Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: Çok Ayıp Ettik
Alt 07.02.2007, 12:05   #31
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: Çok Ayıp Ettik

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
biraz önce sivasın bi yerel kanalına telefon bağlantısı yapan Rıza Çalımbay, sivasta gerekli ilginin kendisine gösterilmediğini söyledi.. bazı abarttığı noktalar olmasına rağmen ben sivaslı Rızamıza ayıp ettiğimizi düşünüyorum..
ne olurdu sanki ya, sivasspor için geçmişte güzel çalışmaları, güzel hizmetleri olmuş, süper lige yükselmemizde katkıda bulunmuş her bi şeyden geçtim sivasımızın evladı olan Rıza'mıza maçtan önce hep birlikte tribüne çağırsak ne kaybederdik, sivasıma ne çapta zarar verirdik, bunun sivasa MALİYETİ ne olurdu ki... çok değil bi dakika bağırabilirdik, rakip takım için 'RİZE KÜMEYE' yada hakem için ettiğimiz o topluca ettiğimiz küfürlerden bi dakikamızı kessek sizleri bilmiyorum ama bence bi şey kaybetmezdik ve bu olay aldığımız üç puandan daha büyük bi haz verirdi bana...
inşallah bundan sonraki maçlarında sporun güzelliğini öne çıkaran, sivaslının gerçek kimliğini tüm türkiyeye gösteririz... bizim için SPOR SEVGİ SPOR ve KARDEŞLİKTİR.. çünkü biz sivaslıyız...
HAKLISIN AMA GARDAŞ RIZA HOCA EN BÜYÜK AYIPI BİZE RİZEDE ETTİ

RİZEDE Kİ MACDA BİZ RIZA HOCAYI TÜRÜBÜNE SESLEDİK O RIZA BEY YERİNDEN KALKMA ZAHMETİNİ GÖSTERİP GELMEDİ ŞİMDİ SORUYORUM AYIPI BİZMİ EDDİK RIZA BEY Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.02.2007, 12:09   #32
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bu konu çok gereksiz
rıza hoca ne bekliyorduki boynuna atılıp
rizeye maçımı verelim
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.02.2007, 12:12   #33
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
merkez_tayfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

dedim ya sen herşeyi herkesten iyi bılıyosun cvp yok...

benım yaptıgıma gelincede ben taraftarım sana bişi cagrıstıyormu acaba bılmem ama sogukta 90 dakka bagıran bi taraftar cekırdek yiyip bilet almakla kendini taraftar sanan bi şahsiyet değilim...vede maca geldın mi bilmiyorum ama stadda en cok bagıran en saglam grubunda mimarlarından birisiyim...kısaca klavye değil gerçek taraftarım !!
kardeşim bana taraftar duygu somurusu ayaklarına yatıp cevap verme...
ben senın tarafarlıgına felan laf etmedım.
oraya bir şey attın buda baya agırdı ve açıklama istedim o kadar.yoksa ister git 250 dk bagır banane.

şimdi açık bir şekilde tekrarlıyorum;rıza hoca yı sivasspor ne zaman istedi?ve rıza hoca sivassporu küçümsedi ve gelmedi.bunu kaynak gostererek veya bşka yolla ispatlayacak guce sahipmisin?
değilsen niye böyle bir şey attın ortaya?
bak çok basıt ve açıklayıcı bir şekilde sordum sana lutfen sorduguma cevap ver yada verme bunun dısındada mumkunse taraftar muhabbeti çekme kardeş..
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.02.2007, 12:15   #34
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

kımseye somuru yaptıgım fılan yok sadece aramızdaki farkı dile getirdim...
bende taraftarlıgıma laf ettın demedım !

ben sadece bildiklerimi söledim ister inan ister inanma sana zorla inan diyen yok ama benim edindiğim bilgiler böyle vede saglam ağızlardan merak etme !!

istediğim yerde de taraftar muhabbeti çekerim bunu da kımse engelleyemez....gercek taraftar olarak bi farkımız olsun
Alt 07.02.2007, 12:28   #35
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

Alıntı:
biraz önce sivasın bi yerel kanalına telefon bağlantısı yapan Rıza Çalımbay, sivasta gerekli ilginin kendisine gösterilmediğini söyledi.. bazı abarttığı noktalar olmasına rağmen ben sivaslı Rızamıza ayıp ettiğimizi düşünüyorum..
ne olurdu sanki ya, sivasspor için geçmişte güzel çalışmaları, güzel hizmetleri olmuş, süper lige yükselmemizde katkıda bulunmuş her bi şeyden geçtim sivasımızın evladı olan Rıza'mıza maçtan önce hep birlikte tribüne çağırsak ne kaybederdik, sivasıma ne çapta zarar verirdik, bunun sivasa MALİYETİ ne olurdu ki... çok değil bi dakika bağırabilirdik, rakip takım için 'RİZE KÜMEYE' yada hakem için ettiğimiz o topluca ettiğimiz küfürlerden bi dakikamızı kessek sizleri bilmiyorum ama bence bi şey kaybetmezdik ve bu olay aldığımız üç puandan daha büyük bi haz verirdi bana...
inşallah bundan sonraki maçlarında sporun güzelliğini öne çıkaran, sivaslının gerçek kimliğini tüm türkiyeye gösteririz... bizim için SPOR SEVGİ SPOR ve KARDEŞLİKTİR.. çünkü biz sivaslıyız...
HAKLISIN AMA GARDAŞ RIZA HOCA EN BÜYÜK AYIPI BİZE RİZEDE ETTİ

