Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Roberto Carlos gelmeli mi?
Evet Mutlaka gelmelidir. 838 71,75%
Hayır Kesinlikle gelmemeli 330 28,25%
Katılımcı sayısı: 1168. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Carlos İmzaya Geliyor
Alt 19.05.2013, 23:33   #1
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Carlos İmzaya Geliyor

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

morten kardeşim yaşın da daha küçük heveslisin bu konularda anlıyorum seni ama keşke bu işler hemen bitse...ben diyorum ki başkan neredeyse tek başına 1 haftadır carlosla görüşüyor ve prensipte anlaştıalr..katar haberleri var ama türkiyeyi çok özlediğini söyleyen carlos ve de paraya zaten doyan carlos katar ligine gitme şansı düşük...ilk görüşmede bizim teklife evet dediğini biliyorum...salı günü bu işin adı konulacak merak etme..
tamam abicim , tüm bilgilerin icin cok cok tesekkür ediyorum , ben senin gibi kisilerden bilgi duydugum ve gördügüm zaman seviniyorum , cünki biliyorumki sen hic yalan asparagas , olmayan , ve görüsülmemis bos Transfer haberleri duyurmazsan , iste senin gibiler az olduklari icin , baskalarin dedine inanmak istemiyorum , ama bazende insanin aklindan gecmiyor degil .

Ayrica Mecnun Odyakmaz Baskanimizin , Sivasspor icin neler yaptigi ap acik ortada, ama bazi kisiler Baskanimizi begenmiyorlar, ben Baskanimi seviyor onun nekadar ugrasabilecegini , ve ugrastigini görmesemde tahmin edibiliyorum , cünkü o benim ve senin gibi Sivasspor'lu.

Son olarak evet yasim suan 17 , gencim , ama aklim aliyor elbette, benim sadece korkum , gecenlerde Hamdallah tam bitti derken , son saniyede Transferin yatmasidir, onun icin acele edilsin diyorum , yani Roberto Carlos kacirmasinlar gibisine. Tekrar cok tesekkür ediyorum abicim.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2013, 00:00   #2
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yanlis söyle bir yanilgi var medyada... Calimbay istifa etmedi, sözlesmesi bitti ve gitti
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2013, 00:03   #3
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yanlis söyle bir yanilgi var medyada... Calimbay istifa etmedi, sözlesmesi bitti ve gitti
aynen öyle bugün kaç sitede istifa etti haberi vardı... ordu maçında gitsyedi istifa etmiş olacaktı...
Alt 20.05.2013, 09:03   #4
58fast58
Acemi Yiğido

49 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 474 58fast58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

türkiyede hangi yerli hocayı alacaksınki sırf hocadamı marifet birazda futbolcun olacak.At koşmassa jokey ne yapsınki,ama at binicisine göre kişner.roberto carlos denen adam yıllardır üst düzey bir şekilde dünya futbolunun içerisinde bulunmuş bir kişidir.ne kadar hocalık yapmamış olsa bile 10 tane ertuğrul sağlamdan,daha fazla hocadır diye düşünüyorum.ertuğrul samsundan kendi memlektinden kovulmuş bir tektinik direktördür unutmayalım.kısaca bunun yanındada topçun olacakki başarılı olacaksın büyük hocalar büyük topçularla büyümüşlerdir
58fast58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58fast58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.05.2013, 09:11   #5
rezi
Yiğido

141 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 rezi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

1)deneme tahtası olacak durumda değiliz
2)oyuncu almaya para bulamayanlar bu adama nasıl para bulacaklar
3)iyi yerli bir hoca ile sağlam (nokta) transferler bizim için gerekli olanlardır
4)sen kafaya oynayacak takımı kur reklam kendiliğinden gelir
rezi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2013, 09:49   #6
kempes
Yiğido

kempes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 kempes Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Büyük hedefleri olan bir takıma, kendini isbat edecek, dünyaca tanınmış bir ismin gelmesi çok yerindedir.
Evvela ilk deneyiminde başarı elde etmek isteyen bir isim Sivasspor'un başına geçecekse unutulmamalıdır ki, büyük hedefleri olan takımlarda başarı oranı daha büyük olur. Bunun için de Sivasspor Başkanı ve tesisleri ile süper ligimiz adına teknik direktör için bulunmaz bir fırsat olacaktır.
Ayrıca Sivas'a gelmek istemeyen sporcular değil, gelmek için sıra bekleyen sporcular devri başlayacak böylecek.
kempes isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda kempes'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.05.2013, 10:25   #7
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Bence iletisim cok önemli Takimda iyi Brezilyali kazandirabilirse süper cikis yapabilir. CARLOS Hayirliysa olsun. Kim gelirse gelsin yüregini Sahaya yansitabilmesi lazim. yoksa kesinlikle Carlosun Türk Tekknik Direktörlerden artisi yok hele Calimbay Tam Tecrübe kazandi pisti gidiyor yolun Bahtin acik olsun Riza Hoca.
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2013, 10:31   #8
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 855 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

F.Bahçe'nin bir oyunu olmasın Roberto CARLOS'un SİVASSPOR'a gelmesi???? SİVASSPOR'u pilot takım olarak seçip, Carlos'u deneyecekler eğer başarılı olursa bir sonraki sezon F.Bahçe'nin teknik direktörü yapacaklar başarısız olursa almayacaklar diye aklıma gelmiyor değil hani

Geleceğine hiç inanmıyorum hele bir imzayı atsın da iyi mi olacak kötü mü olacak önümüzdeki sezon göreceğiz.
Alt 20.05.2013, 10:57   #9
Has Sivas`li
Yiğido

196 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 563 Has Sivas`li FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
tykinik58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
F.Bahçe'nin bir oyunu olmasın Roberto CARLOS'un SİVASSPOR'a gelmesi???? SİVASSPOR'u pilot takım olarak seçip, Carlos'u deneyecekler eğer başarılı olursa bir sonraki sezon F.Bahçe'nin teknik direktörü yapacaklar başarısız olursa almayacaklar diye aklıma gelmiyor değil hani

Geleceğine hiç inanmıyorum hele bir imzayı atsın da iyi mi olacak kötü mü olacak önümüzdeki sezon göreceğiz.
Haddini bil Efendi, sen Yigidolari ne saniyorsun, senin bu yazdiklarin Sivasspor camiasina Baskan`indan tut 5 yasindaki tarftarina kadar hakarettir.
Has Sivas`li isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Has Sivas`li'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.05.2013, 11:59   #10
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 855 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Has Sivas`li Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Haddini bil Efendi, sen Yigidolari ne saniyorsun, senin bu yazdiklarin Sivasspor camiasina Baskan`indan tut 5 yasindaki tarftarina kadar hakarettir.
Ben haddimi de biliyorum seviyemi de biliyorum. Yorum yapmak, düşünceleri yazmak ne zamandır hakaret sayılır oldu. Burası atışma arenası değil. Haddini bil diye konuşma hakkın yok.

Düşüncelerini fikirlerini yazmak hiçbir zaman hakaret değildir. Ben bu yazımla kimseye dil uzatmıyorum, çamur atmıyorum sadece fikrimi yazdım dikkat edersen sembollerle de espri katmaya çalıştım, anlayacak kapasiten varsa.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
anlaştı, carlos, geliyor, hocası, prensipte, roberto, sivasspor, sivasspora, sİvassporun, türkiye’de, İmzaya, Özel