daha iyi olabilirdi,ligin sonlarina dogru almanyaya cok gidip geldi bu da takimi cok etkiledi,bence alman disiplini dedikleri seyi tam anlamiyla uygulamiyor saglik olsun insallah isleri düzeltir
ya arkadaslarım allahınızı sewersenız ılk yarıda soyle arkamıza yaslanıp rahatca mac seyrettıkmı tesadufen bı gol at sonra 11 kısı defansa cekıl boyle futbol olmaz bunu tum camıa bılıyo ama puana gelınce cok guzel bence lorantın ruyası bıtecek gıbı ınsaallah sıvasımız ıcın ıyı olsun
ya arkadaslarım allahınızı sewersenız ılk yarıda soyle arkamıza yaslanıp rahatca mac seyrettıkmı tesadufen bı gol at sonra 11 kısı defansa cekıl boyle futbol olmaz bunu tum camıa bılıyo ama puana gelınce cok guzel bence lorantın ruyası bıtecek gıbı ınsaallah sıvasımız ıcın ıyı olsun
gardaş sana katılmamak elde değil ama lorantın rüyası biterse sivas da bitmiş olur ..dilerim böyle bişey olmaz 11 kişi defans yapılıyor sözünü ligin üçüncü maçından sonra hepimiz yazdık buraya ama sadece yazmakla kaldık dinleyen yokki herkez biliyo bunu yönetim de dahil bakalım ikinci yarı ne olcak RÜYALARIN BİTMEMESİ DİLEĞİYLE....
erhan ustacım yanı bı yere kadar sans faktoru yanımızda olur bı yere kadar allah yardım eder surada herkes sıvassporun menfaatı ıcın war ama bu gıdısede yonetımın dur demesı lazım ıkıncı bı konu ıse ılhan ertugrul we muhammet alı gıbı futbolcular harcandı loran alt yapıyı tesıse almıyo boyle bı basarı walla benı tatmın etmıyo tabıkı herkesın gorusune saygı duymak lazım
erhan ustacım yanı bı yere kadar sans faktoru yanımızda olur bı yere kadar allah yardım eder surada herkes sıvassporun menfaatı ıcın war ama bu gıdısede yonetımın dur demesı lazım ıkıncı bı konu ıse ılhan ertugrul we muhammet alı gıbı futbolcular harcandı loran alt yapıyı tesıse almıyo boyle bı basarı walla benı tatmın etmıyo tabıkı herkesın gorusune saygı duymak lazım
bak güzel kardeşim sana inan yürekten katılıyorum ilhan ve ertuğrul harcanmayacak futbolculardı ama kaptan zaten sakatlığı dolasıyla takıma alışamıyodu kaptanla ben görüşme şansım oldu takıma yararlı olamadığını ve ayrılmak istediğini söyledi sakatlığı çok çabuk nüksediyo keza ertuğrul bu takımda bence yasir elmacı denen şahıstan ismini bile telaffuz etmek istemediğim bu sahıstan güzel top oynardı ama olmadı lorant yaktı kısacası ama bundan sonra inşallah yapılacak transferlerle dahada güzel olacak herşey ...
futbol cok nankor erhan ustacım ben ertugrulun kardesıyım herseyden bılgımız war ama ınan futbolun kotulugu ıle weya sıstem ıle weya weya alman ekolu ıle uzaklastırma olmadı ceycey gıttı yınede sıvassporluyuz ama yapılanlar cok zorumuza gıttı bu konudada bana karsı gelen olmadı mami konusuna gelıncede ben hergun konusuyorum ınan o da acaıp moralı bozuk sen 37 yıl sonra bu takımı cıkar karsıllıgı ıse cok gulunc yonetım yonetmesı lazım artık en buyuk talebım ıse super lıgte tutnmamaız cunkı bu takım vestel gıbı cıkmadı alnımızın akıyla cıktık saygılarr
futbol cok nankor erhan ustacım ben ertugrulun kardesıyım herseyden bılgımız war ama ınan futbolun kotulugu ıle weya sıstem ıle weya weya alman ekolu ıle uzaklastırma olmadı ceycey gıttı yınede sıvassporluyuz ama yapılanlar cok zorumuza gıttı bu konudada bana karsı gelen olmadı mami konusuna gelıncede ben hergun konusuyorum ınan o da acaıp moralı bozuk sen 37 yıl sonra bu takımı cıkar karsıllıgı ıse cok gulunc yonetım yonetmesı lazım artık en buyuk talebım ıse super lıgte tutnmamaız cunkı bu takım vestel gıbı cıkmadı alnımızın akıyla cıktık saygılarr
bak gardaşım seni anlıyorum hemde çok ii anlıyorum ama elden gelir bişey yok buraya yazmakla yetiniyoruz evet kaptan mutsuzdu bende biliyorum ertuğrul bu takımda 2.ligdeyken çıkması için elinden geleni yapan formasını layıkıyla giyip terini akıtmış bi futbolcuydu sivasmızın çoçuğuydu herşeyden başka ama olsun bursada başarılar ona yolu açık olsun nasıl sa sivasa geri gelecek ve hakettiği formasını giyecek ben inanıyorum buna ..