Ne olursa olsun suçlu yönetimdir sonuçta Bülent hoca işçi olduğuna göre suçlu yönetimdir.Biz daha tam profosyonel olmadığımız için paralı adamlara ihtiyacımız var.Nedense konu SİVASSPOR olunca patronların cebine akrep giriyor.
Bu nasıl transferler kafayı yememek elde deil karabuke bakın bucaya bakın antalyaya bakın adamlar ne tppcularla imza attılar birde sivasa bakın gülmemek elde deil sinirden tabıkı bu gülmek allah yrdımcımız olsun gene averaj takımı oluruz.
bu takım hıcbır zaman yıldız oyuncu getırmedıkı getırdıklerı futbolcuları yıldız yaptı yıne aynı polıtıka uygulanıyor bu anlayısla uc yıl cok ıyı yerlerde bıtırdık bu sezon sanssızlık oldu ve kumeye oynadık fakat ben bu sezon tekrar eskı gucune kavusacagına ınanıyorum bonservısı elındwe olan oyuncu alınma ısıne gelınce bu kulup eskıden fakır bır kuluptu sımdı orta hallı bır kulup empatı kurarak olaylara baktıgım zaman gelecek vaat eden bır oyuncu olsam ve istanbul takımlarından bırısınde oynuyor olsam sıvasa gelırmıydım dıye dusunuyorum sızde dusunun bakalım gelırmıydınız
suçlu hiç bir zaman tek olmaz 1)BÜLENT UYGUN:kendisine güvenenlerin elini boşa çıkardı sadece kesesine çalıştı teknik direktörlükten çok menejerlik ve mentörlük yaptı aklı fikri oyuncu alıp satıp aradan nemalanmaktı hocalığı bilmediği şampiyon olmuş paf takımdan tek bir oyuncudan faydalanmadan satması ile anlaşıldı 2)YÖNETİM:bu hoca bunları yaparken uyudular kendi şirketlerini yönetirken gösterdikleri titizliği kulüp yenetiminde gösteremediler sezon sonu alınan genel kurul kararını neden ligde kalınca geri çektiler 2. lige düşseydik yoksa işlerinin yoğunluğundan gideceklermiydi?
3)TARAFTARLAR:hiç bir zaman şampiyonluğa inanmadılar sadece sivasspor için atmayan yüreklerle bu iş ancak bu kadar olur stada gelin diye çağrı yapılan bir kitleye sahipseniz şehir olarak utanmamız gerekir.hoca istediği gibi at oynatırken körü körüne bağlanıp gerçekleri görmediler 4)FUTBOLCULAR:profosyonel olmayı sadece kulup değiştirirken ve para alırken değil antremanlarda ve hangisi olursa olsun sizin başınızda bulunan hocaya uyumlu olmak zorundasınız böylesi bahanelerle bir kulübü zor duruma düşürürseniz o kulüp ne kadar zarar görürse sizin kişiliğinizde okadar zarar görür.
hata yonetimde iyi oyuncularimiz satildi ve onun yerine bes veya 10 kurus olmayan oyuncular aldik paramiza yazik degil mi yonetim hic mi dusunmuyorsunuz bunu?
suçun büyük kısmı yönetimde.diğer takımlar biran önce kadrolarını kurmaya çalışırken biz hala yerimizde sayıyoruz.mehmet nas dışında dişe dokunur transfer yok ceyhun ve suarez kapalı kutu ne olacakları belli değil..antep antalya buca a.gücü iyi adamlar aldılar.sözde başkan fb'ye yakın ama yasin kazması dışında başka adam alamadık.deniz antalyaya gitti gürhanı bile alamadık.bu gidişle geçen seneyi arayacaz gibiAllah sonumuzu hayır etsin inşallah.
her ıste bır hayir vardır olanlar olacakların habercisidir cok cok laf yapıp cozum bulamamak mı dır care her ne olursa olsun sonuna kadar desteklemekmidir dogru olan sivas deplasmanlarına ve icerideki maclara gereken destegi vermektir