Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maç bitmeden yazıyorum.Daha önce yazmış olduğum herşey maalesef bu maçtada gecerli.Yine çıkıp biz çok şanssız takımız canım diyeceksek ne ala.Bu maçta aslında hakemden bahsedilmeden geçilmez.Sorun şu ki bu kadar zeka problemi olan birine nasıl federasyon maç yönettiriyor.Sadece onu çözemedim.Bizde futbol adına birşeyler yapan sadece Da Costa var.Bir de Kalecimiz Ertuğrul.Atıf belki,bi de çırpınan Burhan.Gerisinin bedava bonservislerini verebilirsiniz.Gerçi zaten bedava almıştınız.Bu Utaka Cristansus zenci kardeşler hangi akla hizmet transfer edilmiş merak ediyorum.İri kıyım hallerine bakıyorsun zenci falan ya bi de, mücadale edecekler sanıyorsun çıkıp hanımefendi hanımefendi futbol oynuyorlar.Beyefendinin de ötesi yani onu diyorum.Gerçi Oldoni yi bulan zihniyetten ne bekliyordunuz denecek şimdi.Teknik Direktörümüz kötü, takım Da Costa Atıf Burhan harıç .Ertuğrul yüzakı.Diğerlerini Sivasdemirspor oynatırmıymış sorun bakalım.Kocamış Adem le İbrahimle orta sahayı tutmaya çalışıyorsun.2.yarılarda çöküyor haliyle.Adem bi de vazgecilmez adam ya önce o yazılıyor sonra takım diziliyor.Ne var acaba bu adamda diyorum.2 metreye güzel pas veriyor.Takıma katkısı bu.Hafta içi, başarımı çok çalışmama bağlıyorum diyen stoper Ümit in 2. goldeki hali yürek burktu.Kale önünde stopr 3 kere kendini yere atarsa pes derim ben o stopere.Burhanın nasıl bi mental yorgunluğu varsa hakemin cebinden çıkarıp kendine kırmızı kart gösterseydi ancak bu kadar olurdu.Hakem de zeka olarak müsaitti buna .Geçen hafta luzumsuz kırmızı kart gören Cici nin maç günü nerde olduğu bilinmiyorsa Burhan ın bası kelmi o da kırmızı görüp gezer haftaya .Takımın en önemli sorunu zaten bu disiplinsizlik .2gün izin yapacaklar şimdi.Galatasaraylı futbolcular alamıyor ama bunlar hem geziyor hem parasını tıkır tıkır alıyor.Batuhan boşuna gelmemiş uyanık takıma.Liğde bu kadar rahat edeceği takım bulamaz ki.Sivasspora acılen Abdurrahim Albayrak lazım çünkü başkanımız tıpkı Ünal Aysal gibi aymazlığa devam edecek gibi.Gerçi Aysal sonuçta istifa müesesini çalıştırdı.Evet bir yönetim müdahalesi şart .Birilerinin çıkıp bırakın takımı kampa almayı maçlardan sonra niye 3 gün izin yapıyorsunuz kardeşim demesi lazım.Gecen haftada dedim Carlos gidecek.Bari şimdiden önlem alın.Takım düşerse vebali yönetimindir
|