Sivasspor - Samsunspor maçının Yozgat’a alınması nedeniyle İstanbul’da bulunan Yiğidolar hayal kırıklığına uğradı.
Samsunspor maçının İstanbul’da oynanacak olması nedeniyle büyük bir sevinç içerisine giren İstanbul’daki Sivassporlu taraftarlar, Federasyondan gelen haberle hayal kırıklığı yaşadı. Bu maç için organizeler yapan Yiğidolar, Sivasspor Yönetiminden Maltepe Stadyumunda oynanacak olan maçın daha büyük bir stadyuma alınması için istekte bulunmuştu. Sivasspor Yönetimi de sürekli stadyum için yeni görüşmeler yaparken olumlu sonuç alamadı. Maçın Maltepe Stadyumunda oynanacak olması nedeniyle üzüntü içerisine giren Sivassporlu taraftarlar, Federasyonun maçı Yozgat’a almasıyla tam anlamıyla yıkıldı.
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
ASLINA BAKARSANIZ BENDE UZULDUM İSTAMBUL BANA YAKINDI.AMA OLSUN YOZGAT SİVADAKI TARAFTAR ACISIN DAHDA İYİ OLDU. YOZGAT HALKININDA SİVSASPORA DESTEKLERINI ESIRGEMEZLER İNŞALLAH
ASLINA BAKARSANIZ BENDE UZULDUM İSTAMBUL BANA YAKINDI.AMA OLSUN YOZGAT SİVADAKI TARAFTAR ACISIN DAHDA İYİ OLDU. YOZGAT HALKININDA SİVSASPORA DESTEKLERINI ESIRGEMEZLER İNŞALLAH
Bence Sivasa yakın bi yerde oynanması Sivastan maça gidenler için çok iyi oldu...İstanbul gibi uzak bi yer hem maddi hemde manevi olarak çok zor...İstanbuldaki Yiğidolarda Yozgata organize yapabilir..Yeter ki bir araya gelinsin...