Daha çok orta saha ağırlıklı bir transfer politakası gördük. Esas problemimizin olduğu savunmaya sadece 1 futbolcu transfer edildi. Kadro dışı bırakılan futbolcumuzda var (ama eminim ileride affedilecek). Bence transfer savunma için yeterli değil. Zita muammasıda çözülmeli... Bu adam bize fayda sağlarmı kalmalımıydı yada kalacakmı?
Daha Ne yapsın Başkanımız Elinden geleni yaptı güzel oyuncular aldı zaten devre arası transferleri tavsiye edilmez ve tutma oranı düşüktür onuda hatırlatırım
Defans forvette başlar kamanan rakibe basmıyor sahada gezip duruyor orta sahamız çok yumusadı defansa çok yük biniyor. Acilen güçlü bir forvet alınmalı ve Ermana kollektif futbol dersi verilmeli..
BANA GÖRE SÜPER TIRANSFERLER SAOL BÜYÜK BAŞKAN YİGİDO BAŞKAN SENİN GİBİ KAÇ KİŞİ VAR SIVAS ELLERİNDE ADAM GİBİ ADAM ALLAH SENİ BAŞIMIZ DAN EKSİK ETMESİN BAŞKANIM SA OL ,,,ALP ERENLER,,
Diallo'nun sözleşmesi devam ediyor sivas'ta ve yasinden çok daha iyi ve istikrarlı olduğu kesin.
Yasin'i Diyarbakır'a verip Diallo'yu getirirsek ilave transfere gerek kalmaz.
Hatta Yasin bonservisiyle bedavaya bile verilebilir.
transferler çok güzel oldu ama bende defanstan biraz şüpheliyim belki 1 transfer daha olabilrdi ama bunada şükür emeği geçen herekese teşekkür ediyorum
sayi olarak baktigimizda kesinlikle yeterli ama hatta devre arasinda bu kadar transfer nasil uyum saglar o büyük bir muamma.
bana kalsa ben bir sol bek vede birde bozan bir forvet daha alinmasini isterim.
ayrica bizim enbüyük transferimiz mehmet yildiz olacaginida unutmamaliyiz.
Bu Konuda yigido yakup'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...