Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğidoların yayın isyanı
Alt 13.08.2012, 12:53   #51
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Yiğidoların yayın isyanı

Mustafa Ateş ve Abdullah Yiğit'in televizyoncu olduklarını düşünenler var demekki.

Mustafa Ateş'in hazırlayıp sunduğu Abdullah Yiğit'in yorumcu olarak katıldığı SPORAKTİF proğramını çoğu zaman MUMLA ARAR olduk. O proğramlar sayesinde CANLI YAYINDA, TARAFTARALARA DEPLASMAN OTOBÜSLERi tahsis edilirdi. O proğram sonrasında bir tane olsun deplasmana otobüs tahsis edilmediğine de şahitiz.

Gürünlü kardeşimizin dediği gibi yargılama alanlarını doğru seçelim mesnetsiz atış yapılması bizlere yakışmaz. Severiz, sevmeyiz başka bir olaydır, ama emeklere saygı duymak mecburiyetimiz olduğunu da unutmayalım.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.08.2012, 13:57   #52
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1622 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mustafa Ateş ve Abdullah Yiğit'in televizyoncu olduklarını düşünenler var demekki.

Mustafa Ateş'in hazırlayıp sunduğu Abdullah Yiğit'in yorumcu olarak katıldığı SPORAKTİF proğramını çoğu zaman MUMLA ARAR olduk. O proğramlar sayesinde CANLI YAYINDA, TARAFTARALARA DEPLASMAN OTOBÜSLERi tahsis edilirdi. O proğram sonrasında bir tane olsun deplasmana otobüs tahsis edilmediğine de şahitiz.

Gürünlü kardeşimizin dediği gibi yargılama alanlarını doğru seçelim mesnetsiz atış yapılması bizlere yakışmaz. Severiz, sevmeyiz başka bir olaydır, ama emeklere saygı duymak mecburiyetimiz olduğunu da unutmayalım.
Önceleri Sporaktif proğramını sabırsızlıkla bekler, Sivasspordan en güncel haberleri alacağız diye gece saat 24:00 e kadar programı dikkatle takip ederdik.
Sporaktif programını izleyen taraftarlarımızın bazıları demekki tv58'i A.Yiğitin ve M.Ateşin zannettiler.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.08.2012, 14:20   #53
şampiyon71
Yiğido

şampiyon71 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

51 Mesajına 80 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 şampiyon71 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

7-1 'lik tarihi yenilgi ve farklı mağlubiyet biz taraftarları farklı tartışmaların içine taşıdı.Bir gerçekte böylece gün yüzüne çıkmış oldu.Sivas'ta Spor medyasında büyük bir boşluk var.Özellikle televizyon kuruluşlarının Spor'a bakışı değişti." BALIK BAŞTAN KOKAR." bu sözü bilmeyenimiz yoktur.Kurumların başında oturan ve yayıncılıktan anlamayan yöneticiler Sivas'ın tek markası Sivasspor ile aradaki mesafeyi açtı.Bağları koparttılar.
Sivas'a tekrar bu bağları sağlamlaştıracak yorumcular.televizyoncular lazım.
Geçmişte bu sektörde emek vermiş arkadaşlarımıza teşekkür edelim . YETER.
ELEŞTİRİ KOLAY.ÇÖZÜM ÜRETMEK ZORDUR.ÇÜNKÜ , ÇÖZÜM ÜRETMEK AZ DA OLSA EMEK İSTER.
şampiyon71 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2012, 14:37   #54
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Abdullah Yigit'te yerel medyanin bir elemani. Ebette Tv'de macin yayinlanmamasindan kendisi sorumlu degil AMA kendisi acaba TSYD kupasini canli izelmis midir? ya da calistigi gazete herhangi bir muhaberini göndermis midir? HAYIR
Bunu neye dayanarak söylüyorum? Hürdogan da cikan fotografindan mac istatistigine kadar tamaman ajanslardan alinarak yapilan haberlere dayanarak söylüyorum...
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Çılgın Türk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.08.2012, 17:57   #55
Ricardo Pedriel
Tecrübeli Yiğido

157 Mesajına 207 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 540 Ricardo Pedriel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bir balın derdine düştüler nerdeyse şirketin %99'unu verecekler
Ricardo Pedriel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2012, 18:21   #56
psychology58
Tecrübeli Yiğido

psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor’u asalım mı,keselim mi?

