--->: Maçı Değerlendirelim
Maçın yıldızı kimdi:
Maçın Yıldızı tabii ki , Mehmet Yıldız vede Musa Aydın
Maçın en kötüsü kimdi ?
Orta hakem, İlker Meral isimli zat-ı muhterem
Maçta göze çarpanlar
Daha ligin başı ama bir şekilde önümüzü kesmek için elinden geleni yapıyorlar. Bursa maçında verilmeyen penaltı ve gol.Es-es maçında, çok basit bir penaltı ve kırmızı kart..önümüzdeki hafta Fb maçında , hakemlerin sivasspor üzerinde ne gibi planları olacak.şimdiden merak ediyorum.
Ne gibi eksiklerimiz var
Tek eksiğimiz taraftar desteği ..özeleştiri yapmakta yarar var ..
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler Bülent Hoca kazanan bir ilk 11'i değiştirip farklı 11'i sahaya sürmesi ilginç geldi bana. Tabi bu konuda tamamen insiyatif hocamızın elinde, bir bildiği vardır diyoruz.Ama o bildiği şey bizi ilk yarıyı yenik kapamamızı sağladı.Defans bloğu başarılı olduğu sürece,fazla oynamamak gerekli. Yediğimiz gol tamamen defans hatası.Golu atan özgür, tamamen demarke durumunda idi..
Es-es taraftarları için burda bir parantez açmak istiyorum.. Genelde hemen hemen tüm yorumları okudum.. Kendileri öve öve bitiremediler.Biz-şöyleyiz,biz böyleyiz diye .Geçen sene, Asya süperlig de iken. antalya-eskişehir maçını izledim..özellikle de meşhur es-es taraftarını izlemek için gittim. ama tam bir sukutu hayal yaşadım.. Taraftarında hiçbir iş yok... Söz konusu,türkiye'nin en guzel destek veren vede tezahurat yapan taraftarı ise Çarşıgrubu ile Ankaragucu taraftar grubudur. Adamlar tek kelime ile bu işin prof.ları vesselam.
Saygılarımla
|