Cevap: Başkan İsyanlarda
Arkadaslar kos koca Sivasta stada 6000 kisi geliyorsa hakkaten cok yazik, Internette baktim hangi takimin taraftari cok yaziyor, bizim sivasta yuzde 28 i fenerbahceli yuzde 27 si Sivassporlu yuzde 25 i Galatasarayli heralde yuzde 20 side Besiktaslidir , bu da demek oluyorki Sivasimizin yuzde 73 u baska takimlari destekliyor, Sivassporumuzu hic önemsemiyor, cok icler acisi bi durum, Sivasimiz 10 yila yakin süper ligde halen sivasli olupta sivasta yasadigi halde kendi sehrinin takimini tutmayan Sivasliyim demektende utanmayan sivaslilara yaziklar olsun ,
Ben Sivasliyim deyipte trabzon sporu tutanlarda gördüm malesef , bence Sivasspora en buyuk darbeyi Sivasliyim deyipte Sivassporumuzu tutmayanlardir , desteklemeyenlerdir, Inanirmisiniz bide utanmadan Sivassporu takim yerine koymayanlarda var , lan utanmaz herif sen desteklemezsen Stadyuma gelmezsen elbette bu klub buyumez ,
Ben gurbette oldugum icin elimden fazla bisey gelmiyor, burdan siz sivastaki hemserilerim acilen taraftarimizi çogaltmamiz lazim , bu utanc tablosundan bir an önce kurtulmamiz lazim , bizim büyük stadyum istemeye bile hakkimiz yokmus bu utanc tablosunu gördkten sonra ,
Yapmamiz gerekenler belli , her Sivassporluyum diyen 1 kisiyi bile taraftar yapsa eder 12 bin sonra bidaha ederse eder 24 bin sonra bidaha ederse eder 48 bin , neden olmasin , haydi yigidolar is basina....
|