Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Başkan İsyanlarda
Alt 19.04.2013, 22:04   #21
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Başkan İsyanlarda

başkanın röportajının tamamını dinlediğim, konuşmalarından çıkardığım anladığım özet şu,ustamızın adı hıdır elimizden gelen budur bizden daha fazlasını beklemeyin,daha fazla başarı istiyorsanız şehirin dinamikleri ,taraftarlar destek olmalılar,ne verdinizki elimize ne çalalım yüzünüze,biz yorulduk,bizim kafamızı bozarsınız destek olmazsanız biz bırakırız ne haliniz varsa görün der durumumuzu gözden geçirrir aday olmayız diye anladım,.

TFF'ye destek olmadık bu yönetime asla destek olmayız dedi,,konuşmalarının çoğuna katılıyorum ,katılmadığım noktalarda var çuvaldızı birazda kendine batırması lazım,bu takım süper lige çıktığından beri,2 3 yıl hariç geri kalan sezonlarda hep zar zor ligde kaldık,şampiyonluğa oynamaMAzın sebebide bülent uygunun başarı çıtasını yükseltmesi,aldığı adamların cuk DİYE oturması ve hakem hatalarının o sezonlar aleyhimize daha az olmasıydı.

Demek ki yönetim bazında işler yolunda gitmiyor,henüz derdimizi anlatacak ne menajerimiz nede basın sözcümüz var. Ne idiğü bellisiz adamlara trilyonlar akıttılar, zamanında Bilica'dan gelen paralarla yerine 500 bin $ verip kaliteli defans almadılar, 50 bin $ vermemek için Omotoyossi gibi adamı almadılar,N'Dossel diye bana göre kaliteli golcüye imzayı attırıp önden 100 bin $ verip işi bağlıyamadılar Karim Saidi diye adama 100 bin $ bonservis verip 4-5 yıllık imza atttıracakken attırmadılar. Tmm kulubün geleceğini düşünmek iyide boş adamlara trilyonlar verip iş yapacak oynıyacak adamlara parayı esirgersen olacağı bu olur ,bizi Eneramo'ya mahkum ettiler.

Sivas'ın yarısı bile olmayan illere takımlara 30-33 bin kişilik stad yapılırken o takımların ve şehirlerin başkanları "yav ne gerek var biz 3. ligdeyiz taraftarımızda yok boşuna masraf etmeyin" demezken doğrucu davut gibi kapasitenin 25 bine düşürülmesi içn adeta yalvardı kapasite düştüğü içinde çok sevinip düşürenlere teşekkür etti,Sivas'ın başkanı böyle yapmamalıydı, Konya'nın baskanı çıkıp ne gerek var 42 bin kişilik yapıyorsunuz zaten 1000 kişi taraftarımız var demedi

Ben kendilerine bugüne kadar ki hizmetleri için teşekkür ederim sahipsiz Sivasspor'umuzu ortada bırakmadıkları için elllerinden geldiği kadar hizmet ettikleri için , ancak eğer yeni bir heyecan yeni bir çıta koymayacaklarsa benim için misyonu ve vizyonu bitmiş yorulmuş ne yönetimden ,ne hocadan,nede düşme korkusuyla yıpranmış taraftardan bu takıma bi hayır olmaz
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.04.2013, 22:54   #22
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaslar kos koca Sivasta stada 6000 kisi geliyorsa hakkaten cok yazik, Internette baktim hangi takimin taraftari cok yaziyor, bizim sivasta yuzde 28 i fenerbahceli yuzde 27 si Sivassporlu yuzde 25 i Galatasarayli heralde yuzde 20 side Besiktaslidir , bu da demek oluyorki Sivasimizin yuzde 73 u baska takimlari destekliyor, Sivassporumuzu hic önemsemiyor, cok icler acisi bi durum, Sivasimiz 10 yila yakin süper ligde halen sivasli olupta sivasta yasadigi halde kendi sehrinin takimini tutmayan Sivasliyim demektende utanmayan sivaslilara yaziklar olsun ,

