daha öncede gidecek diye haber çıkmıştı cok sevinmiştim şuanda gittigine çok sevindim arkadaşlar kızmayın iyi yapmış yasire verecegimiz parayla oyuncu alırız yetiştiririz anca sakat bu adam cok mutlu oldum hedefleri olan takıma gitmiş haklı hedefleri kümede kalma başarılar yasir
evet hedefi olan bi takıma gittin doğru küme düşmekten son anda kurtulan küme düşmemeyi kendne hedef seçmiş bi takıma gittin sen görürsün seneye hedefi sedefi yalaka bizimkilerde hataki sezon bitince kovmamışlar
arkadaşlar evet yasir çok haklı hedefleri olan bir külübe gitti hedef dediği ligden düşmemek maçlardan fark yememek v.b bize yasir gibi değil mehmet gibi muhammet gibi sözünün eri futbolcular lazım
yolun açık olsun yasir umarım mutlu olursun çünki hiç bir takımda sivas kadar ilgi ve gelecek göremezsin örnek servet örnek m yıldız a dereli bunlar gelecegin millileri ama sen degilsin.
yasir yerini dolduracak futbolcular alınınca onada yol göründü.birde işe bu yönden bakalım.emekleri için yinede teşekkür ederiz.Sivasspor yıllarını ne o silebilir ne de Sivaslılar.Bizim açımızdan umarız yokluğunu aramayız.Onun açısından da hayırlı olsun diyelim.Bu kulupten kimler geldi geçti kimler gelip geçecek.Önemli olan Sivas ruhunun yaşatılabilmesidir.