Rüştü kardeşime öncelikle (birkez daha) emeklerinden, bu siteyi kurduğundan ve böyle bir hizmet gerçekleştirdiği için ve de anlayışlı ve sağduyulu davrandığı için teşekkür ediyorum.
Ben kimseye kırmaya, eleştirmeye ve emeğini gözardı etmeye çalışacack bir yaşta ve zihniyette değilim. Herkese hoşgörüm vardır. Benim eleştirdiğim konu; böylesine (isyankar'ın yaptığı gibi) saçma-sapan sataşmalar, ileri geri kendini bilmeden konuşmalar, karşında ki insanın kim olduğunu ve yaşını bilmeden yazışmalar ve başka arkadaşların yaptığı küfürlü yazışmalar (Allah'tan onlara engel olundu) olduğu için Lagara-lugara ifadesini kullanmıştım. Bu asla yöneticiler için kullanılmamıştır. Bunu başta "Çağlayan" kardeşimde anlamamıştı ama onunla uzlaştık. Bir yanlış anlaşılma olmuştu düzeltildi. Ama bu "isyankar" kimse onun dedğini inanın anlamadım. Ve Rüştü ve Çağlayan kardeşim dışında kimseyi moderatör olarak tanımıyorum. Moderatör dediğin bazı lüzumsuz konulara mani olur, aradaki yanlış anlaşılmalara engel olur (tıpkı Rüştü kardeşim gibi).
Lütfen birbirimize karşı daha saygılı olalım, birbirimizi kırmayalım. Herşeyin SİVASSPOR için olduğunu unutmayalım. Hepimizin ortak paydası Sivasspor olsun. Saygılarımla...
|