Ben Sivasliyim deyipte trabzon sporu tutanlarda gördüm malesef , bence Sivasspora en buyuk darbeyi Sivasliyim deyipte Sivassporumuzu tutmayanlardir , desteklemeyenlerdir, Inanirmisiniz bide utanmadan Sivassporu takim yerine koymayanlarda var , lan utanmaz herif sen desteklemezsen Stadyuma gelmezsen elbette bu klub buyumez ,

Ben gurbette oldugum icin elimden fazla bisey gelmiyor, burdan siz sivastaki hemserilerim acilen taraftarimizi çogaltmamiz lazim , bu utanc tablosundan bir an önce kurtulmamiz lazim , bizim büyük stadyum istemeye bile hakkimiz yokmus bu utanc tablosunu gördkten sonra ,

Yapmamiz gerekenler belli , her Sivassporluyum diyen 1 kisiyi bile taraftar yapsa eder 12 bin sonra bidaha ederse eder 24 bin sonra bidaha ederse eder 48 bin , neden olmasin , haydi yigidolar is basina....
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı vedat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.04.2013, 23:05   #23
Rallim58
Gast

Sivassporun değeri, yok olunca anlaşılacak...

Değerler kaybolunca kıymeti bilinir misali...

Ama Rabbim o günleri bizlere göstermez inşallah...

Erzurumspor, Maraşspor, Boluspor, Vanspor, Altay, Siirt Jetpa.... örnekleri unutulmamalıdır...
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.04.2013, 23:07   #24
Mete209
Yiğido

Mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

184 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 519 Mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Muammer Bey, gece gece yaramı deştin! Mecnun Başkan'ın stadyum açıklaması tam bir facia ve kapasitesizlik örneğiydi. Sivas ne çektiyse bu vizyonsuz yöneticiler yüzünden çekti.

Malatya, Sakarya, Hatay bunların takımları hangi ligde o bile belli değilken adamlar 33.000 diye bir taraflarını yırttılar ve bazıları amaçlarına da ulaştı. Bizim Başkan da çıkmış ne olur 33.000'den 25.000'e düşürün diyor. Işte bizim yöneticilerimiz böyle ileri görüşlüler!!!
Mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Mete209'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.04.2013, 23:07   #25
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yazmadan edemicem her iki yilda bir sivasa izine giderim ya arkadas izinde kimsenin azinda sivasspor kelimesi duymadim , bu da demek oluyorki Sivasta kalipta Sivassporumuzu desteklemeyen onbinlerce Sivasli var yazik
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda vedat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.04.2013, 23:41   #26
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Başkanımız çok haklı,şu anda ligde 14 şehrin takımı var ve bu şehirlerden birisi SİVAS.lütfen bu takıma sahip çıkalım
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mnt3'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.04.2013, 06:55   #27
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1621 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Başkan birçok konuda bana göre haklı.

Sivasspor lisanslı ürünlerine ilgi yok, Kombinelere ilgi yok, Maçlara ilgi yok, Hoca basın toplantısı yapar basın ilgi göstermez (birkaç kişi hariç) Takım günlük antremen yapar taraftar ilgi göstermez say say bitmez, Bu takım başka bir şehir takımı olsa Trabzonla yarı final maçına çıksa bırak stadın dolmasını biletler karaborsaya düşerdi.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.04.2013, 07:16   #28
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1464 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Salim abi yabnlış düşünüyorsun. Fener, GS ve BJK maçlarında stadı doldurur, tezahüratlarda i**ne hakem diye sporculara destek verir.

Tabiiki bizimkisi yermek açısından lakin, hele Sivasta yaşayan hemşerilerimiz bir gurbete çıksa o zaman bu takımın büyüklüğünü farkederler. Biz gurbette bir Sivaslı görünce ''gulun kölen olayım gardaş'' diyip sarılıyorsak, sivassporumuza da öyle sahip çıkıyoruz. Şu düşünceyi her zaman savunurum. ''Bize bu takım çok fazla'' Bunuda konuştuğumu tüm arkadaşlarım bile dile getiriyorlar. Bu görünen bir gerçek...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.04.2013, 08:17   #29
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 531 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
duygusalmış, peh peh peh. kimin duygusalı, neyin duygusalı?!?!? hariçten gazel okuyorsun. rıza hoca'yla ilgili eleştiri yapmak adına kendini zorlama fazla güzel, çirkinleşiyorsun çünkü.

