Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları
Alt 21.09.2008, 12:57   #51
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

Alıntı:
furkancfc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
2-3 polisi dövecen daha yapabiliyorlar mı? Görelim. örn:çarşı gibi.
2-3 polisi dövecek misin?sonrada ortaya çıkıp adam diye gezeceksin öyle mi?Ben bu davranışa giren kişinin kanından şüphe duyarım.Senin kutsal saydığın değerlerin koruyuculuğunu yapan bir emniyet mensubuna sen nasıl el kaldırabilirsin sana soruyorum.

Sen çarşı değilsin.Çarşı dahi olsan adamların taklit edilecek başka şeyleri kalmadı da polis dövmelerini mi taklit edesin geldi.Bu söylediğin cümlenin alalade,düşünülmeden,boş beleş bir şekilde söylediği kanısındayım.

Senin baban polis olsa ve bir taraftar tarafında linç edilse.Ablan polis olsa kardeşin polis olsa kör bir zihniyet tarafında dayak atılsa hatası ne olursa olsun razı gelirmisin.Bu ülkede yasalar ve yürütme vardır.Bir polisden haksız muamele mi gördüğünü düşünüyorsun alırsın yaka numarasını gidersin adliyede hesaplaşırsın.Senin için yasa ne ise onun için de odur.Ceza verecek kurum asla sen olamazsın.Onun için bu zihniyete mensup kişilerin ayak takımı olduğunu herkes bilir.

Sana bu zihniyeti koyan ve bu tarz düşünmeni sağlayan ne bilmiyorum.Ama içler acısı bir durum.Bu zihniyeti taşıyanlar olayların akışını değiştirebilen güçde olanlar değil,olayların akışına kapılıp yokolup gidenlerdir.

Bağlı olduğun trübün grubu yiğido gençliğin sloganı emniyet mensublarıyla anlaşamadığında onları dövmek mi?Burda bir tek destek veren biz varız diye yazmasını bilenler sana polis dövmenimi söylüyorlar?Grubunuzun içinde salih düşünceli kişileri bu gibi ucuz ve basit söylemlerinizle kirletmeyin.Bir gruba bağlıysan o grubun senin tarafından örnek görüleceğinin bilincinde ol.Ben diğer grup üyeleride aynı görüşe mensuplarsa kesinlikle size artık bırakın saygı duymayı,öyle bir kimlikde taraftar grubu olduğunuzu dahi kabul etmeyeceğim.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2008, 13:24   #52
furkancfc
Tecrübeli Yiğido

furkancfc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

414 Mesajına 689 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 furkancfc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
2-3 polisi dövecek misin?sonrada ortaya çıkıp adam diye gezeceksin öyle mi?Ben bu davranışa giren kişinin kanından şüphe duyarım.Senin kutsal saydığın değerlerin koruyuculuğunu yapan bir emniyet mensubuna sen nasıl el kaldırabilirsin sana soruyorum.

Sen çarşı değilsin.Çarşı dahi olsan adamların taklit edilecek başka şeyleri kalmadı da polis dövmelerini mi taklit edesin geldi.Bu söylediğin cümlenin alalade,düşünülmeden,boş beleş bir şekilde söylediği kanısındayım.

Senin baban polis olsa ve bir taraftar tarafında linç edilse.Ablan polis olsa kardeşin polis olsa kör bir zihniyet tarafında dayak atılsa hatası ne olursa olsun razı gelirmisin.Bu ülkede yasalar ve yürütme vardır.Bir polisden haksız muamele mi gördüğünü düşünüyorsun alırsın yaka numarasını gidersin adliyede hesaplaşırsın.Senin için yasa ne ise onun için de odur.Ceza verecek kurum asla sen olamazsın.Onun için bu zihniyete mensup kişilerin ayak takımı olduğunu herkes bilir.

Sana bu zihniyeti koyan ve bu tarz düşünmeni sağlayan ne bilmiyorum.Ama içler acısı bir durum.Bu zihniyeti taşıyanlar olayların akışını değiştirebilen güçde olanlar değil,olayların akışına kapılıp yokolup gidenlerdir.

Bağlı olduğun trübün grubu yiğido gençliğin sloganı emniyet mensublarıyla anlaşamadığında onları dövmek mi?Burda bir tek destek veren biz varız diye yazmasını bilenler sana polis dövmenimi söylüyorlar?Grubunuzun içinde salih düşünceli kişileri bu gibi ucuz ve basit söylemlerinizle kirletmeyin.Bir gruba bağlıysan o grubun senin tarafından örnek görüleceğinin bilincinde ol.Ben diğer grup üyeleride aynı görüşe mensuplarsa kesinlikle size artık bırakın saygı duymayı,öyle bir kimlikde taraftar grubu olduğunuzu dahi kabul etmeyeceğim.
onlar bizim taraftarımızı dövünce bir şey yoq gardaş o ne olcak.
furkancfc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2008, 13:31   #53
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
onlar bizim taraftarımızı dövünce bir şey yoq gardaş o ne olcak.
Bunca senedir maça giderim hiç bir emniyet mensubuyla ileri geri diyaloğum olmadı.Hiç birisine sözlü veya hakaret içeren eylemim de olmadı.Onların bana karşı uygunsuz bir hareketi de olursa zaten takılacağım tutumu cevabımda yazmıştım.

Örneğin dünki eskişehirspor maçında üzerimde onlarca eşya ile girdim.Fotorğaf makinamın 4 yedek pili cebimdeydi.Polis bunu buldu üzerimde bunları almam gerekiyor dedi.Bende o piller biletin iki katı fiyatında.Ayrıca sahaya pil atacak bir zihniyet olsam pil değil başka şeyler atarım dedim.Bu kadar kolay değerlendirme yapmayın lütfen dedim.İzin verdi içeri girdim.

