Arkadaşlar sonradan pişman olacağımız yazıları şimdiden yazmayalım hakan şükür zaten gelmez farz edelimki gelecek hakanın gelmesini kim istedi çok beğendiğimiz çok taktir ettiğimiz bize mutlulukların en güzelini yaşatan bir tarih yazan hocamız istemedimi sanki bülent hocadan daha iyi biliyormuşsunuz gibi habire atıp tutmanın bir alemi yok dolayısıyla hocamıza saygısızlık olmuyormu şimdi bu yorumları yazan arkadaşlar adamın türkiyede kırmadığı rekorlar kalmamış bir milli futbolcumuza yazmadıklarınız kalmamış yarın sivassporda oynasa gollerini sıralasa alkışlamayacakmısınız benide bir galatasaraylı olarak düşüne bilirsiniz ama ben asla bu takımın taraftarı olmadım olmamda daha evvel başka bir istanbul takımının taraftarıydım ama 4 sene önce bir daha tutmamak üzere kaldırdım attım bu işe objektif bakmak lazım yarın utanacağımız kelimeleri kullanmayalım hakan şükür türkiyenin son yıllarda yetiştirdiği en büyük türk futbolcusudur bunu siz ister kabul edin ister etmeyin dünya kabul etmiş sen ben istemesek ne yazar bu futbolcumuzu ben şahsen sivassporda futbol oynamasını çok isterim
kendisi gelmez zaten bülent hocamız istemişse hep demezmiyiz hocamız işini bilir hangi futbolcuyu yanlış aldı