ota .oka herşeye getirip çalımbay eleştirisi sokma. babanın iki bacağı kesilse, başbakan olsan yaptığın işte ne kadar performans gösterirsin. önce biraz insan olun, sonra çıkın yorum yapın.

başkana laf söylemeye gelince, ne verdiniz, ne istiyorsunuz? beğenmiyorsanız kongre üyesi olup, kongrelerde sesinizi yükseltin. öyle ya, burası demokratik bir ülke, demokratik kültürümüz var. çıkarsın adayım dersin, veya bir aday belirler onun etrafında kümelenirsin.

ama boş eleştiri yaparsan böyle kalakalırsın.
Burası herkesin girip düşündüğünü yazabildiği bir forum. ben bana göre olanı sen sana göre olanı edepsizlik yapma...
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2013, 08:37   #30
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 531 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
başkanın röportajının tamamını dinlediğim, konuşmalarından çıkardığım anladığım özet şu,ustamızın adı hıdır elimizden gelen budur bizden daha fazlasını beklemeyin,daha fazla başarı istiyorsanız şehirin dinamikleri ,taraftarlar destek olmalılar,ne verdinizki elimize ne çalalım yüzünüze,biz yorulduk,bizim kafamızı bozarsınız destek olmazsanız biz bırakırız ne haliniz varsa görün der durumumuzu gözden geçirrir aday olmayız diye anladım,.

TFF'ye destek olmadık bu yönetime asla destek olmayız dedi,,konuşmalarının çoğuna katılıyorum ,katılmadığım noktalarda var çuvaldızı birazda kendine batırması lazım,bu takım süper lige çıktığından beri,2 3 yıl hariç geri kalan sezonlarda hep zar zor ligde kaldık,şampiyonluğa oynamaMAzın sebebide bülent uygunun başarı çıtasını yükseltmesi,aldığı adamların cuk DİYE oturması ve hakem hatalarının o sezonlar aleyhimize daha az olmasıydı.

Demek ki yönetim bazında işler yolunda gitmiyor,henüz derdimizi anlatacak ne menajerimiz nede basın sözcümüz var. Ne idiğü bellisiz adamlara trilyonlar akıttılar, zamanında Bilica'dan gelen paralarla yerine 500 bin $ verip kaliteli defans almadılar, 50 bin $ vermemek için Omotoyossi gibi adamı almadılar,N'Dossel diye bana göre kaliteli golcüye imzayı attırıp önden 100 bin $ verip işi bağlıyamadılar Karim Saidi diye adama 100 bin $ bonservis verip 4-5 yıllık imza atttıracakken attırmadılar. Tmm kulubün geleceğini düşünmek iyide boş adamlara trilyonlar verip iş yapacak oynıyacak adamlara parayı esirgersen olacağı bu olur ,bizi Eneramo'ya mahkum ettiler.

Sivas'ın yarısı bile olmayan illere takımlara 30-33 bin kişilik stad yapılırken o takımların ve şehirlerin başkanları "yav ne gerek var biz 3. ligdeyiz taraftarımızda yok boşuna masraf etmeyin" demezken doğrucu davut gibi kapasitenin 25 bine düşürülmesi içn adeta yalvardı kapasite düştüğü içinde çok sevinip düşürenlere teşekkür etti,Sivas'ın başkanı böyle yapmamalıydı, Konya'nın baskanı çıkıp ne gerek var 42 bin kişilik yapıyorsunuz zaten 1000 kişi taraftarımız var demedi

Ben kendilerine bugüne kadar ki hizmetleri için teşekkür ederim sahipsiz Sivasspor'umuzu ortada bırakmadıkları için elllerinden geldiği kadar hizmet ettikleri için , ancak eğer yeni bir heyecan yeni bir çıta koymayacaklarsa benim için misyonu ve vizyonu bitmiş yorulmuş ne yönetimden ,ne hocadan,nede düşme korkusuyla yıpranmış taraftardan bu takıma bi hayır olmaz

Ellerine sağlık gardaşım...
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
baŞkan, İsyanlarda