SİVASSPOR.COM GÜÇLENDİ
Yiğidolardan bir hayli ilgi gören “Sivasspor. com” un kurucusu Rüştü Elmas, Almanya Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği başkanlığına seçildi.
Sivasspor.com sitesini 2001 yılında amatör olarak faaliyete geçiren ve Dünya’nın dört bir yanındaki Sivaslılarla iletişim sağlanmasında önemli görev üstelenen Rüştü Elmas’ın Almanya’da “Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği” başkanlığına getirilmesi Sivaslılar arasında memmuniyetle karşılandı.
Özellikle Sivasspor’la ilgilenen her Sivaslı ile irtibata geçerek Sivasspor’a destek veren Rüştü Elmas, Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin 2. olağan genel kurulunda oy çokluğu ile Başkan seçildiğini ve kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi.
Sivaslıyım ve Sivassporluyum diyen herkese kapılarının açık olduğunu söyleyen Başkan Elmas “ Sivas’a en büyük hizmetlerden biriside, Dünyanın dört bir yanında olan Sivaslı’ların bir birleriyle iletişim sağlamalarına vesile olmak ve onları Sivas’la ilgili her konuda bilgilendirmektir. Ben bugüne kadar bunu yaptım,bu derneğimizin çatısı altındada daha güzel işlere imza atacağız” dedi.
Almanya Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin ikinci başkanlığını Fatih Bayrak yapacak.
Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor;
Ayhan Bayrak, Harun Acıkabak, Eyüp Bayrak, Yadigar Acıkabak,Veli Alyaprak, Kadir Güner, Adnan Bayrak, İlyas Elmas, Ertuğrul Ergovanlı, Bekir Güneş, Olcay Akdoğan, Oktay Halıcıoğlu, Gazi Polat, Murat Güneş ve Mesut Bayrak.
Hürdoğan
|