Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 08.06.2005, 19:36   #31
kadir20
Tecrübeli Yiğido

kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kazakistan macina bakipta aldanmayin önemli olan kazakistan degil Yunanistan maciydi o macta da rezil oldugumuza göre onun icin ersun hoca bir an önce kendi istifa etmeli yada federasyon göndermeli
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.06.2005, 13:04   #32
ElbeyLi58
Usta Yiğido

ElbeyLi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 966 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

Yanal'in yerine iki aday

Kazakistan'a gol yagmuru tartismayi bitirmedi. Milli Takim Teknik Direktörü Ersun Yanal biçak sirtinda. Hitzfeld ve Lippi'nin adi öne çikiyor
Kazakistan'i 6-0 yenmemiz, Ukrayna'nin Yunanistan'i Atina'da devirip, Ay-Yildizlilar'in grupta ikinci siraya yükselmesine karsin Futbol Federasyonu'nda ve futbol kamuoyunda çogunluk durumdan memnun degil. Yetkililerin 'Yunanistan'i yenemedikten sonra Kazakistan'a 6 gol atmissin ne fark eder. Artik Türk Milli Takimi'ni hedefe uçuracak adam lazim' sözleri de Ersun Yanal'in biçak sirtinda tutuyor. Ersun Yanal ile Hakan Sükür arasinda yasanan kavga nedeniyle Milli Takim'in öne çikmadigi, ulusal bir hava yakalanamadigi vurgulanirken, Ay-Yildizli takimin futbol anlayisi da tartismalarin odaginda yer aliyor.

Tam zamani simdi

Çok yiprandigi belirtilen Yanal ekseninde yasanan bu olumsuz tablonun degismesi için Dünya Kupasi eleme grubunda ikinci siraya yükselmemiz bir firsat olarak görülüyor ve kan degisiminin yapilmasi için tam zamani oldugu vurgulaniyor. Ancak Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nda iki farkli görüs hakim. Bir kisim üyeler, Ersun Yanal'la sonuna kadar gidilmesini istiyor. Digerleri ise düsüncelerini 'Milli Takim su anda ikinciligi yakaladi, Almanya'ya gitme sansi var. Bu avantaji iyi degerlendirmemiz lazim' seklinde ifade ettikten sonra, çözümü de yabanci teknik direktör olarak gösteriyor.

GençTürk Haber
Alt 12.06.2005, 09:20   #33
Serkan-58
Yiğido

Serkan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Serkan-58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bence Yanal cok basarisiz bir takim düzenledi.
Dünyada o kadar milli takimda oynamak icin can atan o kadar futbolcu var, buna ragmen, ilk basit maclarda puan kaybetmemizi anlamis degilim.
Serkan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.06.2005, 14:55   #34
gurbetci_yigido
Yeni Yiğido

gurbetci_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gurbetci_yigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ersun YANAL in yaptigi tam bir yüzsüzlük Türkiyede su anda kimse Ersun Yanal in Milli takim in basinda görmek istemiyor üstüne üstlük basarida gösteremiyor hala istifa etmiyor ayiptir
gurbetci_yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.06.2005, 08:27   #35
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
ElbeyLi58 Nickli Üyeden Alıntı
Bugün saat 17.30'da federasyona gidecek olan Ersun Yanal, Levent Biçakci'ya istifasini verecek.

Toplanti Federasyonda
Milli Takimlar Teknik Direktörü Ersun Yanal'in bugün istifa etmesi bekleniyor. Göreve geldiginden bu yana Ersun Yanal ile yildizi barismayan Futbol Federasyonu Baskani Levent Bicakci bugün Yanal ile saat 17.30'da federasyonda bir araya gelecek. Toplantida Yanal istifasini sunacak.

Riva Sonunu Getirdi
Yanal'in sonunu hazirlayan son detay ise Riva'da federasyonun düzenledigi Antrenör Semineri'ne katilmamasi oldu. Yanal mazaret olarak "Özel islerim" demisti. Bu gelisme üzerine federasyon yollarini ayirmaya karar verdi. Yanal da daha önce gitmeyi planladigi Akdeniz Oyunlari programini iptal etti.
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.06.2005, 08:48   #36
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1037 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Başarısız olduğu kesin KALMASIN.
Alt 22.06.2005, 17:05   #37
ElbeyLi58
Usta Yiğido

ElbeyLi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 966 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

Devlet Bakani Mehmet Ali Sahin, Ersun Yanal'i topa tuttu. Sahin,Yanal'in Fatih Tekke kadar milli konularda Fatih Tekke kadar olamadigi söyledi. Iste o sözler...

Devlet Bakani ve Basbakan Yardimcisi Mehmet Ali Sahin, milli görevden asla kaçinilamayacagini belirterek, "Ben Ersun Hoca’nin, talebesi Fatih Tekke kadar milli konularda hassas olmasi gerektigini düsünüyorum" dedi.

15. Akdeniz Oyunlari’na katilacak sporcu kafilesiyle birlikte Ispanya’ya giden Devlet Bakani Mehmet Ali Sahin, Atatürk Havalimani VIP Salonu’nda açiklama yapti.

Gazetecilerin sorularini da yanitlayan Bakan Sahin, (A) Milli Futbol Takimi Teknik Direktörü Ersun Yanal’in, Olimpik Milli Futbol Takimi kafilesine katilmayisi ile ilgili bir soru üzerine, sunlari söyledi:

"Ersun Yanal hoca, Olimpik Milli Futbol Takimi’nin basinda Ispanya’ya gitmekle Futbol Federasyonu tarafindan görevlendirilmistir.

