Cevap: Maçı Değerlendirelim
grosicki maça sol kanatta başladı. hoca sonra grosicki'yi sağ kanata alıyor ve bir daha grosicki'nin adını duymuyoruz. hoca grosicki'yi sağ kanata aldıktan sonra 1 kere grosicki'nin adını duydum. grosicki'i bir kere hoca'nın taktiğine uymayayım diyor sol kanata çapraz koşu yapıyor ve tek gol'ümüzü grosick'inin çabaları ile atıyoruz. hocam bir açıklasan. neden bu adamı sağa çektin. çok mu düşündün grosicki'den nasıl verim alamam acaba diye!
gol atmışız, gaziantep'e atak üstüne atak yapıyoruz. golü de atmışız durum 2-1 olmuş. neden cihan'ı çıkartıp mehmet yıldız'ı oyuna alıyorsun hocam. alacaksan son 5 dk oyuna al da bari oyundan zevk alalım. kadir bir şut çekiyor, topa kötü vuruyor, mehmet yıldız kadire bağırıp çağırarak adamın motivasyonunu bozuyor. kaptan bu mudur! mehmet gidiyor top saklıyıcam diye 3 tane futbolcunun arasına giriyor, bekliyor da bekliyor. topu kaybediyor sonra. yazık değil mi o kadar koşan arkadaşına..
korcan kalede güven vermiyor. reflekslerinde bir sorun var. kafa ile atılan golde izledi topu. bir ellerini uzat, yakalayamazsan topu lafım yok, ama elini bir uzat bari refleks olarak..
sedat hakkında yorum yapmaya gerek yok aslında. ilk yediğimiz golde öyle bir hatalı pas verdi ki, ben hatalı pas bile demek istemiyorum. birşeyi doğru yapmak isterken eğer istemeden yanlış yaparsan buna "hata" denir. sedat resmen ilk yediğimiz golden önce topu rakibe verdi, "hata" lı pas bile değildi yani, doğru birşey yapmak gibi bir amacı olmadan topu ileriye gönderdi amaçsızca. sonrasında atak yaptı gaziantep, sonra bir de faul ve sonra golü yedik dördüncü dakikada..
eneramo hep kaleyi düşündü.. uzun toplar geldiği anda top hakimiyeti çok başarılıydı. zor toplarda bile kafasını uzattı..
şimdi yapacak birşey yok, eskişehir bucayı yensin diye bekleyeceğiz..
|