Kimse yapmadığı bir eylem sonucunda ceza görmez.İlahi adalete de uymaz bu davranış.Siz doğru sandığınız hataları yaparsanız karşılığı gün gelir anladığınız dil dayak olur.Ben kendimi stadyumda kavga ve gürültüye girecek ucuz karekterli birisi olarak görmüyorum.Polislere zorluk çıkarılmayacağı taktirde onlarında bana kolaylık sağladığına onlarca kez şahit oldum.Ki bırakın polis akrabayı,polis tanıdığım yok benim.
Alt 21.09.2008, 13:34   #54
furkancfc
Tecrübeli Yiğido

[QUOTE=yener_sahin;415243]Bunca senedir maça giderim hiç bir emniyet mensubuyla ileri geri diyaloğum olmadı.Hiç birisine sözlü veya hakaret içeren eylemim de olmadı.Onların bana karşı uygunsuz bir hareketi de olursa zaten takılacağım tutumu cevabımda yazmıştım.

Örneğin dünki eskişehirspor maçında üzerimde onlarca eşya ile girdim.Fotorğaf makinamın 4 yedek pili cebimdeydi.Polis bunu buldu üzerimde bunları almam gerekiyor dedi.Bende o piller biletin iki katı fiyatında.Ayrıca sahaya pil atacak bir zihniyet olsam pil değil başka şeyler atarım dedim.Bu kadar kolay değerlendirme yapmayın lütfen dedim.İzin verdi içeri girdim.

Kimse yapmadığı bir eylem sonucunda ceza görmez.İlahi adalete de uymaz bu davranış.Siz doğru sandığınız hataları yaparsanız karşılığı gün gelir anladığınız dil dayak olur.Ben kendimi stadyumda kavga ve gürültüye girecek ucuz karekterli birisi olarak görmüyorum.Polislere zorluk çıkarılmayacağı taktirde onlarında bana kolaylık sağladığına onlarca kez şahit oldum.Ki bırakın polis akrabayı,polis tanıdığım yok benim.[/QU

iii
-->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları
Alt 21.09.2008, 13:37   #55
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1204 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

bu konuda kimse polisleri savunmasın..hele hele sivasın maçını 4 eylülde izlememiş olanlar hiç savunmasın..!
Alt 21.09.2008, 13:41   #56
furkancfc
Tecrübeli Yiğido

Standart --->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu konuda kimse polisleri savunmasın..hele hele sivasın maçını 4 eylülde izlememiş olanlar hiç savunmasın..!
her maçda stadyumdayım ve bu konuyu bildiğim için böyle konuşuyorum.
--->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları
Alt 21.09.2008, 13:48   #57
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
''Bu konuda kimse polisleri savunmasın''

Bu sözden bir kaç anlam çıkar.
1)Bu forum başlığında kimse polisleri savunmaasın..
Bu varsayım cevap dahi verilebilecek bir varsayım değildir.Burası özgür bir platform olduğundan herkes fikirlerini açık bir şekilde karşısındakinin haklarını ihlal etmeden saygı içerisinde dile getirebilir.

2)Polisleri kimse savunmasın...
Bu da yaşanmış bir acı sonucunda kızgınlık ile dile getirilmiş bir sözdür.Nasıl ki bir polisin bütün taraftarları aynı kefeye koyarak değerlendirmesi yanlış bir tutumdur.Aynen onun gibi bütün polisleri aynı kefeye koyarak hepsi aynıdır yaftasını üzerlerine yapıştırmakda büyük bir yanılgıdır.

''hele hele sivasın maçını 4 eylülde izlememiş olanlar hiç savunmasın.''

Emniyet mensuplarının koruyucusu değilim.Ama ortada bir haksız değerlendirme olduğu kanısındayım.Size bir kaç kişi emniyet mensuplarının hataları vardır.Ama bunlar bütün polislere maledilmemelidir diye cevap yazmış.Ama görüyorum ki siz onlara olan burukluğunuz ve onlara olan kırgınlığınız neticesinde fikirleriniz değişmemiş.Size az da olsa hak veriyorum.Ama doğru karar vermediğinizi de söylemek istiyorum.Kişilerin ve şahısların hataları kurumlara maal edilemez.Hatalar kişilere hastır.Ceza-i işlemde kuruma değil kişilere yapılır.Haksız bir işlem gördüğünüzü savunuyorsanız bunun cezası hepsini kötülemek değil gerekli mercilere başvurmaktır.

Örneğin eski Sivas Emniyet Müdürü Syn Celaleddin CERRAH'ın Sivasımıza olan güzel projelerini herkes bilir.Onun yaptığı güzel işler hala bir çok kişinin aklındadır.Şimdi tutup onu da kötülemek hangi vicdana sığar...Yaşın yanında kuruyu da yakmak yanılgıdır..
Alt 21.09.2008, 13:51   #58
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1204 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

bu başlıkta stadyumdaki görevli polislerden bahsediyoruz..ve önceki yazılan yazıları verilen örnekleri okudaysan statta görevli polisleri kimse savunmaz!!
Alt 21.09.2008, 13:53   #59
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
her maçda stadyumdayım ve bu konuyu bildiğim için böyle konuşuyorum.
Ben bursa-bjk maçlarını izleyen birisiyim.Ordaki polis tedbirlerini hayal dahi edemezsiniz.4 eylülde yaşanacak olaylar ordakinin kıvılcımı dahi olamaz.sadece maça gidilerek bu tarz yargılara varılamaz.
Alt 21.09.2008, 13:56   #60
kangallı58
Yiğido

kangallı58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallı58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bence emniyet duyarsız
Şampiyon sivasspor
kangallı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla