Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 01.11.2014, 17:03   #21
serserilerin_prensi
Yiğido

serserilerin_prensi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serserilerin_prensi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Blinzeln Cevap: Maçı Değerlendirelim

Çocuk babasına demiski burası çok soğuk ne kadar sürer bu soguk
- 40 gün
Çocuk 40 gün sonra sıcak olurmuş
-yok soğuğa alisirsin

Alıştık bi kere bizde...
Alt 01.11.2014, 17:04   #22
serserilerin_prensi
Yiğido

serserilerin_prensi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serserilerin_prensi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Blinzeln Cevap: Maçı Değerlendirelim

Çocuk babasına demiski burası çok soğuk ne kadar sürer bu soguk
- 40 gün
Çocuk 40 gün sonra sıcak olurmu?
-yok soğuğa alisirsin

Alıştık bi kere bizde...
Alt 01.11.2014, 17:04   #23
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 870 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

yönetimin yüzünden carlos bırakabilirde ha. adama zaten tekliflerde gelmiş. yönetim acilen radikal kararlar almalı
Alt 01.11.2014, 17:04   #24
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Macin 3-0 bittigine dua etmek lazim.
Ilk yari 7-1 gol girisimi saydim.
Ama panik yapmaya gerek yok.
Bu takim normal sartlarda düsmez
ama Carlos'un dedigi gibi ilk 3'e de giremez
muhtemelen ligi 6-10 siralar arasinda bitirir
Alt 01.11.2014, 17:08   #25
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

carlos yönetimin iyi futbolcu transfer etmemesi yüzünden hoca olarak kariyeri zarar gördü bence carlos takımını küme düşürdü diye başka takımlara gitmekte zorlanabilir carlos yol yakınken istifa etmeli yönetimde ara tranferde tff den alınan liğtv den gelen para ile kalbur üstü en az 5 tane oyuncu alınmalı yoksa büyük bir ihtimalle bir alt liğe düşeceğiz düşersek bir daha cıkamıyacağımızı adım gibi biliyorum ve yönetimide protesto ediyorum takımı ne hale getirdiniz yazıklar olsun.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.11.2014, 17:10   #26
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Maç bitmeden yazıyorum.Daha önce yazmış olduğum herşey maalesef bu maçtada gecerli.Yine çıkıp biz çok şanssız takımız canım diyeceksek ne ala.Bu maçta aslında hakemden bahsedilmeden geçilmez.Sorun şu ki bu kadar zeka problemi olan birine nasıl federasyon maç yönettiriyor.Sadece onu çözemedim.Bizde futbol adına birşeyler yapan sadece Da Costa var.Bir de Kalecimiz Ertuğrul.Atıf belki,bi de çırpınan Burhan.Gerisinin bedava bonservislerini verebilirsiniz.Gerçi zaten bedava almıştınız.Bu Utaka Cristansus zenci kardeşler hangi akla hizmet transfer edilmiş merak ediyorum.İri kıyım hallerine bakıyorsun zenci falan ya bi de, mücadale edecekler sanıyorsun çıkıp hanımefendi hanımefendi futbol oynuyorlar.Beyefendinin de ötesi yani onu diyorum.Gerçi Oldoni yi bulan zihniyetten ne bekliyordunuz denecek şimdi.Teknik Direktörümüz kötü, takım Da Costa Atıf Burhan harıç .Ertuğrul yüzakı.Diğerlerini Sivasdemirspor oynatırmıymış sorun bakalım.Kocamış Adem le İbrahimle orta sahayı tutmaya çalışıyorsun.2.yarılarda çöküyor haliyle.Adem bi de vazgecilmez adam ya önce o yazılıyor sonra takım diziliyor.Ne var acaba bu adamda diyorum.2 metreye güzel pas veriyor.Takıma katkısı bu.Hafta içi, başarımı çok çalışmama bağlıyorum diyen stoper Ümit in 2. goldeki hali yürek burktu.Kale önünde stopr 3 kere kendini yere atarsa pes derim ben o stopere.Burhanın nasıl bi mental yorgunluğu varsa hakemin cebinden çıkarıp kendine kırmızı kart gösterseydi ancak bu kadar olurdu.Hakem de zeka olarak müsaitti buna .Geçen hafta luzumsuz kırmızı kart gören Cici nin maç günü nerde olduğu bilinmiyorsa Burhan ın bası kelmi o da kırmızı görüp gezer haftaya .Takımın en önemli sorunu zaten bu disiplinsizlik .2gün izin yapacaklar şimdi.Galatasaraylı futbolcular alamıyor ama bunlar hem geziyor hem parasını tıkır tıkır alıyor.Batuhan boşuna gelmemiş uyanık takıma.Liğde bu kadar rahat edeceği takım bulamaz ki.Sivasspora acılen Abdurrahim Albayrak lazım çünkü başkanımız tıpkı Ünal Aysal gibi aymazlığa devam edecek gibi.Gerçi Aysal sonuçta istifa müesesini çalıştırdı.Evet bir yönetim müdahalesi şart .Birilerinin çıkıp bırakın takımı kampa almayı maçlardan sonra niye 3 gün izin yapıyorsunuz kardeşim demesi lazım.Gecen haftada dedim Carlos gidecek.Bari şimdiden önlem alın.Takım düşerse vebali yönetimindir
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı cengo64'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.11.2014, 17:13   #27
SempaticH
Tecrübeli Yiğido

SempaticH - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 SempaticH isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bu ibrahim toraman ne iş için geldi bu takıma bilen varsa lütfen söylesin boş kalmasın oğlan diyemi getirdik
SempaticH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2014, 17:14   #28
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Ya sıkmayın canınızı

Borcumuz yok

Ne olacak en fazla düşeriz arkadaşlar. Borçsuz düşen ilk takım oluruz olaya iyi tarafından bakalım biraz (!!!!)
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2014, 17:16   #29
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

Volkan senin attığı gol inanılır gibi değil bu kadar berbat olunmaz içimiz acidi bursa taraftarı alay etti rezil kepaze olduk
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda shang'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.11.2014, 17:22   #30
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hocanın ve takımın mücadele ve kazanma hırsını takdir ediyorum ama yama 5 santim yırtık 15 santim uzaşmıyor yetişmiyor
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı