Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: BURSASPOR`U KISKANDIM
Alt 17.01.2008, 13:05   #51
58_cebeci_58
Yiğido

58_cebeci_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

33 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58_cebeci_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: BURSASPOR`U KISKANDIM

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence yeri ve zamanı olmayan bir açıklama. Hocamızın bazı açıklamaları taktik ve stratejik olark düşünülemilir. Yani -Bak siz nüfus olarak Bursadan fazlasınız ama onların yarısı kadar etmiyorsunuz... demeye gelebilir. Bazı taraftarlarda (benim gibi) ha gayret bir 5058 hadi bir 5058 daha diye diye bu gayeye ulaştırmaya teşvik etmeye yönelik bir açıklama yapmış olabilir. Bu hocamızın duruşuna ve sivassporumuz yönetim ahlakını sarsmaz. Belki açıklamalarda veya basından kaynaklana hatalar olabilir bu demeçte. eğer söylem bu şekilde ise ben açıkca söyleyeyim çok gücendim. Boyun büküp bir mesaj daha yolladım. Yiğidomuza feda olsun. Bence daha iyi reklam daha geniş kapsamlı bir duyuru olması lazım. Ne bileyim sanat camiasından spor medyasından bir sürü Sivaslı işadamımızdan yardım alınıp bu reklamı ucuza kapatarak daha geniş kitlelere ulaştırmalıyız. Unutmayalımki sivasımızın il dışında bir çok taraftarı vardır tabiki doğru ama bu kadar nüfusumuzun dışarda olmasının sebebi ise ekonomik yokluklardır. Hal böyle olunca durum netleşiyor. Biz diğer takımlara nazaran ekonomik gücümüz kısıtlı... Biraz daha dikkat etmek lazım. Saygılarımızla...
bence artık bırakın bülent uygunu eleştirmeyi Allah askına.bu takımı buralara getiren kim.gecen seneyi bi hatırlayın.yaw siz bu adamı kacıracaksınız ya.
Alt 18.01.2008, 13:23   #52
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1283 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

ASLINDA BİZDE SAĞLAM BİR BİRLİK BERABERLİK OLSA BİZ DAHA FAZLASINI TOPLARIZ AMA MALESEF BÖLE BİR ŞEY YOK
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2008, 13:30   #53
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

kiskanizmazmi yaaa o kadar gunde o kadar para ne demek yaaa tam destek olmamiz lazimm haydi msjlara devam
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2008, 15:19   #54
yigidi34
Yeni Yiğido

yigidi34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidi34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bursa o kadar para topladı ama ortada bısey yokkı.Ne takımı takım ne yonetımı yonetım ne de hocası hoca!!!Sivassporumuzda yakaladıgımız guzel bı bırlıktelık var.Yonetım-Hoca-TAraftar arasında guzel bı bag olustu.Bu guzel ortamda takımımıza mumkun oldugu kadar yardım etmelıyız.Hocamıza da sahıp cıkalım takıma da.HAYDI YIGIDO HEP DESTEK TAM DESTEK!!!
yigidi34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2008, 15:35   #55
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

ASLINDA BİR YERDE BÜLENT HOCAMIZ HAKLI KISKANILIR AMA BİZİMDE BOŞ DURMAMAMIZ LAZIM.HAYDİ PAMUK ELLER TUŞLARA
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2008, 16:47   #56
Alperen58
Acemi Yiğido

19 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Alperen58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bursaspor bu durumdayken bu kadar para toplanmis demekki bizim durumumuzda yani lider olsalar belkide bu miktarin bes mislini toplarlardi.
Bence bu 7 milyon Sivas li lafina pek bakmayalim kimbilir iclerinden kac milyonu hayatinda Sivas i görmemistir.Sordugun zaman Sivas liyim demeyen adamdan ne hayir bekleyeceksin Sivas a.
Sonuclar belli olmadan konusmamak lazim ne kadar toplanmis kac sms atilmis önce bunlari bi bilelim.
Bülent Hoca ya gelince kendisi su an bizim icin bir sanstir basarisi zaten ortada,tüm Türkiye nin dilinde.Hele dikimevinin kaldirilmamasi icin yaptiklari! Simdiye kadar hangi teknik direktör bulundugu sehir icin bunlari yapmis?
Hoca nin kiymetini bilelimde elimizden almasinlar.
Alperen58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: BURSASPOR`U KISKANDIM
Alt 18.01.2008, 16:55   #57
simyacı58
Acemi Yiğido

