Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 02.09.2005, 11:06   #31
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

Er58Ol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Er58Ol ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch

Alıntı:
volcano58 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bilet edinme konusu sanırım sorun var galatasaray klübü deplasman takımlarının biletlerini maç günü satışa çıkarıyormuş yani pazar günü
sabahın köründe almak lazım biletleri haberiniz ola

BU KONUDA YÖNETİMDEN AYDINLATICI BİLGİ VERİLMELİ,,,TARAFTARIN YÖNLENDİRİLMESİ GEREKLİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM,,,MESELA MAÇA GELECEK OLAN TARAFTARLARIMIZ ŞU GÜN ŞU SAATTE BİLETLER ŞURADA SATIŞA ÇIKACAKTIR,,,BİLET İÇİN BİZE AYRILAN ..... KİŞİDİR,,BİLET FİYATLARI DA ...........YTL DİR.
Er58Ol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.09.2005, 11:19   #32
volcano58
YASAKLI ÜYE

volcano58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 volcano58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Er58Ol Nickli Üyeden Alıntı
BU KONUDA YÖNETİMDEN AYDINLATICI BİLGİ VERİLMELİ,,,TARAFTARIN YÖNLENDİRİLMESİ GEREKLİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM,,,MESELA MAÇA GELECEK OLAN TARAFTARLARIMIZ ŞU GÜN ŞU SAATTE BİLETLER ŞURADA SATIŞA ÇIKACAKTIR,,,BİLET İÇİN BİZE AYRILAN ..... KİŞİDİR,,BİLET FİYATLARI DA ...........YTL DİR.
evet gardaş çok haklısın yönetim bir an önce gerekli açıklamayı yapmalıki bizde rahatlayalım gene ben istanbulda oturuyorum gerekirse sabahar 1-2 bilet alırım ya şehir dışından gelecekler yönetim onlarıda düşünmeli
volcano58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.09.2005, 13:18   #33
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1318 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
tribün Sovu Illaki Yapacaz Ama Biletleri Alacaklar Için Bağirmayacaksaniz Hiç Gelmeyin Karşimizda Ki Takim Güçlü Bir Takim Taraftarida Iyi Bir Taraftar Onun Için Maça 30 Yaş üstü Kimse Gelmesin..yoksa Her Zaman Ki Gibi Mal Gibi Otururlar Ağizlarini Açarlar Galatasaray Taraftarini Izlerler...biz Susmaya Değil Tezahurata Sivasspor'u Desteklemeye Gidiyoz...kurtlar Sofrasinda Bizim Takimimizi Kimseye Yem Yapmayiz...

Aslında biz bu maça gelmek tabiki istiyoruz tabiki sponsor ayarlayabilirsek..Ama onurunda dediği gibi bu maça 30 yaş üstü gelmesin demiyeyimde çekirdekyiyecek adam takıma destek vermeyecek adam gelmesin...Burası Süper liğ yani Kurtlar sofrası burada kimsenin gözünün yaşına bakmazlar...Biz oraya Galatasaray taraftarını izlemeye gitmiyoruz..Biz takımımızı 90 dakika susmadan desteklemeye gidiyoruz..Lütfen bu kriterlere uyan insanlar maç gelsinler yoksa orada bağırmayanlar ile ben kavga ederim..Zaten kontenjanımız az...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.09.2005, 15:26   #34
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

Daumen hoch

Alıntı:
volcano58 Nickli Üyeden Alıntı
evet gardaş çok haklısın yönetim bir an önce gerekli açıklamayı yapmalıki bizde rahatlayalım gene ben istanbulda oturuyorum gerekirse sabahar 1-2 bilet alırım ya şehir dışından gelecekler yönetim onlarıda düşünmeli
EVET GEREKİRSE BEN DE SABAHLIYCAM BU MAÇA GİRECEĞİM TAKIMIMI DA ÖLÜMÜNE DESTEKLİYECEĞİM BEN VE 800 YİĞİDO AYNI HEYECANLA TAKIMIMIZDAN GS Yİ YENMESİNİ O DA OLMAZSA YENİLMEMESİNİ GEREKTİRECEK BÜTÜN DESTEĞİMİZİ GÖSTERECEĞİZZZZZ

