Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Manisaspor 3 - Sivasspor 1
Alt 13.09.2009, 00:53   #321
Tex
Acemi Yiğido

Tex - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 Tex FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Manisaspor 3 - Sivasspor 1

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bunu söylemek için neden bugünü beklediniz peki?
Arkadaşım bunu kişiselleştirmenin manası yok ama benim mesajlarıma bakarsan bunları daha önce de söylediğimi görebilirsin. Önemli olan yapılan hatalardan ders almak ve tekrarlamamaktır. Bence şu anda teknik direktör değişikliğinden ziyade kurumsal değişikliklere gitmek gerekir. Bu takımın başkanı başkanlığını, antrenörü antrenörlüğünü, basın sözcüsü basın sözcülüğünü kısaca herkes işini yapmalı, şimdiye kadar belki alınan sonuçlar taraftarın yani bizlerin sesini çıkarmamasına yol açtı ama bana göre tek doğru yol bu.
Tex isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2009, 00:53   #322
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar simdi acin fikstürüyü sakince oynayacagim maclar tek tek kontrol edin.!! gecen sezonda bir konu acmistim Fikstürü sivassporuyaninda diye ve haklida ciktim !!!!!! . simdi fikstürü bizim icin dezavantaj bizim oynayacagimiz takimlar bizden önce kiminle oynuyor trabzon fenerbahce bu 2 takimdan darbe yiyen takimlar 3 puan almak icin sivasspor macini bekliyecekler ve öylede olacak. idda ediyorum 2.yari bizim icin cehennem olacak sivasspor toplarsa 1.ci devrenin sonuna kadar puan toplar ve 2 ci yarinin baslari ne alirsak kardir ,ama 2.ci yarinin son 8- 10 maci cok cetin gececek ligde kalmak icin trabzon ve fenerbahce macindan sonra rakiplerimizin puan alma maci olacak sivassporun bu haftalarda puan almasi aslanin agzinda degil midesine inecek bir 3 puanla tanismak icin . artik ne diyelim testi kirilmadan tedbir elinmali kirildiktan sonra tamir etmesi cok zor
Abi soruma net cevap almış değilim..Futbolcularımız Bülent Hocayla bu kadar içli dışlıyken,yeni gelen Hoca'ya uyum sürecinde de kaybedeceğimiz zamanı düşünün.Bülent Hoca ilk göreve geldiğinde ligin 12.haftası ve biz ligin dibindeydik..Ve önümüzdeki 4 maçın üçü BJK,FB ve GS ileydi..Ben istikrardan yanayım..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Metal Gear'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2009, 00:58   #323
yigidomurat
Yiğido

yigidomurat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 yigidomurat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[QUOTE=Metal Gear;560544]Bülent istifa diyenlerin alternatif ismi kim merak ediyorum..! [/QUOT

herkesin alternatifi vardır arkadaşım yeterki getirmek istesinler.ben denizlinin başına geçmeden önce nurullah sağlamın gelmesinden yanaydım,emin olun bülentten çok daha deneyimli ve iyi bir hoca.onun gittiği hiç bir takım ligi korkulacak bir yerde bitirmedi.aklıma ikinci gelen kişi ve ısrarla istediğim şahıs hakan şükürdür.kim ne derse desin bülent uygun futbol bilgisi olarak,futbolcuların değer vereceği ve güveneceği bir abi gibi görecekleri biri olarak kesinlikle ama kesinlikle hakan şükürün tırnağı olamaz.siz buna birde karakteri ekleyin.hatta fenerdeki aykut bile(fenerden olmasa daha iyi ama eldeki ihtimalleri değerlendiriyoruz ya hani) düşünülebilir.yani fenere yaptığımız onca kıyaktan(biz istemesekte tarafta olarak) heralde başkanımızı kırmaz değil mi?sözün özü arkadaşlar biz bülent efendiyi gözümüzde çok fazla büyüttük.oda bunun farkında olduğu için takımla istediği gibi oynadı.ama sonra noldu ''dağ fare doğurdu'' maalesef ve dimyata pirince giderken elimizdeki bulgurdan olduk.yapacak bişey yok.bakalım yöenetimimiz ne karar verecek hep birlikte görecez...
yigidomurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2009, 01:01   #324
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

