Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 07.02.2015, 18:24   #51
kolukisa
Yiğido

57 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 kolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

Tebrikler ,Konya macindan da üc puan alir Gs'ye de bir celme takarsak degme ondan sonra keyfimize.
kolukisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2015, 18:24   #52
svsli585858
Yiğido

svsli585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 185 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 svsli585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
anadolu5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
takımı ve hocayı tebrik ediyorum zor maçtı.vasat bir ilk yarı vardı doğrusu bu maçın ikinci yarısını çok merak ediyordum ikinci yarıda baskı kurduk penaltıyla birlikte maçı kopardık. mehdiyi alması çok yerindeydi ama hakan aslanın girmesine bir anlam veremedim onun yerine kanatlardan iboyu yada burhanı çıkarıp utakayı alabilirdi.
utaka yı alamazdı çünkü sahada 5 yabancı vardı cicinho-costa-mehdi-aatıf-eneramo sahadaydı hakan girdiğinde
svsli585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2015, 19:10   #53
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maraton Tribününün en ön sırasında hiç oturmadan maçı seyrettim. Yorulduk ama değdi. Yenmek zorundaydık ve yendik. Bilal'e biraz yüklendik ama mecburduk, rakibin en iyi oyuncusuna rahat veremezdik. Kusurumuza bakmasın. Taraftar coşkuluydu ama maç pazar günü olsa daha çok taraftar gelebilirdi. Carlos'un maç başı alkışlanması, Sergen'inse maç sonlarına doğru bütün stadın katılımıyla isminin çağırılması güzeldi. Hem prestij ve centilmenlik hem de skor Tabelası Kazandı . Devre arası Utaka, Batuhan ve Hakan ısınmaya çıktılar. Ama üçü de ilk 11i zorlayacak formda gözükmediler. Onlar galiba TS kupa maçını düşünüyorlardı Sarı kartla Cezalı duruma Düşen Kadir cezasını kupa maçında mı lig maçında mı çeker göreceğiz. Tok Satıcı keyfinde oturup rakiplerimizin yaptıkları Maçları izliyorum şimdi. Teşekkürler emeği geçen herkese ve Rabbimize de Şükürler olsun.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.02.2015, 19:27   #54
batur0658
Yiğido

124 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 516 batur0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bugün onlarca kişi benim gibi mağdur oldu ve maça giremedik ..günler öncesinden pasolige maçı yükletip dünde sivasa geldim maç için ama sahaya bile giremedik gişelere sıkıntımızı söylerken bile polisi ararız gibi laflar duydum paranızla bilet alıyosunuz sıkıntınızı zar zor muhattap bulup söylüyosunuz ve sizi karşılama şekilleri gerçekten çok enretessan.. gerçekten çok üzüldüm resmen paramızla rezil olduk diyecek bişey bulamıyorum.bu rezalet yüzünden maçın ilk yarısını kaçırdım ikinci yarısı için eve aceleyle geldim ve izledim gayet iyi oynadık ben şahsen çoğu oyuncuyu beğendim bu ritmi devam ettirirsek ilk 8 de yerimizi alırız inşallah..
batur0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda batur0658'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.02.2015, 19:41   #55
kurtay58
Yiğido

kurtay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 kurtay58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sahanın yıldızı Ümit'ti hiç hava topu kaçırmadı. Tabii ki Cicinho her zaman olduğu gibi çok iyiydi. Atıf böyle basit oynadığı zaman gollerine devam eder. Şahsi futbol hem kendine hem takıma zarar veriyor. Bizim için çok önemli bir maçta net bir skorla galip gelen futbolcularımızı kutluyorum. Kötü olanlar vardı ama bu net skordan sonra bunları yazmak ayıp olur.
kurtay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı kurtay58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.02.2015, 19:58   #56
citothehan58
Tecrübeli Yiğido

citothehan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 496 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 citothehan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Derin bir nefes aldik allah hepinizden razi olsun.

Yanliz birseyin farkina vardim. Futbolcularimiz poz verirken yine Ümit kenara cekilmisdi.. Hatirlarsaniz önceki pozlarda da öyleydi. Bir sorunmu vardi..

