Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 20.11.2011, 19:51   #1
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Ah Rıza efendi ah,sende bu Pedriel hastalığı nereden geliyor.Lütfen söylermisin.Rıza efendi dost acı söyler ama doğruyu söyler.***********"SEN BU İŞİ BİLMİYORSUN"****************** ********
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Turan 59'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.11.2011, 22:30   #2
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1017 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ah Rıza efendi ah,sende bu Pedriel hastalığı nereden geliyor.Lütfen söylermisin.Rıza efendi dost acı söyler ama doğruyu söyler.***********"SEN BU İŞİ BİLMİYORSUN"****************** ********
Sana birşey sormak istiyorum bu rıza efendi lafı nerden geliyor anlamadım ve bu söz beni oldukça rahatsız ediyor rıza çalımbay bizim hocamızdır ve rıza hoca dememiz gerekir tamam mı abi ?
Alt 21.11.2011, 12:02   #3
Turan 59
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 851 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

FatihCan;Sana birşey sormak istiyorum bu rıza efendi lafı nerden geliyor anlamadım ve bu söz beni oldukça rahatsız ediyor rıza çalımbay bizim hocamızdır ve rıza hoca dememiz gerekir tamam mı abi .

Sn.Fatih CAN efendi;

1-Kime nasıl hitap edeceğimi sizden mi öğreneceğim ?
2-Bu hitap şekli sizi neden rahatsız etti,
3-Şunu bilmeni isterim ki; her hangi bir art niyetle söylenmiş değildir.
4-Bu efendi cümlesi sadece sitem anlamındadır.
5-Bilmem anlayabildin mi ?
Alt 21.11.2011, 12:15   #4
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1017 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
FatihCan;Sana birşey sormak istiyorum bu rıza efendi lafı nerden geliyor anlamadım ve bu söz beni oldukça rahatsız ediyor rıza çalımbay bizim hocamızdır ve rıza hoca dememiz gerekir tamam mı abi .

Sn.Fatih CAN efendi;

1-Kime nasıl hitap edeceğimi sizden mi öğreneceğim ?
2-Bu hitap şekli sizi neden rahatsız etti,
3-Şunu bilmeni isterim ki; her hangi bir art niyetle söylenmiş değildir.
4-Bu efendi cümlesi sadece sitem anlamındadır.
5-Bilmem anlayabildin mi ?
Halâ anlamış değilim turan efendi sitem edeceksen başka bir şekilde edebilirsin bence burada bir art niyet var fener tribünlerinden özenti bir laf bu bu arada ben sana abi diyerek hitap ederken sen halâ agresif bir yapı ile banada efendi diye hitap ediyorsun bu gerçekten ayıp turan abi birazda sen efendi olsan ?
Alt 20.11.2011, 19:54   #5
Turan 59
Usta Yiğido

RIZA EFENDİ TAKIMI ŞAMPİYONLAR LİG'i ŞAMPİYONU YAPSANDA ;SEN BU İŞİ BİLMİYORSUN.ALINAN HER SONUÇ TESADÜFİDİR.
Bu Konuda Turan 59'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.11.2011, 20:32   #6
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

evimizde ki yeneceğimiz maçı beraberlikle kapattık fb maçındaki takım yoktu forvettekı eksikliğimiz göz önünde su iki haftadan işallah puan alırız yoksa zor
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2011, 08:34   #7
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

bence takım olarak iyi oynadık kim ne derse desin hakem 8. Ve 10. Dakikalarda defansa iki gereksiz sarı kart vererek defansın direncini kırdı hareket etmelerini engelledi bu kartlar sonrası ib.e hakem diye bağıran taraftara inat eneramoya yapılan net faulleri ki birisi penaltı vermedi sonuç olarak 12 kişiye karşı oynanan bir maçtan beraberlik aldık ne mutlu bize takımımız konum itibarı ile iyi yerde 1 galibiyet playoff oynatır üst sıralara çıkmamızı sağlar eğer bu hafta başından başlayıp takımımızdaki futbolculara ve teknik direktöre destek olursak gs maçından puan çıkartırız gelelim ikinci konuya stat bomboştu hep maça giden yanına bir arkadaşını alsaydı stat dolup taşardi çevremizdeki insanları maça gitmeleri konusunda ikna etmek lazım tatlı dille söyleyelim gerekirse gaza getirelim fakat stat dolu olsun ben ıstanbulda yaşıyorum ve bütün maçlara gidiyorum imkanım olduğunca etrafındakileri de maça götürüyorum bence herkes biraz çaba sarfetsin bu takımın desteğe ihtiyacı var
Alt 21.11.2011, 10:14   #8
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1015 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçı canlı izleyenler daha iyi tespitler yapar ama özetlerden gördüğümüz kadarı ile ilk yarısı dengede, ikinci yarısı GB üstünlüğünde geçen bir maç olmuş.

Golün dışında sadece 2 tane pozisyonumuz var önemli. Gençlerin çok daha net pozisyonları var. Geçen Haftanın başında berabere biteceğini söylemiştim. GB Fuat Çapa ile birlikte bu tip maçları beraberlik üzerine oynuyor hep.

3 puan almamız çok önemliydi. GS ve TS maçlarından puan alamazsak tekrar potaya gireriz !
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.11.2011, 10:25   #9
Anadoluvoyages
Acemi Yiğido

37 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 572 Anadoluvoyages FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ya arkadaslar bir galibiyette sanki sampiyon oluyoruz, aksi durumda ise hersey bitmis gibi bir hal icerisine giriyoruz. Sivasspor bunca eksige ragmen yine de fena degil. Dunki macta 3 sonuc cikabilirdi ama berabere kaldik, 3 puan alsak super olurdu ama olmadi. Darisi GS ve Trabzon'a olur insallah diyelim...
Anadoluvoyages isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2011, 20:46   #10
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

maçın yıldızı? KIVANÇ KARAKAŞ
maçın kötüsü? eneramo-erman
göze çarpanlar? taraftarın az olması fbyi yenmişiz insan gelir takımı destekler
rıza hocanın hamleleri? resmen komedi kıvançın çıkıp nasın girmesini bana biri açıklasın cihan yılmaz nerde ?????
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı