[QUOTE=ivancrayz;807750][B][B]Kendi sahamızda Kasımpaşayı 1-0 yendiğimiz maçı değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : Borjan , Atıf
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Orta saha'da ağır kalan bir takımız Kasımpaşa defansı bile bizim orta sahadan hızlı diyebilirim rajnoch'la başlamamız iyi oldu. Kadir Öyle Alışsın biraz.
Maçın en iyisi kimdi : Borjan
Maçın en kötüsü kimdi : Kamil Grosicki
Taraftarımız nasıldı : Bu duruma göre iyidir.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hakem faulleri hep karşı tarafa verdi
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiri
Macla ilgili tek sey söyleyecegim, babam gol müzigine sinir oldu ''oley oley oley neymis bu Sivas'a yakismiyor eskiden ne güzel sarkilar koyarlardi söyle degistirsinler '' dedi
bu galibiyet çok ama çok iy ioldu bjkden en az 1 puan alırsak zirvede yerimizi alırız kalecimizide ayrıca tebrik ediyorum sonunda petkoviçin velahtı bulundu nazar değmesin
Bu Konuda FORZA 58 SİVAS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Macla ilgili tek sey söyleyecegim, babam gol müzigine sinir oldu ''oley oley oley neymis bu Sivas'a yakismiyor eskiden ne güzel sarkilar koyarlardi söyle degistirsinler '' dedi
borjan keçensenede iyidi ama takim böyle degildi son 3 maçta bi gol yedik rıza hoca defası iyi toparladi kaleye kim keçse zor atar artik gol tabi atilla hariç
Arkadaşlar Borjandan daha öncede bahsetmiştim bu adam iyi kaleci destek verin Borjan kaleye geçti geçeli sadece 1 gol yedik unutmayın geçen yılki yediğimiz golleri geçen yıl 3 gol yedi diye göndermişlerdi güzelim kaleciyi yerine geçen karpuzcularda gelene geç gidene geç demişlerdi borjandan vazgeçmemek gerekiyor hem iklimimizede alışkın birisi iyi kaleci maçı bize kazandırdı helal olsun başta rıza hocama ve tüm futbolculara teşekkür ederim.
ben orta sahamız tel tel döküldü ne pres var ne top kapma var ne pas var nede mücadele var böyle orta saha oyuncuları olmaz orta saha kassımpaşanın elindeydi böyle oluca da bocaladık mesela Rajnoch hiç oynuyamadı ve doğa bu adam hiçm i ekmek yememiş hiç mi koşmamış anlamıyorum hocada ısrar edip halen onu koyuyor nasıl ikinci yarı iki oyuncuyu değiştiydi oyuna canlılık geldi yoksa işimiz zordu neyseki onlar atamadı bizde bir kaç gol kaçırdık ama bu böyle yürümez dikkat!