Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: YÖNETİM`DEN ACİL TOPLANTI
Alt 22.08.2006, 20:41   #31
faruk-58
Yeni Yiğido

faruk-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 faruk-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: YÖNETİM`DEN ACİL TOPLANTI

Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Alıntı
KÜFÜRE HAKARETE HAYIR..
Sevgili aldair kardeşim,

..... Mehmet şeklindeki hitap tarzın hiç hoş değil, Sivaslı bir gence yakıştıramadım, futbolunu beğenmezsin eleştirirsin bu en doğal hakkın saygı duyarım, ama hakaret vari sözler bizlere yakışmaz,

Kaldıki Mehmet Yıldız oyunlara son 10 veya 15 dakika larda alınıyor ne kadar performans beklersiniz bu durumda.
Mehmet bence Sivassporun kadrosu içinde yararlı olabilecek ilk 11 içinde yer alır, Ben böyle değerlendiriyorum, sen farklı bakabilirsin fikre saygı duymak lazım, ama küfüre ,hakarete hayır.
Bildiğim kadarı ile bu sitenin kuralları buna izin vermiyor.
Bende Bülent Uygun'a ve bazı futbolculara eleştiri getiriyorum ama asla küfürlü yazmıyorum, küfür ve hakaret bir insanın eleştiri yapabilecek bilgi dağarcığından yoksun olduğunu gösterir,
Site kanalı ile de olsa yazını düzeltip özür dilersen erdemli davranmış olursun. Senden de bunu beklerim.
Saygılarımla,
Abi bu arkadaş aslında küfür veya hakaret niyetinde yazmamış.
Mehmetin lakabı eşşek mehmet. Bu yüzden böyle yazmış arkadaş.Bende anlamadım ne biçim bir lakap ama maalesef lakap.
faruk-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
SİVASSPORU GERÇEK ANALİZ
Alt 25.08.2006, 23:25   #32
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart SİVASSPORU GERÇEK ANALİZ

sivassporlu gerçek taraftarlarla bu konuyu enine boyuna konuşmaktan büyük zevk duyacağım.birinci söyleyeceğim şey maça gidildiği zaman kesinlikle çekirdek alınmaması..sakın ha sakın maçta çekirdek yemeyin .ikincisi kendini bilmez ne yaptığını bilmeyen psikopat seyircileri sakaın maça almayın.küfür söyleyenlere anında müdahele edin.sadece ve sadece takımınızı destekleyin.ÇÜNKÜ takımımız hiçde iyi bir durumda değil.birde biz düşmanlık yaparsak allah korusun bu yıl biirinci lige veda ederiz.
Takım iiyi değil dedimde aklıma geldi.hala lorantın gidişine bir anlam veremedim.Kallanın gidişinede..ne yapmaya çalışıldı aklım ermedi.lorant bir futfol dahisiydi.üç maçta bir puan aldık.sondan ikinciyiz.bir de geçen yıla bakınız.bu süper ligde ikinci yılımız.daha oturaklı ve ayakları yere basan bir görüntü çizmeliydik.nereye gidiyoruz bilincinde değiliz.yöneticilerimiz bu kötü gidişin 7 hafta falan devam edeceğini söylüüyorlar.kendileride acaba ne dediklerini biliyorlarmı.7 hafta sonra lige havlumu atacağız.bu soruna çok öneemli bir şekilde çözüm bulmak gerekiyor.bunları yazmak sivasa ihanet değil sadece ve sadece bir gerçek sivaslı olarak boyun borcu..çok kötü gidiyoruz ve mecnun başkanımıza sanırım yanlış bilgiler veriliyor.zaten mecnun başkanımız masaya yumruğunu vurursa bu kötü gidiş durur.
hiko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SİVASSPORU GERÇEK ANALİZ
Alt 26.08.2006, 00:59   #33
Champion_58
Yiğido

Champion_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Champion_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: SİVASSPORU GERÇEK ANALİZ

Sivasspor sezon açılışından önce sayın haber kaynaklarında öyle bir havayla verildiki int den ve gazeteden okuyan taraftarlarımız uefaya bu sene gideriz demeye başladı nerdeyse...
Hatırlayın haberleri lütfen Bülent Uygun Tribünleri ayağa kaldıracak Brezilyalıdan biyandan bahsederken bi yandanda GEÇEN SEZON ARA TRANSFERde bululp piyasaya sürdüğü EDSON dan daha "İYİ" bir transfer yaptığını müjdeliyordu.....
KAROL PECZE yi ise şööle lanse etti hatırlarsanız;"OFANSİF FUTBOL u Sivasspora benimsetecek biri gerekiyordu hocamızda bunu yapabilecek durumda "
ŞİMDİ SORUYORUM SİZE ARKADAŞLAR VE SAYIN BÜLENT UYGUN BU BAHSEDİLENLER NEREDE SİZCE?