Alt 07.02.2015, 20:14   #57
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 945 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Güzel bir maç oldu;yenen takım haftanın en iyi takımıdır,hoca da haftanın en iyi hocasıdır ...Maçın kader anlarından biri Akhisarsporlu kel kafalı solak oyuncu Sertan ın maç 0-0 iken kaçırdığı gol pozisyonu idi..O pozisyon iyi ki gol olmadı..Gol olsaydı nasıl bir maç olurdu bilemiyorum ...Maç kazanıldı mı taraftar oyuncuların hatalarını görür ama görmezden gelir...Akhisar ın maç boyunca 2-3 tane pozisyonu var;sivassporun ise net pozisyon sayısı 6 dan aşağı değil...Takım olarak iyi oynadık 2. yarı maç tek kale gibi geçti;rakibin 2 tane etkili oyuncusu kontrol altına alındığı için bu maç sivasspor için bence kolay bir maç oldu..Akhisar ara transferde alınıp hazır olmayan 3-4 tane oyuncu var;bunların 2 tanesi de yabancı..Akhisar ilerleyen haftalarda belki de diğer maçlarda daha iyi oynayacak..Akhisar ı 2 faklı yenmemiz lig sonunda olası iki avarajda da rakibimizi geçmiş olduk..Enaramo hala hazır değil;çünkü adam sezon başı kampına götürülmemiş hala onun acısını çekiyor..Gün geçtikçe daha iyi oynayacak...Çok fazla kilo sorunu var;yine bu kilo ile Enaramo iyi koşuyor...Dün Enaramo nun youtube da gollerini izledim..Açıkcası bu maçlarda şimdikine göre çok daha zayıf ve çok daha diri gözüküyor..Enaramo oynadıkça daha da iyi olacak...Ben olsam bu maçta ilk yarı Batuhan ı 2. yarı Enramo yu oynatırım..Enaramo'nun son 30 dak. da ne kadar zorlandığını hepimiz gördük..Enramo maç eksikliğini atlattıkça eski Enaramo olack..Ziya bu maçta bize eski Ziya yı umarım bundan sonra daha da iyi oynar..Gerçekçi olmak lazım bizim kulvarımız şu anda lig ..Sivasspor şu durumda ligi tercih etmeli;artık kupa defterini kapatıp kendimizi daha fazla lige vermek lazım;puan durumumuz da bunu gösteriyor...Daha lig bitmedi,küme düşme hattından kurtulmadık sadece 1 maç kazandık..Önemli olan bundan sonraki maçlarda puan ve puanlar almak..Kendi sahamızda oynayacağımız 4 büyüklerle yapılan maçlarda sivassporun ilk hedefi 1 puan sonra 3 puan olmalı...Bu maçlarda alınan her puan sivassporu tehlikeli bölgenin dışına çıkaracaktır...Burhan ın pozisyonu nu bir çok kez değişik açıdan izledim;bence pozisyon penaltı...Atıf artık açılmaya başladı;bundan sonra da inşallah gollerine devam eder...Takımı ve Sergen hocayı kutluyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.02.2015, 20:30   #58
etlidöktürek
Tecrübeli Yiğido

etlidöktürek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

358 Mesajına 704 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 etlidöktürek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gol yemeden kazanmak çok guzel oldu.sergenle 4 lig macindan 9 puan cikardik ve ins devami da gelecek..bugun ümit gercekten oynamasi gerektigi gibi oynadi ve takimin yildizi idi..atif, adem, costa ve cici iyiydiler ..burhan ve i akin form tutuyorlar gibi, ziya hareketli idi ve gecen haftalara göre sırıtmadı..korcanin cikardigi ilk yarida ki top bence simdiye kadar ki bize vermis oldugu en onemli hediyelerden biriydi ben yine guvenemiyorum ne yazik ki..sergen hocamiz ilk yari maci okudu ve ikinci yari resmen uçtuk.. kendisine şukranlarimizi iletiyoruz..
Antep ve akhisar balkes den sonra en kotu takimlar benim gozumde , ayaklarimiz yerden kesilmeden adem kocak ciddiyetiyle devam edersek gusel gunler gorecegiz ve cok can yakacagiz..ayrica sıla da ki yigidolara bravo iyi mac cikatdiniz hepineze tesekkur
etlidöktürek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etlidöktürek'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.02.2015, 20:59   #59
SAKARYA750
Yiğido

SAKARYA750 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 93 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 SAKARYA750 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Adem Koçak Sivassporun Cicinho ile beraber en faydalı oyuncusu olmasına rağmen neden Sivassporda yeri yok, kötüydü, değiştirilmesi lazım vs şeklinde yorumlar yapılıyor bir türlü anlamıyorum
SAKARYA750 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SAKARYA750'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.02.2015, 21:15   #60
serkankeskin
Acemi Yiğido

31 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 serkankeskin Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

artık bizi kimse tutamaz.
serkankeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı