Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.03.2011, 17:33   #51
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=kadirakin58;698935]grosicki maça sol kanatta başladı. hoca sonra grosicki'yi sağ kanata alıyor ve bir daha grosicki'nin adını duymuyoruz. hoca grosicki'yi sağ kanata aldıktan sonra 1 kere grosicki'nin adını duydum. grosicki'i bir kere hoca'nın taktiğine uymayayım diyor sol kanata çapraz koşu yapıyor ve tek gol'ümüzü grosick'inin çabaları ile atıyoruz. hocam bir açıklasan. neden bu adamı sağa çektin. çok mu düşündün grosicki'den nasıl verim alamam acaba diye!

gol atmışız, gaziantep'e atak üstüne atak yapıyoruz. golü de atmışız durum 2-1 olmuş. neden cihan'ı çıkartıp mehmet yıldız'ı oyuna alıyorsun hocam. alacaksan son 5 dk oyuna al da bari oyundan zevk alalım. kadir bir şut çekiyor, topa kötü vuruyor, mehmet yıldız kadire bağırıp çağırarak adamın motivasyonunu bozuyor. kaptan bu mudur! mehmet gidiyor top saklıyıcam diye 3 tane futbolcunun arasına giriyor, bekliyor da bekliyor. topu kaybediyor sonra. yazık değil mi o kadar koşan arkadaşına..

korcan kalede güven vermiyor. reflekslerinde bir sorun var. kafa ile atılan golde izledi topu. bir ellerini uzat, yakalayamazsan topu lafım yok, ama elini bir uzat bari refleks olarak..

sedat hakkında yorum yapmaya gerek yok aslında. ilk yediğimiz golde öyle bir hatalı pas verdi ki, ben hatalı pas bile demek istemiyorum. birşeyi doğru yapmak isterken eğer istemeden yanlış yaparsan buna "hata" denir. sedat resmen ilk yediğimiz golden önce topu rakibe verdi, "hata" lı pas bile değildi yani, doğru birşey yapmak gibi bir amacı olmadan topu ileriye gönderdi amaçsızca. sonrasında atak yaptı gaziantep, sonra bir de faul ve sonra golü yedik dördüncü dakikada..

eneramo hep kaleyi düşündü.. uzun toplar geldiği anda top hakimiyeti çok başarılıydı. zor toplarda bile kafasını uzattı..

şimdi yapacak birşey yok, eskişehir bucayı yensin diye bekleyeceğiz..

yukrıdakilerine hepsine katılıyorum bu rıza hoca bu saat ten sonra düzelmez arkadşlar
ben derim ki yardımcı antrenör bu işi dört dörtlük yapar artık kendimizi yormayalım derimmm
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı savaş2'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.03.2011, 17:35   #52
EneS ElmaS
Tecrübeli Yiğido

EneS ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 839 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 EneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Bilica gitti, bizim defans bitti..
EneS ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2011, 17:36   #53
Champion_58
Yiğido

Champion_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Champion_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SEDAT KORNERDE O TOPA ÇIKAMIYOSAN ADAMI RAHATSIZ BİLE ETMİYOSAN SAHAYADA ÇIKMA..
M NAS 3 TOP ALIP İKİSİNİ AYNEN İADE EDİYORSAN SAHAYA ÇIKMA..
M YILDIZ 5-0 ÖNDE GİBİ ALDIĞIN HER TOPU SAÇMA SAPAN OYALIYORSAN KİMSEYE ÇIKARMIYORSAN SAHAYADA ÇIKMA..
RIZA HOCAM BU ADAMLARA TAHAMMÜL EİYORSAN SAHAYA ÇIKMA..
GERİDE GÜVENLİ -TOP YAPAN VE GOLE DÖNÜK BİR TAKIM OMAK İSTİYORSAK BU ADAMLARLA OLMAZ...
SONUMUZ HAYROLA
Alt 05.03.2011, 17:36   #54
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

Acil yeni bir teknik direktöre ihtiyacımız var.. Rıza hocaya sonuna kadar güveniyordum ama bu maçta anladımki takımı okuyamıyor.. Mehmet nasıda alsın gitsin lütfen... Başkanım lütfen el at yoksa süper kadromuzla bank asyaya yolcu gibi görünüyoruz..
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda superglam'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.03.2011, 17:36   #55
İbrahim58070
Yiğido

İbrahim58070 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 İbrahim58070 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben çok rahatım çünki konya ve bucayı izliyorum şuan kasımpaşa onlardan iyi durumda şuan süper ligte hiç bir maçta 3 puan alacak durumları yok bu maçta Zaten Hiç bir beklentim yoktu tek beni ümitlendiren gs ile yaptığı maçtı ama yinede dirilerdi bu maçta eneramo ve korcan iyi performans gösterdiler yedimiz 2. golü çok şanssız bir goldü.2.yarının başından 3.golü yiyene kadar iyi futbol oynadık ama rıza hocanın hamleleri çok kötüydü bizim bu basit gol yemeyi çözersek iyi bir takımız ama bu sorun sene sonuna yeni futbolcular alına kadar çözülmez
kardeşim Korcan mı iyi idi.Adam yanından giden topa baktı frikik golünde.bu mu iyi oyuncu.gecen haftanın kalecisi Kamenar ı eleştirdiniz.adamın 1 hatası vardı.Ayrıca kamenar topu oyuna sokarken işabetli paslar attı korcan rakibe pas attı bumu kalecilik rüştünün bir benzeri yan top zaafiyeti olan ve her topa cıkmaya cesaret edemeyen.Haftaya kayseri bize macı vermezse gör o zaman Sivas'ı.Ben en çok Grosicki ye üzüldüm.adama pas atmadılar ki oynasın.Mehmet desen bir mal.Her topu kaptırıyor.grosickiye pas versen adam isabetli pas atıyor olmaz böle şey.
İbrahim58070 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda İbrahim58070'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.03.2011, 17:37   #56
okkan
Yeni Yiğido

okkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 okkan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Takımın Antep karşısında kapasitesi bu kadar.İyi bir ekibe yenildik.Sayın hocamızın görmesi gerekenler var.Özellikle Sedat Hayrettin vede Mehmet de neden ısrar ediliyor anlamıyorum.Taraftar olarak bilmediğimiz bişey olsa gerek.Sedat ın ilk yarıdaki tavırlarını hocam bilmiyor galiba.Hayrettin diye biriside hocam geçen yıl kaptan olarak çıktığı maçta o kaptanlık pazubandını yerlere atmıştı.[seyirciye hakaret eder gibi unutmadık unutmuyacağız]Yani bunlarla olmuyor.Eğer yerlerine alternatif varsa mümkünse dinlensinler.Yeter artık küme düşmek istemiyoruz..Küme düşünce bu futbolculardan hiçbiri kalmayacak ,geriye taraftardan başka.....
okkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2011, 17:39   #57
Ahmet1973
Acemi Yiğido

14 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 Ahmet1973 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben 2 yariya bakmadim zaten profosyonel ligde oynayan bu kadar amator olabilirmi? sedatin yaptigini corumulu yapmaz pas verdi yetmedi doksandan frikik verdirdi oda yetmedi golu attirdi ******** aldigi parayla ekmek yesin topa gucu yetmiyo bide tekvandocuymus,Enaramo ise yillar once G.S ye iorfa gelmisti butun turkiyede mizah olmustu aynen biraz bakimli sadece yaa sayin yonetim ve ilgililer bakmiyormusunuz sitenize hic taraftar ne diyor sedat defol diyor gormek istemiyor Nasi istemiyor M.yildiz ise yariyor tabii ama cogu zaman sifir enaramo benim isim gol atmak demisti galiba ben futboldan filan anlamam dokunurum olursa olur demek istemis galiba gonderin yaaa eger o futbolcuysa bende basbakanim cok berbat defans hatalari yapiyoruz insan supheleniyor nasil olur diye buna bir care
Ahmet1973 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2011, 17:39   #58
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
okkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takımın Antep karşısında kapasitesi bu kadar.İyi bir ekibe yenildik.Sayın hocamızın görmesi gerekenler var.Özellikle Sedat Hayrettin vede Mehmet de neden ısrar ediliyor anlamıyorum.Taraftar olarak bilmediğimiz bişey olsa gerek.Sedat ın ilk yarıdaki tavırlarını hocam bilmiyor galiba.Hayrettin diye biriside hocam geçen yıl kaptan olarak çıktığı maçta o kaptanlık pazubandını yerlere atmıştı.[seyirciye hakaret eder gibi unutmadık unutmuyacağız]Yani bunlarla olmuyor.Eğer yerlerine alternatif varsa mümkünse dinlensinler.Yeter artık küme düşmek istemiyoruz..Küme düşünce bu futbolculardan hiçbiri kalmayacak ,geriye taraftardan başka.....
demekki hoca bunlarda mutlu kalıyor
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2011, 17:40   #59
risale69
Yiğido

126 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 risale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISI

sonuç normal. bu kadar da büyütmeye gerek yok mağlubiyeti.
sivasspor takımı tam anlamıyla oturmadı.
gaziantep te ligin şu anda en formda ekibi.
içerde oynadığımız maçları kazanmamız lazım. alacağımız 12 puan bizi ligde bırakır.
bu kadarda ümitisizliğe düşmeyin. biz kötüysek konya, buca, kasımpaşa da kötü.
risale69 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı risale69'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.03.2011, 17:42   #60
ayhandemir58
Acemi Yiğido

ayhandemir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ayhandemir58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Selamlar...
Yine kahrolduğumuz günlerden bir gün..
Umutla beklediğimiz gün geldi ve heyecanımız dorukta...
Fırat Karanlukus düdüğünü çaldı,maç baçladı..
Dakika 2.53..
GOL.SEDAT 1-Sivasspor 0
Dakikalar ilerliyor.....Aman allalhım o da neee..
GOL.SEDAT 2-Sivasspor 0
Maç devam ediyor,Erman Sivasspor adına bir gol atıyor.
SEDAT 2-Sivasspor 1. Devre oldu.
2. devre Karanlukusun düdüğyle başladı.
Çookkk güzeel oynuyoruz deeerrrkeeennnnn.
GOL::SEDAT 3-Sİvasspor 1.
Maçta bu skorla bitiyorrrrr.
Benim Rıza Hocaya nacizane bir tavsiyem olacak...
"Hocam,canım hocam,güzel hocam,nolursun ESKİYE RAĞBET OLSAYDI..
BİT PAZARINA NUR YAĞARDI."Eskimişlerini tavan arasına mı atarsın,yoksa eskiciye mi satarsın lütfen birşeyler yap be Hooocaaaammmmmm.
ayhandemir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ayhandemir58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
allahtan, değerlendirelim, maçı