BİZE SİVAS LAZIM SİVAS ARKADAŞLAR IRIZA DEGİL NE IRIZALAR BULUNUR YETERKİ İSTENSİN YUKARDAKİ AÇIKLAMALARIDA OKUYUNCA KANIM DONDU DEMEK BAZI YERLERDE ÇALIŞMAK DEGİLDE TARAF OLMAK GEREKLİYMİŞ ÇOK YAZIK BU SULTAN ŞEHRİMİZE ÇOK İNŞAALLAH EN KISA ZAMANDA BU YANLIŞ HAREKETTEN KURTULURUZ YÖNETİM LÜTFEN ARTIK UYANIN GERÇEKLERİ GÖRÜN SULTAN SEHRİM SİVASIN TÜM NABALI SIRTINIZDA OLACAKTIR
Fatynin oynatılmamasının nedeni inancı falan değil.Çocuk muhabbeti yapmayın.Birilerini itham ederken elinizde sağlam doneler varsa konuşun yoksa sallamayın.Ben biliyorum Uğur,Ziya beş vakit namazında insanlar.Onların da oynamaması lazım mesele inanç ise.Ne kadar ayıp ettiğinizin farkında değilsiniz.Çünkü daha ergensiniz eminim.
evet gitti rıza hoca hep adami yanliş yerlerde oynatti harcadi bu adami kumaşi salamdi kadir adam bu kadar çok fromsuzken bu adema bir türlü şans vermedi bence rıza hocayla yolar ayrilmali frmayi adil vermiyor ibb maçinda adem hiç bir şey yapmadi helde 90 dakka sahada kaldi ya helel olsun kadir 2 goldada hatasi vardi onuda 90 dakka sahada tutu eşit şekilde verseydi emin olun lider olurduk kesin
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 57babasivas'a Teşekkür Ediyor...
on t'aime jacques t'est un bonhomme ! et j'espere que tu vas lire ce message
harbi adam sonuna kadar
Fatynin oynatılmamasının nedeni inancı falan değil.Çocuk muhabbeti yapmayın.Birilerini itham ederken elinizde sağlam doneler varsa konuşun yoksa sallamayın.Ben biliyorum Uğur,Ziya beş vakit namazında insanlar.Onların da oynamaması lazım mesele inanç ise.Ne kadar ayıp ettiğinizin farkında değilsiniz.Çünkü daha ergensiniz eminim.
ben inanmadım inanmakta istemem olurmu hiç eyle şey