Alıntı:
Holigann Nickli Üyeden Alıntı
Ah trabzonlu arkadaşım,geçen yıl biz kafaya oynarkenki bahaneniz trabzonda yaşanan olaylardı,kimlikdi,falandı fasondu  bu sene Bursaya bilenmek için nasıl bahaneler üretiyosunuz kendi içinizde acaba!
önce siz şu 4.egonuzdan bi sıyrılın be kardeşim..İstesenizde Bursa şampiyon istemesenizde.. Bizde ligde kalıcaz inşallah,iki yandan seneye başınıza bela olacaz hayırlısıyla 
|
O bahaneden kasıt anadolu takımları sevmemekse merak etme sivasa sempatim var benim.Olmasaydı burda ne işim var sivaslıların ts forumlarında yaptığı gibi maçtan sonra küfürü basar giderdim.
Bursaya sempatimin olmaması seni bağlamaz sizin antipati duyduğunuz takımların beni bağlamadığı gibi...
Bursayı sevmememin bazı nedenlerini buraya yazardım ama konuyla bi alakası yok.
4. lük egosu demişsin.
4 büyüklerle diğer takımlar arasında her türlü fark var ts de bunlardan biri.
Ligde takımlar 4 büyük ve diğerleri diye 2 kategoriye ayrılmış.
Sen ts yi gerek her ilde taraftarının bulunması, gerek gelirleri ve tarihiyle diğer anadıolu takımlarıyla bir görüyosan bu senin sorunun.
Asıl bu egodur.
Kendini kanıtlamamanın verdiği eziklikten dolayı rakip görülen bir takımı yok sayma...
Bu takım var kardeşim sokun şunu beyninize bırakın artık şu nefreti de.
Bu nefreti biz 4. büyüyüz diyerek burası leş gibi hamsi kokuyor diyerek siz başlattınız.stad olayları da tuzu biberi oldu.
Niye bu sene kafaya oynayan kayseriyle çok iyi geiniyolar da sivaslılarla iyi geçnmiyolar bi düşünün iki takım da kafaya oynamış.
Gelelim bursa şampiyonluğuna bursa şampiyon olsun veya olmasın umrumda değil benim.Ts ve sempati duyduğum kayseri, sivas es es gibi takımlar şampiyon olamayırsa banane.Bunları her ortam da desteklerim de stadlarına gidip bursa şampiyon olsun diye bağırmam.
Sivas düşmeyecek demişsin inşallah düşmez.
bunu ben de istiyorum.