--->: YAZIKLAR OLSUN BİZE
OF KAFAM OF VALLAHI BU YAZILARI OKUDUKCA SIVAS´IN HIC SAHIBI YOK GIBI GELIYOR BANA.
YA YENILDIK TAMAM DÜNYANIN SONUMU BU.
YIGIT HER ZAMAN YIGITDIR BIR YIKILMA ILE YIGIT KAYIP ETMEZ YIGIT YIKILDIGI YERDEN KALKAR.
BIZIM IDDAMIZ SÜRÜYOR.
ASLINI UNUTAN BIZDEN DEGILDIR.
BIZ BU FORUMDA KURU LAFLARA DOYDUK YOK SMS YOK MMS.
!!!!!BÜYÜK BASKAN VE YÖNETIM ACIN GÖZÜNÜZÜ OKUYUN!!!!!
Lütfen bu Kampanyalari daha genis capli yürütün 2008 Sezonu Gurbetcileri KAPIKULE, IPSALA Kara Hudut Kapisinda ve CESME Deniz Hudut Kapisinda "Gurbetci YIGIDOLARI Karsilama Kampanyasi"
Uygulanmasini Rica ediyorum, bu Kampanyaya Hava Alanlari Eklene bilir.
Buralara Acilan Portatif bir Sivasspor Standi ile Maddi Yardim Talep edile bilir ve kesinlikle Makbuz verilmeli (Avrupa Usulü) .
Niye Diye düsünüle bilir.
Sevgili Hemsolar, Sivaslilar Gurbette ama bunlar Gurbettin Gurbetinde Yasiyorlar, yani hemsom Avrupadan dogru ya Istanbula ya Ankaraya ya Izmire ya bilmem nereye yerlesmis ise oraya gidiyor yok kampanya yok SMS Adamin Aklindami "Ac kollarini AKDENIZ Sivaslin Geldi?
Hemsolar bunlar lafa gelince SIVASLIligi kimseye birakmazlar ha Plakalara bakin yüzde 80ni (..SVS 58).
Ya bunlar bu Standlarin yanindan viz gecerse gitsin ona elveda.
"ASLINI UNUTAN BIZDEN DEGILDIR".
Bize viz gelir amma "yahu bu Ne, Aboo, Bizim Sivasspor beni Karsilimaya gelmis, vay Gözünün yagini yerim Gardasim, diye kosarsa aha oldu iste"
Yahu bu benim hemsolar !!! HIRVATA, !!! SIRPA corba parasi vererek geliyor oralara Harac vererek geliyor bu VATANA.
Yani bir Sivasspora mi veremiyecek en az 5 Avro? "Avro Amaninda Avro, Yandim Allah Avro"
Buralarda Otomobille Gelen Gurbetcilrimizin Otomobillerine Hediye olarak Kücük Sivasspor Armalari verilsin yanisira Aksesuarlar Satilabilir.
Vs.vs. GARDASLAR NE OLUR SÖYLEN benmi yaniliyorum yoksa, Millet Adini Kampanya Koymus, Baska bir seyin mi pesinde?
Bizi bu kadar Rencide edemezler yok 16 000 bin SMS cekilmis yok bizim Sivasli Is Adamlari bin Liralik veya On bin Liralik Uzun vaadeli cek vermisler bunlar biraz bana GARIP geliyor.
Eger 7 Milyon Sivasli Nufus varsa bunlarin hepisimi 5 Liraya Muhtac? ha öy degilse her Sivasli Aile Kendi Aile fertleri icin Nufus Basina 5Lira verse bu 35 000 000 Mio. YTL yapar.
Bu 35 Mio yetmezse birinci Sene, ikinci Sene yine veririz yani bizim Sivasimizdan baska ileri ne var bilmiyomki.
Bundan Sonra Makbuzu Olan Konusur Olmayan Kisa Kessin O kadar.
|