Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: YÖNETİME MESAJ
Alt 07.11.2010, 23:44   #41
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: YÖNETİME MESAJ

Geçenlerde iş yerinde çoğu iktidara oy vermiş arkadaşlarıma sordum Sivas milletvekilleri kim diye. Sadece 20 kişiden 2 kişi cevapladı. Şimdi sevgili Yiğidolar size soruyorum "Bizim yönetimden 5 kişi sayabilir misiniz?" kopye çekmek yok ama

Akşamdan beri ne yediğimden ne içtiğimden haberim var yaa. Acaba bizim sayın yönetim ne haldedir? Hiç üzülen sıkılan nolacak bu takımın hali diye düşünen biri var mı acaba? Çok merak ediyorum.
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidoss'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.11.2010, 23:46   #42
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yönetim bildigi okuyorsa gün gelir bu kafada devam ettikleri sürece stat boş kalır
Vallaha gardaşım yönetimin bunu da pek takacağını sanmıyorum
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 00:00   #43
ercan58.a
Usta Yiğido

ercan58.a - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 253 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 ercan58.a Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bence futbolcular degişti
hocalar degişti
demekki degişen birşey olmadıgına göre sıra yönetimde
ercan58.a isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 00:26   #44
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 935 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu başlıkta mesaj yazan her arkadaşa sonsuz teşekkürler...Sivassporun içinde bulunduğu durumu o kadar güzel anlatan mesajlar yazmışlar ki..Keşke gücümüz yetse de ,imkanımız,paramız pulumuz,dayımız olsa da aramızda işbölümü yapıp yönetmde görev alabilsek...Böyle bir şeyin olması zaten mümkün değil..Herkesin kendine göre bir mesleği,işi gücü var;en önemlisi de çoğumuz maddi bakımdan yönetime girecek hiçbir şeyimiz yok..Keşke yönetim bu sitede olan bitenleri enine boyuna okusa,kendi aralarında muhasebe yapıp hatalarından ders alıp devre arasına kadar takımı kampa alsa en önemlisi de devre arasına kadar çok sayıda yerli,yabancı yetenekli oyuncu izlenip devre arasında her mevkiye olmak üzere en az 7-8 tane nokta trnsferler yapılabilse..İnşallah devre arsı geldiğinde ve 2. yarı başladığında ben bu filmi geçen yılda görmüştüm demek istemiyor taraftar...Ne diyelim çıkmamış candan ümit kesilmez......Bu taraftar zirveyi de gördü,dibi de...Çıkıp sahada adam gibi 90 dak. oynayacak,yenilgiyi kabullenmiyecek,tekmeye kafa sokacak,koşan,mücadele eden takımı en az 4-5 yıl taşıyacak genç ve dinamik oyuncu transferleri bekliyoruz...2. olarak sivassporun şu anda değişik takımlarda kiralık oynayan oyuncuları da var;umarım RIZA HOCA bu oyuncular hakkında da bilgi sahibi olur ve asıl önemlisi de Sivassporun şu anda bir pilot takımı var ve de 4 Eylül Belediye takımınında içinde geleceği olan oyuncularda var;umarım Rıza Hoca bu oyuncular hakkında da yeterli bilgiye sahip olur...Herkes Banka Asya diyor ama ben yine de bu takımın düşeceğine ihtimal vermiyprum..Yeterki yönetim Rıza Hoca nın istediği futbolcuları alsın...İnşallah herşey istediğimiz gibi gider ve Sivassporu seneye de Süper Ligde izleriz...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.11.2010, 01:32   #45
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Başkan artık kontrolü eline alıp.yumruğunu masaya vurmalıdır.Yeter artık haftaya haftaya diye diye ilk yarı bitti neredyse yakında ligde biter eee.Bir galibiyetin 700 bin lira olduğu bir ligde sen deki benim borcum yok ama küme düşme adayıyım doğru mu bu.Tamam para-başarı demek değildir ama takımı taşıyacak fytbolculara ihtiyaç var.Devre arasına da fazla güvenmeyelim kim iyi adamını satmak ister.İşte kadro dışı falan anca bulunur.Sonuçta küme düşme adayı bir takıma kim gelmek ister.Gelenler de Rıza hoca sayesinde gelebilir.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 01:40   #46
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

bu gün alınan mağlubiyetin faturasını kişilere mal edilecekse 11 ayrı başlık açılmalı..oylesine basit oylesine amator bir futbol oynandıki bu gün tarifi mümkün değildir...yenilen bütün goller amator liglerde yapılmış hatalardan yenilen gollerle bire bir aynıdır..
Alt 08.11.2010, 09:07   #47
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

yönetime mesaj verilse ne olur, verilmese ne olur?bu duruma düşmemize neden olan etkenlerin başında yönetim zaafiyeti gelmektedir.Geçen sezondan bu güne gerek oyuncu gerekse teknik heyet değişimi oldu, ama değişen bir şey olmadı.takım oyunu yok, oyuncular istikrarsız ve öz güvenden yoksun.dünki maçta hoca ne yapsın?oyun başlar başlamaz goller geldi peşi peşine.hoca mı çıkıp oynayacak?yönetimin acilen ama acilen gerekli özeleştiriyi yaparak takımın gidişatına dur diyebilecek adımlar atılmalı.iyi transferle yapılmalı dedi taraftarlar ama yönetim maddi külfet olur diye yanaşmadı, sonuç ne oldu vahim.bence yönetimin de kendisini güncelleştirmesi gerek, hem de hemen....
Alt 08.11.2010, 09:17   #48
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK

sezon basından berı sahadakı oyun mesaj olarak ulasmadıysa yerıne gerısı boş
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 09:29   #49
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

yönetim taraftarı iplemedigi için verecegimiz mesajlarda onların umurlarında olmayacaktır .ancak yönetime en güzel mesajı kurdukları muhteşem takım sahada vermektedir.tabii anlayabilene
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2010, 09:29   #50
ccey
Yiğido

137 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 ccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISI

bence şu anda mecburen bo kadro ile devam edeceğiz,ancak, bu kadroya, erman, ivanovs, saido, ibrahim şahin, gibi adamların verceği bir şey yok bunları gönderip gençleri takıma almak lazım, ceyhun, m. yıldız, gibilerininde 1. yarı bitene kadar 18 e alınmaması gerek, elimizdeki lerle alabildirğimiz kadar puan alıp, devre arasında artık olmayan direkt katkı verebilecek adamlar almak gerek, bilica kiralanabilir örneğin, sedatla ve diallo ile iyi anlaşıyor, iyi bir forvet ve çok iyi iki orta saha mücadeleci almaz isek kasımpaşanın da altında kalarak rezil olacağız
ccey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
mesaj, yÖnetİme