Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ''Şampiyonluk Hayal Değil''
Alt 11.02.2013, 09:28   #31
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

alaattin 5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 546 alaattin 5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Şampiyonluk Hayal Değil''

arkadaşlar bu iki galibiyet bizi yanıltmasın bizim takımımız çok kaliteli oyuncularımız formunda oldumu en iyi takıma bile fark atarız bizim kaybettiğimiz puanlara bir bakın ligin en kötü durumundaki takımları yenemiyoruz sebebi takımda çilingir yok takımın acil çilingire ihtiyacı var inşallah pieh kapalı defansları açacak oyuncudur yoksa kolay gördüğümüz maçlarda çok komik puanlar kaybedereriz kapalı defansları açabilirsek ligin zirvesi zor ama ikincilik hiçde zor değil yeterki inanın moraliniz üst düzey olsun başarı gelir tabi rızayıda unutmamak lazım
alaattin 5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2013, 11:03   #32
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

vallahi guruduymalı harbi sıvaslılar başkanın takımıyla tüm sıkıntılara ramen madi olarak helal olsun bu bir yönetim başarısıdır
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2013, 22:48   #33
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

bazı arkadaşlar öyle yorum yapmış ki sanki şampiyonluk istemek abes, hayalini kurmak ayıp!!! kine neye zararı var? bugün rüyasını görürsün yarın gerçeğini yaşarsın! bugün rüyasını göremezsen ebediyyen ulaşamazsın. yazıyı kaleme alan kardeşimi tebrik ediyorum. ben de her zaman inanıyorum ve diyorum ki şampiyonluk sadece bu sezon değil, hiçbir zaman bizim için hayal değildir ve daima ihtimaller arasındadır.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.02.2013, 22:53   #34
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ilk önce haberin başlığını görünce 4-5 sene öncesinin başlığı sanmıştım ama yeniymiş, Sevgili kaptanımız lig bu saatten sonnra çok çok zor da kupa hiç zor değil toplam 3 maç kazanmaya bakıyor, 3 maç daha kazanarak bir Türkiye kupasını müzemize götürebiliriz mesela onu düşünelim bence
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2013, 00:47   #35
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Çok geriye değil 2011-2012 sezonuna,geçen sezona gidelim. Ligin normal sezonunu 7. bitirmiş,UEFA Avrupa ligi grubunda Bursaspor,Eskişehirspor,İBB ile grup maçları yapmaya hak kazanıp, burada Eses'e 1-3 mağlup olunca biz iddiamızı kaybetmiştik. İBB'yi ve finalde Eses'i yenen Bursa Avrupa ligine gitmişti. Aynı Bursaspor geçen sezon Türkiye kupasında finale çıkıp FB'ye yenilerek kupayı kazanamamıştı.
Şimdi,bunu şunun için hatırlattım. Nasıl ki 2010-11'de Bursaspor bizim önceki yıllarda açtığımız başarı yolunu takip edip lig şampiyonluğuna ulaşmışsa, bu sene de biz en azından geçen sene Bursaspor'un yakaladığı başarıya ulaşabiliriz. Yani, kupada final,ligde de 2.lik yani şampiyonlar ligi,olmazsa 3.lük yani UEFA şansı.
Takımımızın ve teknik heyetin bu iki hedefe kitlendiğini görüyorum. Taraftarımız da içerde dışarda takımımızı maçlarda yalnız bırakmazsa bu çocuklar hedefe koşarlar diye düşünüyorum.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değil, hayal, şampiyonluk