kume dusmekten zerre korkuyorsan ts li oluyum..benım derdım dustugumuzde onun bunun agzına dolanmak..
Alt 13.09.2009, 01:07   #325
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bazilari elestirip diyorki: parayi kiyip unlu veya kaliteli bir oyuncu getirmediler vs vs, kendimizi kiyaslamak istemiyorum, ama bjk'yide ornek olarak vermek istiyorum, adamlar sozde 3 buyuk, yaptigi transferler vs vs, ama onlarda bile istifa sesleri yuklseliyor, bizim belki unlu yada paraya kiyip aldigimiz oyuncumuz yok, ama bu ornekten sunu cikariyorumki HERSEY PARA PUL DEGIL.... belki transferlerimiz yanlis olabilir, hocamiz yanlis 11 sahaya surmus olabilir, ama herseyin arkasinda taraftar ve destek olmali......bir kulubu kulup yapan taraftardir...((gercek taraftar))
Alt 13.09.2009, 01:10   #326
ayhandemir58
Acemi Yiğido

ayhandemir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ayhandemir58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ramazan Ayı girdi gireli bizim Ece Mahallesinin bir davulcusu var evlere şenlik.Sanki boş tenekeyi eline almış vuruyor da vuruyor,ne makam var ne de kaide.Bom boş gürültü patırtı.Bülent Hocanın söylemleride aynen bizim mahallenin davulcusunun çıkardığı seslere benziyor.Bugün olmadı yarın-yarın olmadı ilerisi gün inşaallah.Sanki çocuk avutuyor.Sivassporun içini boşaltmışlar içini.Yazık bu takıma biz bugünleri hiç mi hiç haketmiyoruz.
ayhandemir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2009, 01:14   #327
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1066 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

umutsuz arkadaslara seslenıyorum ben macdaydım ve macın ıkıncı yarısının bı 20 dk lık perıyodunda manısaspora o sahayı dar ettık ama malesef yetmedı hakemde anlasılmaz bı sekılde ıkılılerde paso takdır halklarını manısadan yana kullandı. yalnız su bı gercek mehmet yıldızsız olmuyor,ıbrahım sahın umut verıcı oynadı,keske kamananı ıs ısten gectıkten sonra alma huyundan vazgecebılse bulent hoca! bu arada zıta konusunda az bı zaman canlı ızleme fırsatı bulduk sanırım aradıgımız orta sahayı bulduk hırslı bı oyuncu ayagınada cok hakım..
bızı yakan defans bu mactada aynı hatalar yapıldı,ugur kavuk gunun en berbat oyuncusuydu,onu hayrettın yasın sedat ızledı akında pek guven vermıyo kalede!musayıda son zamanlarda hıc bu kadar ısteklı ve azımlı gormedım takımın en ıyısıydı. yalnız sunuda ıyı bılın macda bır allahın kulu macı erken terketmek ıcın kapıya yonelmedı sonuca ragmende takımın arkasındayız. ıyı olanı alkıslamayıda bılırız manısasporuda alkısladık mactan sonra hakkını teslım etmek ıcın,macı ıstedıler ve aldılar.. bu takımdan bulent hocanın lıg sonuna kadar gıtmesı bızı daha kotu durumlara getırecektır o yuzden su bulent uygun ıstıfa sacmalıgını artık keselım,gıdecekse bıle sezon sonu beklenmelı. takımın moralıde ne yalan soyleyeyım macın basında bıle bozuk gıbıydı,sıvasdakı hemserılerım sagolsun takımda psıkolojı falan bırakmamıslar!! su zor gunlerde takımı dıslamamalıyız bulent hoca ıcınde azcık daha sabredelım. ınsallah bu gunler gerıde kalacak..

dıpnot:manısa taraftarlarıda adam madam degıller. sımdı anladım bunlara neden yamyam dedıklerını!
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2009, 01:15   #328
Umut58SS
Acemi Yiğido

Umut58SS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 Umut58SS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

küfür etmiyelim sivaslılar67 kardeşim beni savunduğun için çok sağol
Alt 13.09.2009, 01:16   #329
MrTarzan45
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 MrTarzan45 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ozbss biz gevurmuyuz ki allah yardımcınız olsun.öncelikle bir ManisaSpor Lu olarak sizi tebrik ederim güzel macti ama sizin ister teknik kadro ister futbolcular olarak kötü bir performans cikardiniz bu sene ManisaSpor da Bu sezondaki futbolcuların coğu seneye olmayacak eminim isaac olsun en sevdim ve en iyi oynayan (bence)JOSHUA CRISTOPHER SIMPSON olsun hepsi gidecek tutamayacak manisaspor güzel macti bizim acimizdan sivas li olmadiğim için sizin için nasil olduğunu bilemem ama Olsun hepimiz türk üz müslümanız kardesiz(DiyarBakır ve Karsıyaka Köpekleri hariç tabiki)ManisaSporumuza Ve SivaSporumuza basarizlar dilerim.
MrTarzan45 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MrTarzan45'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.09.2009, 01:16   #330
Umut58SS
Acemi Yiğido

Umut58SS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 Umut58SS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kusura bakmayın küfür etti de

Etiketler
manisaspor, sivasspor