Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kandırmayın Bizi !
Alt 17.05.2009, 03:15   #31
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Kandırmayın Bizi !

Alıntı:
bgürsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu yönetimi de beğenmiyorsak biz bu ligde çok durmayız..takım liderliğe şampiyonluğa oynuyor sizin söylediklerinize bak..bazı konularda haklısınız ama ne yani Sivasspor yönetim,teknik heyet ve futbolcuları şampiyon olmayı istemiyor mu?
kardeşşş yönetimi değil bülent uygunu beğenmiyoruzz.sayesinde anadolu takımlarıda artık sivas düşmanı oldu. ayrıca şampiyonluğa oynayan takım böylemi top oynar. futbol adına güzellikler yansıttık deyip duruyor bülen uygun. maçların tekrarını hiçmi izlemiyor. şahsiyetsiz futbolun örneklerini sunuyorlar. ayrıca acabaa şampiyonlar ligindde bu futbolla madara oluruz diyemi şampiyon olmak işstemiyorlar diyede düşünmeden edemiyorum.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2009, 08:03   #32
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Acı ama haklı. Ne oldu san Musa aydın, onlar nasıl gol kaçırmak öyle. Abdurahman bizim sağ kanadı e5 e çevirtti valla. Mehmet Yıldız güreşmekten top oynamıyor. Dün bir kez bile doğru dürüst şut çektiğini görmedim. Balili oynamya oynamaya şişmiş, bitmiş artık. Bence Murat ;Erdoğan'a biraz haksızlık yapıyoruz, takımın en teknik adamı; ama yaşlı işte. Sezer bi maç var 3 maç yok. Tum oynmaya gayret ediyor ama o da 65 den sonra buharlaşıyor. Eleştiride katılmadığım nokta, şampiyonluk istenmiyormuş gibi hava estirilmesi. Son 3 maçtaki şansızlıklarımız da yazılsaydı. 5 topun direkten dönmesine ancak; NASİP DEĞİLMİŞ denir. Ben Mecnun başkana sonuna kadar güveniyorum, o bizim başımızı öne eğdirmez. Seviyoruz seni Mecnun başkan.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda emre41'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.05.2009, 14:19   #33
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
vedat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaa usta ne güzel yazmissin öyle , gözlerim doldu , kendimi zor tutuyorum , bir siir gibi güzel ve net yazmissin helal olsun sana , eline yüregine saglik, insallah senin bu yazini baskan ve Bülent Uygun ve futbolcularimiz okurlar ve gerekli dersleri alirlar
Sağol kardeşim beğeni dolu ifadelerin için. Ben de bunu yönetimden veya futbolculardan biri okurda sayın başkanımıza veya sayın hocamıza iletir umuduyla yazdım. Ne yapalım, tribünlerde sesimizi duymayanlar belki yazılarımızda hislerimizi anlarlar.

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.05.2009, 14:31   #34
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu yazıya katılmıyorum biz 3 sene önce düşmeye oynarken bu duruma geldik Kimse Eleştirmesin.

.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2009, 14:40   #35
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bnce cok yanlıs bir yazı. bu takım gelmıs belkı bugun lıder olacak sankı kume dusmus gıbı elestırılmıs. sankı yedek kulubesı cok zengınde oyuncu elestırıyoruz. rakıbımız bjk bakalım yedeklerıne adamlar 20 kısılık kadrosu var bızım ıse 13 14. ama hala elestırı bu takım daha ne yapacak bızlerı mutlu etmek ıcın. sen taraftar olarak 17 macın sadece 3 4 macı stadı fulle sonra umıtlendırme olsun hangı macı taraftar kazandırdı bn bu sene ankaragucu macı dısında butun maclara gıttım hıc oyle bır taraftar gormedım. önce bız taraftar olarak uzerımıze dusenı yapalım sonra Mehmetı Bulent hocayı elestırelım
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigido_furkan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.05.2009, 14:43   #36
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Lütfen Bu başlığa kitleyin..............
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda H_Turan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.05.2009, 14:44   #37
oner162
Acemi Yiğido

oner162 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 oner162 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kesinlikle katılıyorum doğru söylüyosun
oner162 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda oner162'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.05.2009, 15:03   #38
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Futbol göze hitap eden görselligi olan, kolektif oynanan bir spor dalidir.
Göze hos geleni kolektif sekilde yapacaksin galip geleceksin taraftarini mutlu edeceksin. yapamiyorsan taraftarina sen bu isten ne anlarsin bu isten
anlayanlar yapiyor zaten dedirtmeyeceksin. Kaldiki taraftar taraftarligini layiki ile yerine getirmeye caba sarf ediyor.

