKRAR BAKARSAN EMİNİM HAK VERİRSİN..BURDA HERŞEYİ TARTIŞALIM AMA BİRBİRİMİZİ KIRMADAN VE SAYGI ÇERÇEVESİNDE...

Bir insan ekmek yediği yere ihanet ederse ben bunu eleştiririm...Sivaslı olupda burdan ekmek yiyen bir insanın başka takımı desteklemesi ve kendi takımı aleyhine yorum yapması hiçde hoş değil...Eğer sende bunu savunuyorsan senide kınıyorum...
Alt 25.11.2005, 16:20   #28
Cem-Can
Acemi Yiğido

Alıntı:
Bir insan ekmek yediği yere ihanet ederse ben bunu eleştiririm...Sivaslı olupda burdan ekmek yiyen bir insanın başka takımı desteklemesi ve kendi takımı aleyhine yorum yapması hiçde hoş değil...Eğer sende bunu savunuyorsan senide kınıyorum...
HALA ANLAŞAMADIK DOSTUM SENİNLE..BAK KINAMANA VEYA ELEŞTİRMENE HİÇ AMA HİÇ LAFIM YOK HAKLISINDIRDA BELKİ,BENİM DERDİM KÜFÜRLE...BEN BU SİTEDE KİMSENİN KİMSEYE AĞIR SÖZLER SARFETMESİNİ İSTEMİYORUM YOKSA KINA ELEŞTİR BUNLAR HERKESİN EN DOĞAL HAKKI
Alt 25.11.2005, 16:23   #29
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Alıntı:
HALA ANLAŞAMADIK DOSTUM SENİNLE..BAK KINAMANA VEYA ELEŞTİRMENE HİÇ AMA HİÇ LAFIM YOK HAKLISINDIRDA BELKİ,BENİM DERDİM KÜFÜRLE...BEN BU SİTEDE KİMSENİN KİMSEYE AĞIR SÖZLER SARFETMESİNİ İSTEMİYORUM YOKSA KINA ELEŞTİR BUNLAR HERKESİN EN DOĞAL HAKKI

Ben kime küfür ettimki...Ve eğer küfür ettiysem bile bunu sadece senmi gördün başka gören olmadımı???Lütfen yazıları dikkatli okuyalım benim en ağır kullandığım kelime şerefsiz oldu...Bu kelimeyide kim hakederse ona söylerim...Bu lafımın halen arkasındayım...Sivasın ekmeğini yiyipde Sivasa ihanet eden şerefsizdir...
Alt 25.11.2005, 16:25   #30
Cem-Can
Acemi Yiğido

Alıntı:
Ben kime küfür ettimki...Ve eğer küfür ettiysem bile bunu sadece senmi gördün başka gören olmadımı???Lütfen yazıları dikkatli okuyalım benim en ağır kullandığım kelime şerefsiz oldu...Bu kelimeyide kim hakederse ona söylerim...Bu lafımın halen arkasındayım...Sivasın ekmeğini yiyipde Sivasa ihanet eden şerefsizdir...
SENİN İHANET ANLAYAŞINLA BENİMKİ ÇOK FARKLI O YÜZDEN DAHA FAZLA KURCALAMAYA GEREK YOK...SEN BİLDİĞİN YOLDAN İLERLE EN İYİSİ VE ŞEREFSİZLİĞİN KELİME ANLAMINA Bİ BAK İSTERSEN ONDAN SONRA KÜFÜR ETMEDİM DE...