Dün sabah kafilemiz giderken, hazir olmadigi ögrenilince kendisiyle temasa geçilmis ve katilmayacagini ifade etmis. Mazeretini bilemiyorum. Bugün Futbol Federasyonu kendisini davet etmis, konusulacak. Ben özerk federasyonlarin içislerine karismam, herhangi bir talimat da vermem. Karar Futbol Federasyonu’nun ve Ersun Yanal’indir. Ama su düsüncemi sizlerle paylasmak istiyorum. Milli formayi tasimak ve milli formaya hizmet etmek sereflerin en büyügüdür.

Milli görevden asla kaçinilmaz. Ama mesru bir mazeret varsa, bu tabii ki istisnadir. Dogrusu bunu da bilmek isteriz. Basina yansidigi kadariyla (dinlenmek benim de hakkimdir) demis. Bana göre sporcular ve spor adamlari, spor yaparken dinlenir. Ben Ersun hocanin, talebesi Fatih Tekke kadar milli konularda hassas olmasi gerektigini düsünüyorum. Öyle olmasina inanmak istiyorum. Dogrusu mazeretini de bilmek istiyorum. Fatih Tekke biliyorsunuz, ameliyat olmasi gerektigi halde, (milli görevdir o maçi oynayip sonra ameliyat olmak istiyorum) demek suretiyle, bana göre son derece güzel bir davranis sergilemistir. Bu davranisi herkesin göstermesini beklerim."

"BU OYUNLARDA HEP BASA GÜRESTIK"

Türkiye’nin 1951 yilindan beri Akdeniz Oyunlari’na katilmaya büyük önem verdigini belirten Sahin, "Bu oyunlarda hep basa güresmis, çokça madalya almis olan bir ülkeyiz" dedi.

Sahin, 303’ü sporcu toplam 479 kisiden olusan kafileyle, bugüne kadar en yüksek katilimin olacagi Akdeniz Oyunlari’ndan, 60’in üzerinde madalya beklediklerini söyledi.

Akdeniz’e kiyisi olan 21 ülkenin sporcularinin katildigi oyunlarin, bölgesel bazda dünyanin en önemli organizasyonlarindan biri oldugunu kaydeden Sahin, söyle dedi:

"Avrupa’dan 14, Afrika’dan 5, Asya’dan 2 olmak üzere 21 ülkenin katilacagi böylesine önemli bir organizasyonda, çok güçlü sporcular ve takimlarla bulunmayi yegledik. Insallah en fazla madalyayi kazanmis ve genel klasmanda ilk 3 sirada yerimizi almis olarak dönmeyi planliyoruz. Hedefimiz ilk üç dedim, ama benim gönlümden geçen ilk iki. Inaniyorum ki sporcularimiz bu basariyi gösterecekler.

Akdeniz ülkeleri gençlik ve spor bakanlari, açilistan önce bir gün sürecek bir konferansa katilacak. Bu konferansta Türkiye’yi temsil edecegim. Konferansin konulari arasinda, sporda dopinge karsi mücadele, spor çevresinde bilimsel arastirmalari tesvik etmek, sporda ahlaki degerlerin pekistirilmesi ve tacize, irkçiliga, yabanci düsmanligina karsi mücadele bulunuyor."

EN AZ 70 MADALYA

Bakan Sahin, "Oyunlardan kaç madalya bekliyorsunuz?" seklindeki bir soruya, "Bu defa 70’in altini asla kabul etmeyiz" dedi.

Bazi sporcularin antrenörlerinin Ispanya’ya götürülmedigi seklindeki bir soru üzerine de Sahin, söyle konustu:

"Biz 25 federasyonun sorumluluk alanina giren dallarda Akdeniz Oyunlari’na gidiyoruz. Genel sorumlulugu kendi branslariyla ilgili federasyon baskanlarimiza verdik. Söylediginiz noktada bir hata nedeniyle basarisiz sonuçlar alinirsa, federasyon baskani arkadasimiz sorumludur. Biz kendilerini bu konuda özgür biraktik. En kaliteli, en basarili sporcularla katilinmasi talimati verdik. Kendilerinin bu dogrultuda hazirliklar yaptigina inaniyoruz. Sonucu gördükten sonra degerlendirmeyi ayrica yapariz." Ayni soruyla ilgili Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay da "Öyle bir sey yok. Uluslararasi Olimpiyat Komitesi’nin her sporcuya verdigi kontenjan bellidir. Federasyon bunlari belirliyor. Sporcunun hocasini götürüp götürmeme diye bir problemimiz yok" dedi.
Alt 22.06.2005, 17:35   #38
58_CAVUSBASLI
Yeni Yiğido

58_CAVUSBASLI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58_CAVUSBASLI isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

getsin
#
58_CAVUSBASLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.06.2005, 23:28   #39
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

HEPIMIZE HAYIRLI UGURLU OLSUN

ERSUN ANCA GIDER, FAKAT BIRAZ GEC KOVDULAR SIKECIYI.

FAKAT SIMDI KIM GECICEK TAKIMIN BASINA.

FATIH TERIMI DUSUNYORLAR, FAKAT GELIRMI. INSALLAH GELIR CANIM, BASKA KIM GELICEK. BELKI ISMAIL KARTAL GECER, NEDE OLSA SUPER TEKNIK DIREKTOR
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır