hiç yeterli degil asıl defansa adam lazımken ortaalana adam alındı bide hayrettin kadro dışı şimdi yasin ve ferhat ın eline kaldık belki ferhat ilerde biraz toparlanırsa iyi olur.daha çok yeni tek yasin ugur ve faruk olmasında ferhata razıyım ben.tekrar diyorum defansa adam gibi birb adam şart.
Evet benim bugün ki maç sonrasında da gördüğüm kadarı ile transfer yeterli değil. aubey ağır kalıyor. Nabil ?? henüz birşey görmedik. el Rio ileriki haftalar da tam olarak kendini gösterir. Forvette kimsemiz yok. Zita yı bir an evvel gönderip yerine forvet yada defans şart.
transfer bitti falan dediler ama bir şeyler yapılmalı yoksa bu takım bu sene düşer Başkanımıza güveniyorum anderlecht maçı sonrasında yaptıklarından pişmandı şimdi de aynı hataya düşmeyelim borca girin yapın şu transferleri yoksa biz bank asyada sürünürken millet digitürkun paralarını yiyecek
biz ankaragücünden barborosu almalyiiz adamda her sey var fizik teknik sut bizim önlibero icin ilac olur.hic yoksa musa aydin i ön libero oynatmak zorunda kalmayiz.
eyvah eyvah eyvah
bu gün bu futbolla trabzon maçında 10 il 15 gol arası yemedigimiz için bayagı şanslıyız allah yardımcımız olsun inşallah
bu erman-ibrahim dagaşan-kadir-ugur- bunlar kim ya 5 para etmez adamlar
bülent efendi takımın içine öyle bir ettinki nasıl düzelecek allah muhafaza
transferler uyum saglar inşallah işimiz çooooook zor
Şu aşamada gol atamazsak puan alamayacağız;onun için uzun boylu,pres yapan,sırtı kaleye dönük oynama özelliği olan ,yakaladığında golleri kaçırmayan bir golcü transferi bize ilaç gibi gelecektir..