valla ben kimsenin tavuğuna kış demeyen.Yoldan geçen kızlara laf atmayan. Her şeyden çabuk sıkılan . Tek bir manitayla baş edemezken 4 - 5 manita ile dolaşan. ( yiyip içtikten sonra hesabı kızlara ödeten biriyim )
sen tek mutluluk kaynağımsın...
sen canım cananımsın...
sen herşeyimsin...
sen milyonların sevgilisi SİVASSPOR'sun...
TEK GERÇEK ŞAMPİYON SİVASSPOR...
valla ben kimsenin tavuğuna kış demeyen.Yoldan geçen kızlara laf atmayan. Her şeyden çabuk sıkılan . Tek bir manitayla baş edemezken 4 - 5 manita ile dolaşan. ( yiyip içtikten sonra hesabı kızlara ödeten biriyim )
işte öyle şöyle böyle biriyim ALLAHIN yarattığı acizane bir insanım
Dikkatimi çektide sitenin en çok sevilenleri neden sevildiklerini bilmiyorlar bence çünkü kendilerini tarif edememişler salih abi(5841)mustafa abi(sönmez)diğer mustafa abi(dernek_mustafa)neden yazmıyorsunuz insanların sizi neden bu kadar çok sevdiğini? yazın ki millete faydanız dokunsuneeh artık bizde bişiyler kaparız şu sizin farkedilir derecede hayran kitlenize nasıl ulaşabildiğinizi
Evliyim,iki çocuk babasıyım,reklam işleri ile uğraşıyorum yaşım 43 İstanbul'da kalıyorum. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Valla tanımla derken bu aklıma geldi. Sevgili Fatma,güzel bir konu seçmişsin fakat diğer arkadaşlarında dediği gibi herkes hep iyi yönünü yazar,hani bir deyim vardırya: "Kimse ayranım ekşi demez" bu birazda ona benzer.Yinede güzel bir şey, yazılanları zevkle okuyoruz.
Valla tanımla derken bu aklıma geldi. Sevgili Fatma,güzel bir konu seçmişsin fakat diğer arkadaşlarında dediği gibi herkes hep iyi yönünü yazar,hani bir deyim vardırya: "Kimse ayranım ekşi demez" bu birazda ona benzer.Yinede güzel bir şey, yazılanları zevkle okuyoruz.
teşekkür ederim arif abi sizlerin yorumlarıda bizleri mutlu ediyor.
Gerçi burda insanlar kendini tanıtırken hiç kimse kötü yönünü zayıf yanını yazmaz buraya....Herkes aman ben şöyle iyiyim şöyle maharetliyim v.s türünde şeyler yazar....Bence bir kişiyi iyi tanıyan diğer kişiler anlatsa daha iyi olur...