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 simyacı58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: BURSASPOR`U KISKANDIM

belki bülent hoca kıskanmakta haklıdır ama ben sivas seyircisinin sivasspora destek verdiğine inanıyorum ama şuda unutulmamalı sivasda birçok ailenin geçim standartları belirli lütfen bu insanlara haksızlık yapmayalım benim için 5 ytl önemli değil ama başkaları için 1 ytl bile çok önemli ve unutmayalım ki yiğidolar trabzon maçında tribündeki yerini alarak sivasspora bağlılığıı göstermiştir.AFFINIZA SIĞINARAK SÖYLÜYORUM BEN 3 TANE MESAJ ATTIM BİRİSİ KENDİ ADIMA 2 TANESİNİDE İÇİNDEN MESAJ ATMAK GELİPDE ATAMAYAN SİVASLILAR ADINA DÜNYAYA BİR DAHA GELSEN YİNE SİVASLI OLMAK İSTERİM SİVASIMI ÇOKKKKKKKKKKKKKK SEVİYORUM
simyacı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2008, 18:07   #58
Kuiflex
Acemi Yiğido

Kuiflex - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 Kuiflex Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bursasporun neyini kıskanıyon Bülent Hoca?Adamlar lige tutunmaya çalışıyor senin takımın şampiyonluğa oynuyor.Alakası bile olmaz.Sivaslıların adı Hıdır,ellerinden gelen budur.

Böyle mantıksız açıklamalar takımı ve şehri küçük düşürüyor lütfen ölçüyü kaçırma Hocam,Bu Türkiyede 3 milyonun üstünde Sivaslı var,hepimizin bir gururu var.

Mecnun başkan Bülent Hocaya açıklamalarında yön vermeli dangır dungur "Şampiyon olmayacağız","Bursaspor'u kıskanıyorum" gibi açıklamalar çelişkili artı ne getireceği düşünülmeden yapılan açıklamalar
Alt 18.01.2008, 20:48   #59
bahadır erdem
Tecrübeli Yiğido

bahadır erdem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 bahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISI

BÜLENT HOCA SON DERECE HAKLI...
BİZ SADECE LAF ÜRETİYORUZ İŞ DEĞİL!
Alt 18.01.2008, 21:11   #60
iborotti58
Acemi Yiğido

19 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 iborotti58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence yeri ve zamanı olmayan bir açıklama. Hocamızın bazı açıklamaları taktik ve stratejik olark düşünülemilir. Yani -Bak siz nüfus olarak Bursadan fazlasınız ama onların yarısı kadar etmiyorsunuz... demeye gelebilir. Bazı taraftarlarda (benim gibi) ha gayret bir 5058 hadi bir 5058 daha diye diye bu gayeye ulaştırmaya teşvik etmeye yönelik bir açıklama yapmış olabilir. Bu hocamızın duruşuna ve sivassporumuz yönetim ahlakını sarsmaz. Belki açıklamalarda veya basından kaynaklana hatalar olabilir bu demeçte. eğer söylem bu şekilde ise ben açıkca söyleyeyim çok gücendim. Boyun büküp bir mesaj daha yolladım. Yiğidomuza feda olsun. Bence daha iyi reklam daha geniş kapsamlı bir duyuru olması lazım. Ne bileyim sanat camiasından spor medyasından bir sürü Sivaslı işadamımızdan yardım alınıp bu reklamı ucuza kapatarak daha geniş kitlelere ulaştırmalıyız. Unutmayalımki sivasımızın il dışında bir çok taraftarı vardır tabiki doğru ama bu kadar nüfusumuzun dışarda olmasının sebebi ise ekonomik yokluklardır. Hal böyle olunca durum netleşiyor. Biz diğer takımlara nazaran ekonomik gücümüz kısıtlı... Biraz daha dikkat etmek lazım. Saygılarımızla...
sevgili yiğidolar.hocamızın maç öncesi konuşması futbolculara ne kadar hırs ve azim verdiğini, bursa takımının toplamış olduğu parayı söyleyerek yiğidoları yardıma yönlerdiğine örnek olarak görüyorum.ben merak edip bursanın sitesini ziyaret ettim.3 milyar kadar yönetimden gelmiş.ayrıyeten reklamdan bir miktar gelmiş.benim toprağım,benim hemşerim elindeki imkanları bülent hocamında zorlamasıyla daha üst miktara ulaşarak yapacağını inanıyorum.kontür meseleside çözülürse benim gibi üç,dört seferdir geçersiz mesaj gönderenleri sıkıntıdan kurtarırlar.yurt dışıyla birlikte miktarın en az 3 katına çıkıcağına inanıyorum.
iborotti58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla