Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Anketler

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Seçenekler Arama Stil

--->: Taraftar sizce nasıl...?
Alt 10.10.2008, 15:21   #51
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: Taraftar sizce nasıl...?

manevı olarak olmasa bıle en azından maca gelerek maddı destek oluyorlar oda yeter keske ıkısı bırden olsa ama uzun zaman alacak sanırım...
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2008, 15:53   #52
mrkz_abi
Acemi Yiğido

mrkz_abi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 mrkz_abi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Unglücklich --->: Taraftar sizce nasıl...?

Alıntı:
metincetin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
walla sizi bikere daha taktir ettim helal size bi çarşı bide siz zaten yetkili kişiler derken yeniçeri ruhu var diyosun ve neden kapandığını bilmiyosun ölemi
ARKADAŞLAR YENİÇERİ Bİ DÜKKAN FALAN DEĞİL KAPANMADI BIRAKDIK BUNUN NEDENLERİ ÇOK BELLİ BİZ KARŞILIKSIZ SEVDİK BİZ PROTOKOL GİRİŞLERİNDE BEKLEMEDİK BİZ DEPLASMAN 5 KİŞİ GİDİP PROKOL ÖNLERİNDE GÖZÜKÜP BİZDE VARDIK DEMEDİK BİZDEN SONRA OLUŞAN MERKEZ TAYFA İLK MAÇI OLMASINA RAĞMEN ÇOK İYİ TOPLANDI DAHA SONRA DAHA ÇOK TOPLANDI ANTALYA MAÇINDA ARKADAŞLARININ YARISINDAN ÇOĞU DIŞARDA KALDI NE OLUR BUNLARI UNUTMAYALIM KİMSE BURDAN BEN TARAFTARIM DEMESİN HERKESİN AĞZINDA Bİ ÇEKİRDEK LAFI HERKES BİRBİRİYLE TARTIŞMAYA GİRMİŞ BİZ BUYUZ BİZ BUYUZ HANGİ MAÇTA STADLAR İNLEDİ SÜPER LİGDE KAÇINCI SENEMİZ BU SİTEDE HERKESİN AKLI BAŞINDA HERKES DİĞER TAKIMLARIN SİTELERİNE GİRİYO VİDEOLARINI İZLİYOR İZLEMEYEN VARSA İZLESİN 90 KİŞİYLE 100 KİŞİYLE OLMAZ ARKADAŞLAR BİZİM SİTELEREDE DİĞER TAKIMLARI TUTANLAE GİRİYORLAR İNANIN BU TARTIŞMALARI OKUYUNCA BİZE GÜLÜYOLARDIR BIRAKIN YENİÇERİ DERNEK MERKEZ TAYFA ÇILGINLAR MUHABBETİNİ NE YAPALIMDİYE DÜŞÜNÜN İSTANBULDA MAÇLARIMIZ OLUYOR AYRILAN YER DOLMUYOR TAHMİNİM 2 HAFTA SONRA GS ESKİŞEHİRLE OYNAYACAK MAÇ ESKİŞEHİRDE İMKANI ZAMANI OLAN BEN TARAFTARIM DİYEN O MAÇI İZLESİN YADA Bİ TATANGALARIN BURSANIN GÖZTEPE YALININ VİDEOLARINI İZLESİN ONDAN SONRA BURAYA ÇIKSIN BUNA BENDE DAHİLİM TARAFTARLIKDAN YAZSINLAR STATDA YAPTIMIZ BAZEN GAZA GELİP KIRMIZI BEYAZ ŞAMPİYON SİVAS BAŞKA NE VAR BIRAKIN BURDA KAPIŞMAYI NE YAPABİLİRİZ NASIL BU SATADI CANLANDIRIRIZ DİYE DÜŞÜNÜN ÇALIŞMALAR YAPIN AMA BİRŞEYLER YAPMAK İSTEYENE ENGEL OLMAYIN BEN OLMAYIN BİZ OLMAYA ÇALIŞIN YOK YENİÇERİ BUNU YAPTI YOK BİZ BUNU YAPTIK YOK ANLAR BUNU YAPTI BUNLARI BURDA YAZMANIN TARTIŞMANIN BİZE FAYDASI YOK AMA BİLENLERDE YENİÇERİNİN YAPTIĞINI İNKAR ETMESİN BİZ BİŞEYLER YAPMIŞIZ MERKEZ APOYA SORUN BAKALIM YENİÇERİYLE MAÇLARA GELDİĞİNDE KAÇ YAŞINDAYDI YA 15 Dİ YA 16 TABİ DİYECEK MANİSA MAÇINI FENER MAÇINI ÇÜNKİ O ZAMANLAR EN İYİ ONLARDO ONLAR YAPIYORDU BİZ YAPDIK DEMİYORUZ HERKES YAPSIN TAKDİR EDELİM BİZ 2. LİGDE BURSASPORU EVİMİZDE YENDİK O MAÇDA BURSA SEYİRCİSİNİN YANINDAYDIK ONLARA SORUN O ZAMAN FORUMLARIDA TENİÇERİLERE NELER YAZMIŞLAR BEN BURDAN BİZİ ÖVMÜYORUM ARKADAŞIM BİŞEYLER YAZMIŞ ONU BİLGİLENDİRMEK İÇİN BİZLE BERABER MAÇLARA GELEN ARKADAŞLARIN İÇİNDE EN AZ 100 ÜNİ ÖĞRENCİSİ OLUYORDU HEMDE SİVASLI DEĞİLDİ ONLAR İNANIN SİVASLIYIM DİYENLERDEN ÇOOOK ÇALIŞIYOLARDI KEŞKE ONLAR KADAR OLSAYDIK İNŞALLAH SİTEMİZDE TARTIŞMALAR KENDİ ARAMIZDA OLMAZ BAŞKALARINIDA KENDİMİZE GÜLDÜRMEYİZ BAŞKA SİVASSPOR YOK BİRLİK OLUN BERABER OLUN AMA YAPILANI BİŞEYLER YAPMAK İSTEYENLERE DESDEK OLUN BU TARTIŞMALAR BİZE BİŞEY KAZANDIRMAZ ZARAR VERİR HERKEZE SAYGILARIMLA
Alt 11.10.2008, 09:34   #53
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
wallamı .....bu işler zaten böyledir dün akşamdan beri yorum saatlerine ve ne yazdıklarını dikkatli okursan kim haklı olduğunu çok açık bi şekilde görürsün sen üçüncüsün onlne oldukları halde cevabını aldılar ve daha sesleri çıkmadı
onlıne oldukları halde cevap yazmıyorlar demiş.Allah'ım gülmekden karnım ağrıdı.Bir insanın site alt yapısından bu kadar bihaber olup gelip burda ahkam kesmesi ne kadar da gülünç.Ben çok güldüm.Sanırım yıllardır bu siteyi kullanıyorsun ama sen çıktıkdan sonra 1 saat kadar hala onlıne gözüktüğünün farkında değilsin.Bende seni bilgili birisi bir şeylerden anlayan birisisin diye cevap veriyorum.Artık seni muhatab olarak kabul etmeyeceğim.İstediğine musallat ol kendini komik duruma düşür.Malum eskiler boşuna dememişler çok laf aptala söylenir.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yener_sahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.10.2008, 15:05   #54
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
mrkz_abi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞLAR YENİÇERİ Bİ DÜKKAN FALAN DEĞİL KAPANMADI BIRAKDIK BUNUN NEDENLERİ ÇOK BELLİ BİZ KARŞILIKSIZ SEVDİK BİZ PROTOKOL GİRİŞLERİNDE BEKLEMEDİK BİZ DEPLASMAN 5 KİŞİ GİDİP PROKOL ÖNLERİNDE GÖZÜKÜP BİZDE VARDIK DEMEDİK BİZDEN SONRA OLUŞAN MERKEZ TAYFA İLK MAÇI OLMASINA RAĞMEN ÇOK İYİ TOPLANDI DAHA SONRA DAHA ÇOK TOPLANDI ANTALYA MAÇINDA ARKADAŞLARININ YARISINDAN ÇOĞU DIŞARDA KALDI NE OLUR BUNLARI UNUTMAYALIM KİMSE BURDAN BEN TARAFTARIM DEMESİN HERKESİN AĞZINDA Bİ ÇEKİRDEK LAFI HERKES BİRBİRİYLE TARTIŞMAYA GİRMİŞ BİZ BUYUZ BİZ BUYUZ HANGİ MAÇTA STADLAR İNLEDİ SÜPER LİGDE KAÇINCI SENEMİZ BU SİTEDE HERKESİN AKLI BAŞINDA HERKES DİĞER TAKIMLARIN SİTELERİNE GİRİYO VİDEOLARINI İZLİYOR İZLEMEYEN VARSA İZLESİN 90 KİŞİYLE 100 KİŞİYLE OLMAZ ARKADAŞLAR BİZİM SİTELEREDE DİĞER TAKIMLARI TUTANLAE GİRİYORLAR İNANIN BU TARTIŞMALARI OKUYUNCA BİZE GÜLÜYOLARDIR BIRAKIN YENİÇERİ DERNEK MERKEZ TAYFA ÇILGINLAR MUHABBETİNİ NE YAPALIMDİYE DÜŞÜNÜN İSTANBULDA MAÇLARIMIZ OLUYOR AYRILAN YER DOLMUYOR TAHMİNİM 2 HAFTA SONRA GS ESKİŞEHİRLE OYNAYACAK MAÇ ESKİŞEHİRDE İMKANI ZAMANI OLAN BEN TARAFTARIM DİYEN O MAÇI İZLESİN YADA Bİ TATANGALARIN BURSANIN GÖZTEPE YALININ VİDEOLARINI İZLESİN ONDAN SONRA BURAYA ÇIKSIN BUNA BENDE DAHİLİM TARAFTARLIKDAN YAZSINLAR STATDA YAPTIMIZ BAZEN GAZA GELİP KIRMIZI BEYAZ ŞAMPİYON SİVAS BAŞKA NE VAR BIRAKIN BURDA KAPIŞMAYI NE YAPABİLİRİZ NASIL BU SATADI CANLANDIRIRIZ DİYE DÜŞÜNÜN ÇALIŞMALAR YAPIN AMA BİRŞEYLER YAPMAK İSTEYENE ENGEL OLMAYIN BEN OLMAYIN BİZ OLMAYA ÇALIŞIN YOK YENİÇERİ BUNU YAPTI YOK BİZ BUNU YAPTIK YOK ANLAR BUNU YAPTI BUNLARI BURDA YAZMANIN TARTIŞMANIN BİZE FAYDASI YOK AMA BİLENLERDE YENİÇERİNİN YAPTIĞINI İNKAR ETMESİN BİZ BİŞEYLER YAPMIŞIZ MERKEZ APOYA SORUN BAKALIM YENİÇERİYLE MAÇLARA GELDİĞİNDE KAÇ YAŞINDAYDI YA 15 Dİ YA 16 TABİ DİYECEK MANİSA MAÇINI FENER MAÇINI ÇÜNKİ O ZAMANLAR EN İYİ ONLARDO ONLAR YAPIYORDU BİZ YAPDIK DEMİYORUZ HERKES YAPSIN TAKDİR EDELİM BİZ 2. LİGDE BURSASPORU EVİMİZDE YENDİK O MAÇDA BURSA SEYİRCİSİNİN YANINDAYDIK ONLARA SORUN O ZAMAN FORUMLARIDA TENİÇERİLERE NELER YAZMIŞLAR BEN BURDAN BİZİ ÖVMÜYORUM ARKADAŞIM BİŞEYLER YAZMIŞ ONU BİLGİLENDİRMEK İÇİN BİZLE BERABER MAÇLARA GELEN ARKADAŞLARIN İÇİNDE EN AZ 100 ÜNİ ÖĞRENCİSİ OLUYORDU HEMDE SİVASLI DEĞİLDİ ONLAR İNANIN SİVASLIYIM DİYENLERDEN ÇOOOK ÇALIŞIYOLARDI KEŞKE ONLAR KADAR OLSAYDIK İNŞALLAH SİTEMİZDE TARTIŞMALAR KENDİ ARAMIZDA OLMAZ BAŞKALARINIDA KENDİMİZE GÜLDÜRMEYİZ BAŞKA SİVASSPOR YOK BİRLİK OLUN BERABER OLUN AMA YAPILANI BİŞEYLER YAPMAK İSTEYENLERE DESDEK OLUN BU TARTIŞMALAR BİZE BİŞEY KAZANDIRMAZ ZARAR VERİR HERKEZE SAYGILARIMLA

Abi Çok iyi Özetlemişsin.bizim burda gayemiz TARAFTAR OLMA bİLİNCİNİ KAZANMAKTIR Kazananlar olmuş bari onlara ihanet etmeyin.Ben yanıyorum Hala o yeniçerilerin Merkez tayfanın Tribünlerinde Olamadıgımda...!
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.10.2008, 15:10   #55
metincetin58
Tecrübeli Yiğido

metincetin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 metincetin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

benim terbiyem daha ilerisine müsade etmiyo ilk hayvan dediler sonra köperk dediler şimdide aptal yazmışlar sizin ailenizden geln bişeydir bu durum sizi insan yerine koyup konuşanda suçtur suç bende aynı şeyleri ben yazsam banlanmıştım galiba teşekkürler arkadaşlar
Asla Vazgeçmeyiz Sivasım Senden
metincetin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.10.2008, 15:14   #56
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
benim terbiyem daha ilerisine müsade etmiyo ilk hayvan dediler sonra köperk dediler şimdide aptal yazmışlar sizin ailenizden geln bişeydir bu durum sizi insan yerine koyup konuşanda suçtur suç bende aynı şeyleri ben yazsam banlanmıştım galiba teşekkürler arkadaşlar
Eger Sen bunları hakediyorsan söylenmiştir.Yeniçeriler İçin ölmeye bile Deger Banlanmak Önemli degil
Alt 11.10.2008, 15:17   #57
metincetin58
Tecrübeli Yiğido

metincetin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 metincetin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu konuyu kapattım cnm artık çoluk çocukla muhattap olmayacağım aslında sende çok şey hak ediyosun da işte o burda söylenmez bu neyi gösterrir aile terbiyesi almış olduğumuzu sanda teşekkür ederim büyüklerine saygıda kusur etmiyosun helal olsun sana büyüksün bu konu ile ilgili son yorumumdur teşekkürler mustafa ve site yönetimi
Asla Vazgeçmeyiz Sivasım Senden
metincetin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.10.2008, 15:30   #58
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
bu konuyu kapattım cnm artık çoluk çocukla muhattap olmayacağım aslında sende çok şey hak ediyosun da işte o burda söylenmez bu neyi gösterrir aile terbiyesi almış olduğumuzu sanda teşekkür ederim büyüklerine saygıda kusur etmiyosun helal olsun sana büyüksün bu konu ile ilgili son yorumumdur teşekkürler mustafa ve site yönetimi
YeniÇeriler Konusunda Kim Olursa olsun kötü bir sözcügünde hitap konusunda benim için büyük küçük bitmiştir orda sadece karşımdaki ne olduguna bakarım bu böyledir.Aile Terbiyeme gelince ben terbiyemi adamına göre kullanırım...!
Alt 11.10.2008, 16:21   #59
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

fenerbahçe maçında iyiydi bence...özellikle yiğido gençlik gurubu çok iyiydi...fakat sayıları az şimdilik...inşallah daha da büyürler...en azından şimdiki sayılarının 3-4 katı olmaları gerek...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.10.2008, 16:57   #60
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
lise!mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YeniÇeriler Konusunda Kim Olursa olsun kötü bir sözcügünde hitap konusunda benim için büyük küçük bitmiştir orda sadece karşımdaki ne olduguna bakarım bu böyledir.Aile Terbiyeme gelince ben terbiyemi adamına göre kullanırım...!
mustafa canım hala saygı isteyenleri görüyorum.nasıl bir zihniyetse saygıyı istiyorlar.hala bilmiyorlar saygı istenilmez hakedilir.ben diyorumki çok söz aptala söylenir.karşıdaki tutuyor bana söyledin diyor.çok laf işitmek isteyip bu yaftayı kendine yakıştırana daha ne diyelim.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla