Sivasspor’un golcü futbolcusu Anderson, Kayseri Erciyesspor maçında fileleri havalandıracağını söyledi.
Geçtiğimiz hafta oynanan Trabzonspor maçında kart cezası nedeniyle takımdaki yerini alamayan Brezilyalı golcü futbolcu, Kayseri Erciyesspor maçında takımdaki yerini alabilecek. Cezası nedeniyle bir hafta dinlenme fırsatı bulan Anderson, aynı zamanda yurt dışında hafif sakatlığı olduğu için tedavi görmüştü.
Hafta başında yapılan idmanlarda ilimize dönerek takımla birlikte çalışmalara başlayan Anderson, formasını çok özlediğini belirtirken, “Takımımdan bir hafta uzak kaldım. Ama bu bir haftalık arayı çok iyi değerlendirdim. Hafif sakatlığım vardı. Bunu tedavi ettirdim ve dinlendim. Bu hafta Kayseri Erciyesspor maçı ile yeniden gollerime devam etmek istiyorum. Kayseri maçına çok iyi hazırlanıyorum. Bu karşılaşmada gol atacağım. Bunun içinde elimden gelen herşeyi yapacağım. Formamı ve Yiğidoları çok özledim “dedi
ANDERSON gol mol atamaz abi sadece adı yabancı onu kalite olarak 5 e katlayacak bi sürü yerli oyuncu var. Anderson forvet morvet değil. BALİLİ atar anderson atamaz. gerçi arkadaş doğru yazmış macı kazanallımda isterse PETKOVİÇ atsın demiş doğru demiş ama takımda ben ANDERSONu hiç beğenmiyorum o yüzden o atamaz diyom.