1. kural domatesin iyisinden anlamak icin Domate üretmek gerekmiyor.
ben hicbir onurlu sivas taraftarini takiminin kötülügünü isteyecegini düsünmüyorum.
Birileri cikiyor sundan iyimi biliyorsun bundan iyimi biliyorsun diyor.
bu sözlere gerek yok görselligini pazarliyorsan emek caba sadakat ve baglilik bekliyorsan. senden bekleneni vereceksin.

Oyun sistemimiz Mehmet Yildiz üzerine kurulu ortasahdan defansdan.hatta kaleciden cikacak tüm toplarda Mehmet Yildiz araniyor. Mehmet Yildiz bu oyun sisteminde ligin 1. devresi görevini yapti. ligin 2. devresi Mehmet yildiz Trabzon maci haric yok. Oynamiyorrrrrrrrrrr. buna gerek hakkinda cikan transfer meselesinin kafasinin karistirmasi diyelim. gerek formsuzluk diyelim gerekse.uyumsuzluk diyelim adi herneyse Bu adam oy na miyorrrrr. kendine atilan toplari eziyor. Ceza alani icinde veya üzerinde aldigi bir cok topu dikkatlice izleyin Müasit durumda olan arkadaslarina atmiyor. son hacettepe macinda da diger kaybettigimiz Iki mactada bunu yine diger maclarda oldugu gibi bir cok kez yapti. topu ya ezdi yada en kolay olan tehlike yaratacak alana top atmak yerine topla biraz tur atip pasif alanlara top aktardi. rakip takimin defansinin yapmasi gereken herseyi herseferinde Mehmet yildiz yapiyor. takimin galibiyete ihtiyaci dakikalarda sürekli ofsayt kalarak oyunu sogutuyor galipken yapmiyor.Birde kendine atilmayan her top icin sagi solu fircaliyor.

Bülent Hocanin Mehmet yildiz israrinin altinda rakip defansi hirpaliyor sirti dönük oynaya biliyor ve sagidan solundan gelenlere asistler yapip bosluk yaratiyor
düsüncesi var.

Hoca senin taktigini . bu adam bunu yapmiyor. top tutamiyor servis yapmiyor asit yapmayi bir kenara birak tehlike yaratacak pozisyonlarda rakip defans gibi top tehlikesiz bölgelere tasiyor. oyunu sogutuyor. galibiyete ihtiyacin var sürekli ofsayt galipsin oyunu sogutman lazim tersini yapiyorsun. ben anamis degilim. mehmet yildiz galibiyetimiz icinmi cabaliyor yoksa sahadan herseferinde maglup ayrilmamiz icinmi? Bu sisteme ve Memet yildiza ragmen kamanan-Murat gerekse Onur-Tum ikilisi Golu buldular. klasik sistemin iflas ettigini net gösterdiler.

Ama Sagir Sultanin Gördügünü sen görmüyorsun Bülent hoca.
Tavsan gibi izini takip etmeyi birak.

Artik takimda kimse Sivas spordan büyük degil oynuyorsa görevini layikiyla yapiyorsa oynat yapmiyorsa oynatma Sivas Sporun kimseye minnet borcu yok
Oynayan hak ettigi yere gelir hak ettigini alir.

Konu giants tarafından (17.05.2009 Saat 15:23 ) değiştirilmiştir..
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.05.2009, 15:14   #39
Müfettiş58
YASAKLI ÜYE

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Müfettiş58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

antep ve büyükşehirde mehmet yıldızı oynatmasaydı bu adam şimdi çoktannnn şampiyonduk şimdilerde mehmet yıldızı satsan dahi kimseler yüzüne dahi bakmaz para bile etmez
Müfettiş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2009, 15:18   #40
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

böylesi yazilara bakmayin hocam biz sonuna kadar arkandayiz bu duyguyu bize kisitli imkanlarla yasattin milyon euro larla degil üc bes kurusa bilica kamanan tum sedat vs bu takimi sen kurdun böyle giderse 5 yil sonra sivasin durumu müthis olur durmak yok hocam yanindayiz
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bizi, kandırmayın