Sivasın yetiştirmiş olduğu bir futbolcumuzdu sivasspora çok emeği geşti süper lige çıkmamızda çok büyük rol oynadı nediyelim vermiş olduğu katkılardan dolayı ertuğrula sonsuz teşekkürlerimi sunarım engüzel konumlarda yer bulasın ALLAH yardımcın olsun
İkinci Lig A Kategorisi`nin lideri Bursaspor, Sivasspor`un orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan`ı, sezon sonuna kadar kiraladı..
Vakıfköy Orhan Özselek Sosyel Tesisleri`ndeki imza töreninde kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Ertuğrul Arslan, Bursaspor`a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.
Bursaspor`un hedefinin 2. Lig (A) Kategorisi şampiyonluğu olduğunu dile getiren Ertuğrul Arslan, ``Beni Bursaspor`a kazandırdıkları için başkan Levent Kızıl ve teknik direktör Raşit Çetiner`e teşekkür ederim. Buraya faydalı olmak için geldim. Camiamız inşallah benim de katkılarımla sezon sonunda şampiyonluğa ulaşır`` dedi.
Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Ali Karasu da, takımın en fazla eleştirilen mevkiisi olan orta saha için gerekli takviyeyi yaptıklarını belirterek, ``Ertuğrul hakkında çok olumlu görüşler duyduk. Takıma faydası olacağına inandığımız için kadromuza kattık. Ertuğrul, başarılı olacaktır`` diye konuştu.
TAKIMI VE RENGİ DEĞİŞEBİLİR....AMA O HALA SAPINA KADAR SİVASLI !!
Ertuğrulu sezon sonuna kadar kiralık olarak verdik...İyiki satmadık çünkü Ertuğrul gerçekten çok kaliteli bir futbolcu bence Werner LORANT ile yıldızları barışmadı bu sebebten oynayamadı hatırlarsanız Fenerde ikende Ortega gibi bir dünya yıldızını kestiki Ertuğrulu kesmesi çok normaldi...İnşallah Ertuğrul Bursada başarılı olur ve kendini bir kez daha ispatlar...