Bende lig a yı yakın dan takıp eden bi spor sever olarak (nekadar iş gereği olsada begendığim bi oyuncudur kendı takımın forması aldında görmek sevindirecektir benı... inş alınır
elazığdan yazıyorum
kendi takımımda gitmesini istediğim en son oyuncu erman kılıçdır
nerdeyse bütün maçları onu izlemek için gidiyorum stada
elazığsporu ayakda tutan oyuncudur.
gerçekleşmiş olsaydı sivas çok iyi bi oyuncu kazanırdı
ama iyiki olmamış seneye çok ihtiyacımız var ermana
Lig A'nın isim hakkını veren Telekom tarafından düzenlenen törenle Lig A'da başarılı olanlara ödülleri verildi. Erman da en iyi orta saha seçilmiş.
Yılın Çıkış Yapan Futbolcusu: Erhan Küçük (Kasımpaşa)
Yılın Çıkış Yapan Teknik Direktörü: Suat Kaya (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)
Gol Kralı: Taner Demirbaş (Malatyaspor)
Yılın Kalecisi: Ferhat Odabaşı (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor)
Yılın Savunma Oyuncusu: Metin Depe (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
Yılın Orta Saha Oyuncusu: Erman Kılıç (Elazığspor)
Yılın Forveti: Şadi Çolak (Orduspor)
bana göre sivassporun bu tıp transferlere ihtiyacı var 2 yıl dır takımı kim ayakta tutuyor ???????? hep 2 lig topcular
ilk onbırde
1-cem can
2-m.yıldız
3-hayrettın
4-ilhan ummak
5-murat sozgelmez
6-hakkı
hep 2 lıg topcularının bıze faydası var kalıtelı 2 lıg topcularını alalım hatta bana gore elazıga kıralık verdıgımız ertugruluda alalım
bana göre sivassporun bu tıp transferlere ihtiyacı var 2 yıl dır takımı kim ayakta tutuyor ???????? hep 2 lig topcular
ilk onbırde
1-cem can
2-m.yıldız
3-hayrettın
4-ilhan ummak
5-murat sozgelmez
6-hakkı
hep 2 lıg topcularının bıze faydası var kalıtelı 2 lıg topcularını alalım hatta bana gore elazıga kıralık verdıgımız ertugruluda alalım
ERTUĞRUL'U ŞANLIURFASPOR İSTİYORMUŞ AMA BENCE ERTUĞRUL BİZİM TAKIMDA ÇAOK FAYDALI OLUR. EN AZINDAN ALTERNATİF OLARAK.