RİZEDE Kİ MACDA BİZ RIZA HOCAYI TÜRÜBÜNE SESLEDİK O RIZA BEY YERİNDEN KALKMA ZAHMETİNİ GÖSTERİP GELMEDİ ŞİMDİ SORUYORUM AYIPI BİZMİ EDDİK RIZA BEY Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Alt 07.02.2007, 12:34   #36
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hala laf kalabalıgı yapıosun kardeşim...

anlamamkta ısrarcısın.

neyse daha fazla muhabbetı uzatıp forum mılletını rahatsız etmenın alemı yok.
ancak sunu bıl bir takım laflar ederken lafın nereye gideceğini kestiremiyorsun bu bellı.ortaya attıgın ıddaa da eften puften bir şey değil..bunu ıspat edemıyorsun anlaşılan buda ayrı bir soru işareti zaten..

ama şunu unutmayalım halk olarak.rıza çalımbay değerli biri.biz tribune çağırınca yada hoş geldın iyi yolcuuklar felan deyince yucelmez demeyınce kuçulmezde.sadece saygısızlık olur.elde olsada o gunkı yayını koysak buraya.rıza hocanın sıvasa sıvasspora yaptıklarını gosteren o yayını izletsek tum sivassporlulara.

karşıdakı rıza hoca değilde başka birisi ahmet mehmet neyse o olsa bile hoş geldın demek maç sonrası ıyı yolculuklar dilemek mısafırperverlığımıze yakışan şeyler.tabı bunu taraftar yapacak değil.bunu yapacak kurumlar kişiler bellı.sivaslıyız sivaslılıgımıza yakışan şeyler yapmalıyız.

mesela yukarda arkadaşımızın biri rıza hoca ne beklıyordu maçımı verseydık demiş;o yayında soyledı adam benım bekledıgım bır hoş geldındı maç sonrası giderken iyi yolculuklar dilemeleriydi ama bir Allahın kulu memletimde gelmedi dedi beklediği demekki manevi şeymiş.kendınızı bır yerıne koyun ıstersenız.

bir arkadaşta rıza hocayı rızede çağırdık gelmedi demiş ama sanırım yanlış hatırlıyor çünkü rıza hoca rizedeyken biz 2.ligdeydik ve sonra bizim şampiyon oldugumuz yılın 2. yarısı beşiktaşa gitti super ligdeki ilk senemizde beşiktaştaydı ve sivasa gelmeden gorevıne son verıldı o gun bugundur çalışmıyordu rizeye geldi 1 ay önce yanlışım varsa affola...
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Çok Ayıp Ettik
Alt 07.02.2007, 12:52   #37
S YAZICI
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 S YAZICI Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: Çok Ayıp Ettik

Rızanın süper liğe çıkışımızda katkısı ne oldu bunu merak ediyorum ama rızaya bir sivaslı olarak sevgi gösterisinde bulunulmamasını bene yadırgadım sivaslının sivaslıdan başka dostu olmaz
S YAZICI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.02.2007, 12:55   #38
abdurrahim_58
Tecrübeli Yiğido

abdurrahim_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 48 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 abdurrahim_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Kardes gercekten cok iyi demişsin. En azından bir dakıka Rıza hocayı tribüne cagırsak cok iyi olurdu.
abdurrahim_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.02.2007, 13:01   #39
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

Daumen hoch --->: Çok Ayıp Ettik

Alıntı:
merkez_tayfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

dedim ya sen herşeyi herkesten iyi bılıyosun cvp yok...

benım yaptıgıma gelincede ben taraftarım sana bişi cagrıstıyormu acaba bılmem ama sogukta 90 dakka bagıran bi taraftar cekırdek yiyip bilet almakla kendini taraftar sanan bi şahsiyet değilim...vede maca geldın mi bilmiyorum ama stadda en cok bagıran en saglam grubunda mimarlarından birisiyim...kısaca klavye değil gerçek taraftarım !!
BOŞ VER GARDAŞ ANLAMAZ LAR TARAFTARLIKDAN SADECE KLAVYEDEN YAZMASINI BİLİRLER GELSİNLER BİZLER GİBİ SOUKDA TEZAVRAT ETSİNLER DONARAK BELKİ O ZAMAN ANLARLAR. ELMA AGACINDAN DÜŞENİN HALİNDEN ELMA AGACINDAN DÜŞEN ANLAR
.

HE DE GİTSİNNNNNNNNN
Alt 07.02.2007, 13:15   #40
1967_CLUB_ERDİ
Acemi Yiğido

1967_CLUB_ERDİ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 1967_CLUB_ERDİ Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:

KARDEŞ BİZ BOŞA KONUŞUYORUZ İNSAN OĞLU ÇİG SÜT EMMİŞ BU LAFI UNUTMA !..
1967_CLUB_ERDİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır