Alıntı:
samet yıldız Nickli Üyeden Alıntı
fenerbahçe kendini yendimi sanıyor
biz yaz kış oynadığımız ayakkabılarla sahaya çıkarken
adamlar buzda kayarız diye rusyadan özel ayakkabı diktiriyorlar
yurt dışında özel jeller getirtiyorlar çıkın oynayınsa erkekce
eşitlik içinde
sahada futbolları değil paraları konuştu
|
arkadaşım çok yanlış düşünüyorsun.
ben ne sivaslıyım ne de sivasspor taraftarıyım.ben bi fenerliyim ve her ne kadar rakibimiz olsanız da tüm kalbimle söylüyorum ki sivasspor un şampiyon olmasını istiyorum.çünkü kısıtlı imkanlarınızla bu noktaya geldiniz ve anadolu kulüplerine örnek oldunuz
ama şu bir gerçekki zor olan zirveye çıkmak değil,orada kalabilmek diye düşünüyorum.ve böyle bir kulübün zirvede olması herkesin dikkatini çekti ve herkes kendi kendine ''acaba ne zaman düşüşe geçecekler'' diye soruyordu.
işte böyle bir ortamda fenerbahçe maçı oynanınca herkes ''Fener yenerse sivas düşüşe geçer ''gibi bir fikre kapıldı ve kanımca tüm sivas ve kulüp bu psikolojiye girdi.bunun sonucunda da formda olan fener net bi skorla kazandı ve sivası zirveden indirdi.
bence bu yenilginin tek sebebi ülke genelinde oluşan havadır.yani sivas gibi bir takımın zirvede olması ülkede büyük yankı uyandırdı ve herkes kendini bu maça şartladı.ve bu stresi daha tecrübeli olan fenerbahçe iyi yönetti ve maçı kazandı.
arkadaşın söylediğine gelince,siz bütün maçlarınızı bu zeminde oynadınız ve sanırsam hiç bi maçta rusya dan krampon getirmediniz.ama o maçta rakiplerinizi puansız gönderdiniz.şimdi senin fener erkek gibi çıkıp oynasa demen çok komik geldi.aynı imkanlar sivas ta olsa onlarda bunu yapardı.yani yenilgiyi birşeye bağlamanıza gerek yok.fener iyi oynadı ve kazandı.uzatmaya gerek yok.
son olarak şunu söylemek isterim ki sivasın bu noktaya gelmesinde en büyük paya sahip teknik kadro ve futbolculara maç sırasında bazı sivaslılar tepki gösterdi.unutmayın ki bu takımı bu noktaya onlar getirdi.sizden tek istediğim onlara sahip çıkmanız.çünkü eminim onlar sivasa daha çok başarı tattıracak.tek şart destek vermeniz.yenilgiye sorumla aramak yerine bu maçı dönüm noktası olarak görüp kendinizi diğer maçlara motive ederseniz şampiyonluk hayal değil.çünkü fb ve gs nin avrup maçları var bu dönemde ligde kesinlikle puan kaybederler.önemli olan sizin oynadığınız maçları kazanmanız.tüm sivasa saygılar...