tv58 de yanılmıyorsam adı mecnun olan bir arkadaş var tuhaf tuhaf proglamlar yapıyor sanırım acun ılıcalıya özeniyor tv58 ve diğer kanallar acun ılıcalı tarzı bir yayını kendine örnek alacağına ligtv'yi örnek alsalarda izlenme rekoru kırsalar ya !!!
yerel kanallarımız bilmem ne köyünün şenligini yayınlamaktan başka bir şey yayınlamaya vakit bulamıyorki.sanki köy derneklerinin şenliklerinden başka hiç bir şey yok koskoca sivasta
ara sıra izliyorum zaten. bazen görüyorum İstanbul dan yayın yapıyorlar. bazı zengin olmuş sivas lılarıda çıkarıyorlar. onlarda bir duygu sömürüsüyle sivas ı övüyor. hasretini dile getiriyor. la bırak icraat yap desen 1 milyon vermez. İstanbul da zengin bir galerici sivas kanalına reklam vermiş gelin arabayı hemşerinizden alın diyor. he sen babamızın oğlusunya bedava veriyonya..................... .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58svsvs58'a Teşekkür Ediyor...
BI DK DEIL1 SANIYE BILE DURMA BU SEHIR SULTAN SEHIR HAVASI SUYU CUMHURIYETIN TEMELININ ATILDI SEHIR 81 ILIN 75 IN DEN GUZEL VE TEMIZ GUVELIKLE ÇOK IYI KURTLERIN GIREMEDI TEK SEHIR SULTAN SEHIR KURBAN OLURUM SIVASIMA
ya bunlardan kanal falan olmaz ya. bunlar amtörler topluluğu başka birşey değil.bazen bakıyorum alt yazı geçiyor kanalda heber olarak.haberde ne olsa beğenirsiniz trabzonsporun taransferlerini sakatlarını veriyor bize.lan bize ne hamsilerden m...r siz svas ın kanlısınız sivasın ulusal bi kanal değilsiniz olamazsınız da zaten....
ya bizim yerel kanallarımız spor haberlerini ible sunmuyolar ulusal basından takip ediyoruz sivas sporu ayrıca birbirileriyle yarıştıkları tekşey sacma sapan köy festüfaleri 3haneli 1köy biraraya geliyor kendilerince şenlik düzenliyolar bunlarda onu büyük bir şeygibi yayınlıyolar üstelki birde tekrarları yokmu inanın sivasın kanallarını açmak izlemek bile istemiyorum artık