BİZ YİĞİDOYUZ YİĞİDOO
ASY DE DÜNYANIN EN ATEŞLİ TARAFTAR GRUPLARINDAN BİRİ OLDUĞUMUZU GÖSTERELİM

BİLETLERİ SABAH ALDIKTAN SONRA DAĞILIRIZ SONRA TEKRAR MAÇ SAATİNE 4 SAAT KALA BİR YERDE HEP BİRLİKTE!!!! TOPLANIP STADA YÜRÜRÜZ DEV BAYRAK VE 1967 DE ARAMIZDA OLUR İNŞALLAH(SERHAN REİS ASY SENİN GİBİ TRİBÜN LİDERİ GÖRMEMİŞTİR TARİHİNDE) BU ÖNEMLİ !!!! TEK YÜREK OLDUĞUMUZ BİLİNSİN,,İYİ ORGANİZE YAPABİLDİĞİMİZİ DE ALEM GÖRSÜN
Alt 02.09.2005, 15:30   #35
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1318 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
EVET GEREKİRSE BEN DE SABAHLIYCAM BU MAÇA GİRECEĞİM TAKIMIMI DA ÖLÜMÜNE DESTEKLİYECEĞİM BEN VE 800 YİĞİDO AYNI HEYECANLA TAKIMIMIZDAN GS Yİ YENMESİNİ O DA OLMAZSA YENİLMEMESİNİ GEREKTİRECEK BÜTÜN DESTEĞİMİZİ GÖSTERECEĞİZZZZZ

BİZ YİĞİDOYUZ YİĞİDOO
ASY DE DÜNYANIN EN ATEŞLİ TARAFTAR GRUPLARINDAN BİRİ OLDUĞUMUZU GÖSTERELİM

BİLETLERİ SABAH ALDIKTAN SONRA DAĞILIRIZ SONRA TEKRAR MAÇ SAATİNE 4 SAAT KALA BİR YERDE HEP BİRLİKTE!!!! TOPLANIP STADA YÜRÜRÜZ DEV BAYRAK VE 1967 DE ARAMIZDA OLUR İNŞALLAH(SERHAN REİS ASY SENİN GİBİ TRİBÜN LİDERİ GÖRMEMİŞTİR TARİHİNDE) BU ÖNEMLİ !!!! TEK YÜREK OLDUĞUMUZ BİLİNSİN,,İYİ ORGANİZE YAPABİLDİĞİMİZİ DE ALEM GÖRSÜN
İnşallah Alisamiyende oluruz temenimiz bu yönde..Stadyumda olursam elimden gelen en süper işleri yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın...Allah bizi ALİSAMİYENDE utandırmasın..
Alt 02.09.2005, 15:34   #36
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bencede süper bir fikir eger istanbula gidebilirsek bayragıda götürürüz inşallah...
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.09.2005, 15:48   #37
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
İnşallah Alisamiyende oluruz temenimiz bu yönde..Stadyumda olursam elimden gelen en süper işleri yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın...Allah bizi ALİSAMİYENDE utandırmasın..

KUŞKUMUZ YOK ZATEN REİS
AMİN..
Alt 02.09.2005, 15:50   #38
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Alıntı:
KUŞKUMUZ YOK ZATEN REİS
AMİN..

Eyvallah kardeşim sende çok saol...
Alt 03.09.2005, 12:18   #39
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

Daumen hoch

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Eyvallah kardeşim sende çok saol...
Serhan GARDAŞ aNDERSONUN FORMAYI HANGİ ARADA KAPTIN gazetede resmin var..bu arada hakikaten örnek taraftarsın gardaş Erzincandan kalkıp heryerde takımın yanında 1967 yle beraber heryerdesiniz Allah yardımcınız olsun..İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA TAYİNİN SİVAS A ÇIKAR
Alt 03.09.2005, 17:09   #40
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Alıntı:
Serhan GARDAŞ aNDERSONUN FORMAYI HANGİ ARADA KAPTIN gazetede resmin var..bu arada hakikaten örnek taraftarsın gardaş Erzincandan kalkıp heryerde takımın yanında 1967 yle beraber heryerdesiniz Allah yardımcınız olsun..İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA TAYİNİN SİVAS A ÇIKAR

Saol gardaş...Andersonun bana forma sözü vardı bir hafta önceden ve sözünü tuttu.Valla işimiz zor bunun bilincindeyiz...Ama Sivasspor sevgisini bir türlü yenemiyorum..
Konu Kapatılmıştır