Ya tamam,Gençlerbirliği maçında alınan sonuç tam bir rezalet! Hatta birazda onur kırıcı.Fakat maçtan sonra sanal alemde yapılan yorumlara ve maç akşamı Sivasspor taraftarı olduğunu söyleyenlerin yaptıkları eleştirilere,çizdikleri karamsar tabloya hiçbir anlam veremedim.Öyleki,sanki Sivasspor ligde alt sıralarda ve son haftalara doğru bu sonucu almış!
Benim en çok canımı sıkanda,Sivasspor kötü bir sonuç aldığı zaman “ Ya bir daha maça gitmem” veya “ kombine aldım götürüp geri vereceğim” denmesi. Aslında bunu söyleyenin kombine aldığınıda sanmıyorum. Çünkü kombine bileti alacak kadar Sivassporlu olan birisi,hazırlık maçında kötü sonuç aldı diye bunları söylemez.
Geçen sezon Fenerbahçe şampiyonlar ligine gidemediği için maddi kayba uğradı diye bu takımın taraftarı sırf destek olsun diye para verip taraftar kartı alıyor,ama bizim taraftar,hazırlık maçında yenildi diye maça gelmeyeceğini söylüyor. Böyle düşünenlere ne denebilirki?
Şimdiden felaket senaryoları çizenler,ligin ilk maçında Sivasspor deplasmanda Gaziantep’i yenip Sivas’a gelirse acaba ne yapacaklar?
Bu işin bir tarafı,gelelim madalyonun diğer yüzüne .
Sivasspor,Avusturya kampında ve TSYD Ankara turnuvasında oynadığı hazırlık maçlarında beklenenin çok altında görüntü çizdi.Halbuki kamp öncesi ne deniyordu “ Sivasspor’da Eneramo’nun dışında kayıp yok”
Gerçektende bakıldığında Sivasspor geçen sezonki ,ayrıcada 7-8 tane yeni gelen isim var.
İster istemez insanın aklına şu sorular geliyor. Neden böyle oldu,ligde de aynı başarısızlık olur mu? Bu soruların cevabını Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve kurmayları vermek zorunda.Çünkü alınan bütün futbolcular teknik heyetin isteği doğrultsunda alındı.
Sanıyorum, bizim buradan sorduğumuz soruları Sivasspor yönetimide teknik heyete soracaktır.
ŞAKA GİBİ!
TSYD Ankara futbol turnuvasının ilk gününde Sivaspor’un oynadığı ve penaltılarla 5-4 kazandığı maçı Elazığ’nın Kanal 23 televizyonundan izleyenler, Sivas televizyonlarına tepki göstermiş.İster inanın ister inanmayın ama Sivas’daki yerel televizyonlar maçı göstermedi diye beni eleştirenlerde olmuş. İlk duyduğumda inanmadım,ama sonra “Sivasspor.com” sitesinde “ Yayıncılık nasıl olur Sivas televizyonları görsün,özelliklede Abdullah Yiğit…” eleştirisini görünce şaşırdım kaldım! Daha büyük şaşkınlığım,hadi yazan yazmışta ,onu haklı bulan bir maç kişiye ne demeli. Burada şunuda söyleyeyim,bu konuda yazanların yüzde 90’ı sağolsun olmadığım bir platformda gereken cevabı vermişler,onlara teşekkür ediyorum.
Üzerine basa basa iddia ettiğim “ Bizim taraftar, ne zaman ,nerede,kime ,nasıl tepki göstereceğini bilmiyor” görüşüm bu olayla bir kez daha doğrulanmış oldu.Bu kafada olan birisinin sadece zekasından şüphe etmek lazım.Vallahi gözümle görmesem inanmazdım.
Ben bir dahaki maça giderken,kalemimim ucuna kamera takar öyle gider olayı çözerimde,sizin tedaviniz uzu sürer!

Abdullah YİĞİT
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.08.2012, 00:40   #57
sivassporhersey
Acemi Yiğido

sivassporhersey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 500 sivassporhersey FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Cinsel Artırıcı İlaç Bok VVar Anasını Sataymm Neyse Bu
Alt 14.08.2012, 00:52   #58
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
33sivasli58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor’u asalım mı,keselim mi?

Ya tamam,Gençlerbirliği maçında alınan sonuç tam bir rezalet! Hatta birazda onur kırıcı.Fakat maçtan sonra sanal alemde yapılan yorumlara ve maç akşamı Sivasspor taraftarı olduğunu söyleyenlerin yaptıkları eleştirilere,çizdikleri karamsar tabloya hiçbir anlam veremedim.Öyleki,sanki Sivasspor ligde alt sıralarda ve son haftalara doğru bu sonucu almış!
Benim en çok canımı sıkanda,Sivasspor kötü bir sonuç aldığı zaman “ Ya bir daha maça gitmem” veya “ kombine aldım götürüp geri vereceğim” denmesi. Aslında bunu söyleyenin kombine aldığınıda sanmıyorum. Çünkü kombine bileti alacak kadar Sivassporlu olan birisi,hazırlık maçında kötü sonuç aldı diye bunları söylemez.
Geçen sezon Fenerbahçe şampiyonlar ligine gidemediği için maddi kayba uğradı diye bu takımın taraftarı sırf destek olsun diye para verip taraftar kartı alıyor,ama bizim taraftar,hazırlık maçında yenildi diye maça gelmeyeceğini söylüyor. Böyle düşünenlere ne denebilirki?
Şimdiden felaket senaryoları çizenler,ligin ilk maçında Sivasspor deplasmanda Gaziantep’i yenip Sivas’a gelirse acaba ne yapacaklar?
Bu işin bir tarafı,gelelim madalyonun diğer yüzüne .
Sivasspor,Avusturya kampında ve TSYD Ankara turnuvasında oynadığı hazırlık maçlarında beklenenin çok altında görüntü çizdi.Halbuki kamp öncesi ne deniyordu “ Sivasspor’da Eneramo’nun dışında kayıp yok”
Gerçektende bakıldığında Sivasspor geçen sezonki ,ayrıcada 7-8 tane yeni gelen isim var.
İster istemez insanın aklına şu sorular geliyor. Neden böyle oldu,ligde de aynı başarısızlık olur mu? Bu soruların cevabını Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve kurmayları vermek zorunda.Çünkü alınan bütün futbolcular teknik heyetin isteği doğrultsunda alındı.
Sanıyorum, bizim buradan sorduğumuz soruları Sivasspor yönetimide teknik heyete soracaktır.
ŞAKA GİBİ!
TSYD Ankara futbol turnuvasının ilk gününde Sivaspor’un oynadığı ve penaltılarla 5-4 kazandığı maçı Elazığ’nın Kanal 23 televizyonundan izleyenler, Sivas televizyonlarına tepki göstermiş.İster inanın ister inanmayın ama Sivas’daki yerel televizyonlar maçı göstermedi diye beni eleştirenlerde olmuş. İlk duyduğumda inanmadım,ama sonra “Sivasspor.com” sitesinde “ Yayıncılık nasıl olur Sivas televizyonları görsün,özelliklede Abdullah Yiğit…” eleştirisini görünce şaşırdım kaldım! Daha büyük şaşkınlığım,hadi yazan yazmışta ,onu haklı bulan bir maç kişiye ne demeli. Burada şunuda söyleyeyim,bu konuda yazanların yüzde 90’ı sağolsun olmadığım bir platformda gereken cevabı vermişler,onlara teşekkür ediyorum.
Üzerine basa basa iddia ettiğim “ Bizim taraftar, ne zaman ,nerede,kime ,nasıl tepki göstereceğini bilmiyor” görüşüm bu olayla bir kez daha doğrulanmış oldu.Bu kafada olan birisinin sadece zekasından şüphe etmek lazım.Vallahi gözümle görmesem inanmazdım.
Ben bir dahaki maça giderken,kalemimim ucuna kamera takar öyle gider olayı çözerimde,sizin tedaviniz uzu sürer!

Abdullah YİĞİT
Abdullah yiğit tam beklediğim gibi bir yazı yazmış Geçenler de sitede yazdığım yorumun aynısı ilk paragrafta
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.08.2012, 01:40   #59
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1085 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Yazdığım yorumdan dolayı gerek Abdullah Yiğit, gerek diğer yiğidolarımızdan imalı olarak eleştirenler olmuş. Ben eleştirimi tvlerimizin yorumundan sonra yaptım. Benim eleştirim onların tvlere neden konuk olarak katıldığı değil. Olaya hakim olamadıkları ile ilgiliydi. Körü körüne düşünmeden okumak lazım bazı şeyleri. Eleştiri kabul edip olumlu davranmaya yönelmek lazım. Ben kendisini tebrik ederim taraftar nabzını ölçmek adına yorumumu okuyup cevaplamış.

“ Bizim taraftar, ne zaman ,nerede,kime ,nasıl tepki göstereceğini bilmiyor” demiş kendisi. Haklı Sivassporumuzun taraftar bilinci daha oluşmadı genel anlamda.

Bende Sivasda medya bilincinin tam oturmadığını düşünenlerdenim diyorum ve konuyu burda kapatıyorum. Sözlerimin arkasındayım
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.08.2012, 04:30   #60
brk5805
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 brk5805 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bende yayın olmadıgı için cok kızdım ama yayınlamaması cok daha hayırlı oldu 7 gol yediğimizi izlemeyemedim ve türkiyede de hickimsede rezil olduugumuzu izlemedi tek sevndici tarafı bu
brk5805 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
isyanı, yayın, yiğidoların