Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Mükemmel Bir Maç Oldu
Alt 21.01.2012, 21:58   #31
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Mükemmel Bir Maç Oldu

Ah Sivas ah sen var ya bizi 2 yıl boyunca yedin bitirdin...Kanadı kırık kırlangıçtın sen. Uçamadın yerlerde kaldın...Karlı kışlı havalarda göç edip gitmedin de... Şimdi de kalkmış kırık kanadınla zirveye doğru kanat çırpıyorsun, senin tek kanadın metris de tek kanadın kırık bunları hiç mi düşünmüyorsun...Sana şikeci diyorlar aldırma boşver…Biz biliyoruz ki “Maç Satmak Karısını Satmak” diyen birisi maç satmaz…
Kapıcı diye küçümsenen Rıza Hoca 11 yiğidoya Yavuz Selimin askerlerine bağırıp ta onur savaşına tek başımda olsa giderim dediği gibi: İster gelin,isterseniz gelmeyin ben tek başıma da olsa gideceğim diyor… 11 yiğido gelmem demiyor…Git Sivasım git…O kapı sana yabancı değil.O şampiyonluk kapısı denilen kapıda ben eminim hala senin darbe izlerin var…
Sakın korkma...Hakem dediğin tek düdüğü kalmış insan denilen adamlar seni nasıl durdurabilir? Senin aleyhine 7 değil,14 penaltı bile verseler …Barış Şimşek gibi adamların garezi: "Çirkinin Aynaya Düşmanlığından " öteye gitmez…Gitmeyecektir de…
Biliyorum korkmuyorsun,korksaydın kar derdin,kış derdin,şike derdin transfer yok derdin,korkar siner,sessiz kalırdın…Zirveye doğru uçmazdın...Ama sen Sivassporsun...Sen: "Anadolu nun Yıllarca Sessiz Kalan Çığlısın" ...O çığlık şimdiden duyulmaya başladı...O çığlık senin çığlığın...O çığlık İstanbul da,Metris de,Sivas ta duyulmuş yetmez mi?
Sivas da fener-gs-bjk bayraklarını asan paracı esnaflar o bayrakları indirmişler...Sana selam durmak isterken ; İstanbullu baronların gelip kendilerini gelip kurtarmasını bekliyorlar...Sakın aldanma Sivasım…!
Sivasım,yiğidom,tek kanadı metris de olan aslanım zirveye gidişin hayırlı olsun...ALLAH (c.c)yar ve yardımcın olsun...Seni bu yolda her daim muzaffer etsin,şanını yüceltsin....18/01/2012 özel yazmıştım ama konu açamadım...
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı güneşyurdu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.01.2012, 22:01   #32
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
güneşyurdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ah Sivas ah sen var ya bizi 2 yıl boyunca yedin bitirdin...Kanadı kırık kırlangıçtın sen. Uçamadın yerlerde kaldın...Karlı kışlı havalarda göç edip gitmedin de... Şimdi de kalkmış kırık kanadınla zirveye doğru kanat çırpıyorsun, senin tek kanadın metris de tek kanadın kırık bunları hiç mi düşünmüyorsun...Sana şikeci diyorlar aldırma boşver…Biz biliyoruz ki “Maç Satmak Karısını Satmak” diyen birisi maç satmaz…
Kapıcı diye küçümsenen Rıza Hoca 11 yiğidoya Yavuz Selimin askerlerine bağırıp ta onur savaşına tek başımda olsa giderim dediği gibi: İster gelin,isterseniz gelmeyin ben tek başıma da olsa gideceğim diyor… 11 yiğido gelmem demiyor…Git Sivasım git…O kapı sana yabancı değil.O şampiyonluk kapısı denilen kapıda ben eminim hala senin darbe izlerin var…
Sakın korkma...Hakem dediğin tek düdüğü kalmış insan denilen adamlar seni nasıl durdurabilir? Senin aleyhine 7 değil,14 penaltı bile verseler …Barış Şimşek gibi adamların garezi: "Çirkinin Aynaya Düşmanlığından " öteye gitmez…Gitmeyecektir de…
Biliyorum korkmuyorsun,korksaydın kar derdin,kış derdin,şike derdin transfer yok derdin,korkar siner,sessiz kalırdın…Zirveye doğru uçmazdın...Ama sen Sivassporsun...Sen: "Anadolu nun Yıllarca Sessiz Kalan Çığlısın" ...O çığlık şimdiden duyulmaya başladı...O çığlık senin çığlığın...O çığlık İstanbul da,Metris de,Sivas ta duyulmuş yetmez mi?
Sivas da fener-gs-bjk bayraklarını asan paracı esnaflar o bayrakları indirmişler...Sana selam durmak isterken ; İstanbullu baronların gelip kendilerini gelip kurtarmasını bekliyorlar...Sakın aldanma Sivasım…!
Sivasım,yiğidom,tek kanadı metris de olan aslanım zirveye gidişin hayırlı olsun...ALLAH (c.c)yar ve yardımcın olsun...Seni bu yolda her daim muzaffer etsin,şanını yüceltsin....18/01/2012 özel yazmıştım ama konu açamadım...
AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK.
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2012, 22:26   #33
ahhguzum
Yiğido

62 Mesajına 88 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 ahhguzum FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

valla alabildiğimiz kadar puan diyorum....çünkü puanımız silinceği için...ben onu düşünüyom 2. Lik playy off umrumda değil....
ahhguzum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2012, 22:42   #34
ahhguzum
Yiğido

62 Mesajına 88 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 ahhguzum FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yazınıza bayıldım çok duygulandım güneşyurdu...kalemine yüreğine sağlık...
ahhguzum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2012, 22:47   #35
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
58fil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ANTALYAYI ORDA ELİMİZDEN KAÇIRDIK BURDA AFFETMEYECEK SİVASSPOR MERAK ETME HALİL O P...Ç NECATİYİDE ISLIKLAYIP DURALIM MAÇTA ÇİRKEF OYUNCUNUN BİRİ
Yav kardeşim sen bozguncu musun nesin ? Her tarafa nifak ekmeyelim , milleti günaha teşvik etmeyelim.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.01.2012, 23:13   #36
ibrahim58
Yiğido

ibrahim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 109 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 ibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOKibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

sevgili rıza hocayı ve takımımızı terik ediyorum.gerçek yiğido sahalara döndü.anlımızın akıyla terimizle nice güzel günlere.sivasın sivasdan başka dostu yok

ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ SİVAS
09.12.2007
ibrahim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ibrahim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.01.2012, 23:14   #37
ibrahim58
Yiğido

ibrahim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 109 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 ibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOKibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ilk kez süper ligde 09,12,2007 de zirveye yerleşmiştik.az kaldı inşallah

ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ SİVAS
09.12.2007
ibrahim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ibrahim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.01.2012, 23:34   #38
benozgurr
Tecrübeli Yiğido

benozgurr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 488 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 benozgurr BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Aslında bence gün sivaslıların birlik olma, dargınlıkların unutulma ve sadece sivasspor paydasında buluşma günüdür.önce başkanın doğum günü kutlanmalı, gönül alınmalı. Daha sonra Yaşlısı,genci, erkeği, kadını salı günü bütün işini önceden ayarlayıp en geç saat 17.30 da stadta olması gerekir ama olunca da öyle boş da durmamalı aslında elide boş gitmemeli atkı, bayrak kırmızı beyaz ne varsa almalı veya giymeli, önce rıza hoca diye inlemeli stad daha sonra aslanlar gibi soğuk sıcak demeden mücadele eden tekmeye kafa koyan, canını dişine takan aslan parçaları tribünlere seslenmeli, alkışlanmalı. sonra 90 dakika coşmalı, takım desteklenmeli.Çünkü bu yöneticiler, bu hoca, bu futbolcular bunu hak ediyor. Üzerinde onca kara bulut dolanmasına rağmen, herkes bir çelme takmaya çalışırken yıkılmadan ayakta durdukları için.Evet belki şampiyon olamayız ama onca oyuna karşı sivas adını zirvede tutmakta şampiyonluk kadar önemlidir.öyle ya ankaragücünün başına gelenleri hepimiz bbiliyoruz. Bizde de herkes bi tarafa kaçabilirdi.Onun için hak hakedenindir coşmalı ve çoşturmalı.
benozgurr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda benozgurr'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.01.2012, 23:55   #39
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Dişe diş bir mücadele oldu.Bizim takımın kondisyonu çok iyi.Her maç aynısı oluyor öne geçiyoruz rakip üzerimize gelmek zorunda kalıyor,çok pozisyon buluyoruz atamıyoruz ,sonra zorlanıyoruz.2. golü hemen bulmamız lazım.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2012, 00:08   #40
kaplanlı
Tecrübeli Yiğido

102 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 kaplanlı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bu maçtan 3 puan almamız harika oldu.zor bir deplasmandı.hakemler ilk yarıdaki hatalı ofsayt bayrağı dışında iyilerdi.tüm takımı kutluyorum.soğuk kış gününde içimizi ısıttılar.eneramo ve kamil in transfer edilmesinde emeği olanları tebrik etmek lazım.gerçekten çok iyi oyuncular.rıza hoca hırsını takımada aşıladı.oyun anlayışı ve hırsıyla alkışı hak ediyor.
kaplanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
maÇ, mükemmel, oldu