Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 28.03.2005, 00:07   #51
GuNaY
Gast

Alıntı:
elbeyli58 Nickli Üyeden Alıntı
Sampion olmasakta Sivassporun cani sagolsun
Sivasspor bizim kalbimisin Sampionu
Futbolda nasil yenmek varsa yenilmekte vardir
Aglamayan gözler gülmeyi bilmez

[size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size]
gardasım helal olsun nediyim... ıns gülme sırası bize gelmistir yeterince agladık

Alt 28.03.2005, 00:16   #52
izmirliyigido
Gast

Ben bu konuyla ilgili olarak yönetimin maç ile ilgili açıklamalarından sonra yazacağım. Çünkü....

Neyse onuda açıklamayayım, sadece şu kadarını söyleyeyim, "hani rekor kırarak şampiyon çıkacaktı" SİVASSPOR'umuz. Sn. Fikret ÜNSAL böyle diyordu? Şimdi ne değişti. Neyse esas açıklamalarım sonra..

Alt 28.03.2005, 00:20   #53
GuNaY
Gast

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Ben bu konuyla ilgili olarak yönetimin maç ile ilgili açıklamalarından sonra yazacağım. Çünkü....

Neyse onuda açıklamayayım, sadece şu kadarını söyleyeyim, "hani rekor kırarak şampiyon çıkacaktı" SİVASSPOR'umuz. Sn. Fikret ÜNSAL böyle diyordu? Şimdi ne değişti. Neyse esas açıklamalarım sonra..
abi hayırdır merak ettim fazla geciktirme abi acıkla bir an once :?: :?: :?:

Alt 28.03.2005, 00:48   #54
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Super lige cikmayi garantilemek icin 13 puan almamiz yeterli, ve tabi altimizdaki takimlar puan kaybederse bu puan da duser. Bu kadar karamsar olmayin arkadaslar, son haftalardaki maclarimiz dusmesi garanti olan takimlarla, sadece onlari bile yensek yine Super lige cikiyoruz. Destek zamanidir, kostek degil !!!
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.03.2005, 01:27   #55
kadir20
Tecrübeli Yiğido

kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya abi tamam da haftaya elazig deplasmani bu moralle yenmemiz zor manisa da yenerse liderligi alir ayni iki sene önceki gibi oldu son 5 haftaya giriliyor sivasspor lider lig bitiyor 4. sirada bitiriyor abi hic caninizi sikmayin futbolcular ve yönetim bizim kadar kahrolmuyor onlarin bizim kadar umrunda degil yeter artik yaa biraz ciddi ye alin böyle olmaz yaa
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.03.2005, 07:45   #56
SWS58
Yeni Yiğido

SWS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SWS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

WALLA SÜPERLİG E ÇIKSINDA İSTERSE 3.OLARAK BİTİRSİN
SWS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.03.2005, 07:56   #57
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1347 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

[size=4]Artık şampiyon olup olamayacağı hakkında yorum yapmıyorum ama kesin Süper liğe çıkacak bundan kuşkum yok...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.03.2005, 08:18   #58
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Şampiyon olmak hayal süper lig belki.İstanbul spor kim ya dün gece uykularıma girdi hala inanmak istemiyorum.çok saçmaaaaaaaaaaaaaa.olmaz böyle aptallık.tahminime göre sivasspor çıkmak istemiyor.futbolcular süper lige çıkarsak bizi gönderirler diye bilmiyorum yadan başka bir şey.Önceden Sayın BAKANIMIZ ABDÜLLATİF BEY MAÇLARA GELİRDİ ODA BIRAKTI ŞİMDİ.Bir şeyler ters gidiyor kim nederse desin ben artık çıkacağımızada inanmıyorum.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.03.2005, 08:27   #59
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yiğidolar`ın takımlarını desteklemeleri için küme düşmemek için oynaması mı gerekiyor. Ben futbolcularımın emeklerine acıyorum. Çünkü sahanın her bir noktasında döktükleri terler Yiğidolar içindir. Ben bu takıma açıkçası bu taraftarı layık görmüyorum. Yakalanmış olan bu büyük başarıya bu taraftar desteği çok az. Bu noktalara kadar neredeyse yok denecek kadar az taraftar desteği ile geldik. Ama bundan sonra böyle gitmesini istemiyoruz. Taraftarlarımızın seyirci konumunda olmasını değil taraftar gibi taraftar olmalarını istiyoruz. Bunun içinde Bursaspor taraftarlarını örnek alın yeterli olacaktır "şeklinde taraftarların ilgisiz oluşuna tepki gösterdi

BU TAKIM BİZE LAYIK DEĞİLMİŞ YUKARIDAKİ SÖZLER İSMAİL KARTALA AİTTİR.DEMEKKİ ARTIK BIRAKTILAR LİGİ BİLEREK YENİLİYORLAR.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.03.2005, 10:39   #60
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1336 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

FİKRET BEY SİVASSPOR HANİ KREDİSİN KULLANMIŞTI HANİ REKORLAR KIRARAK ÇIKACAKTIK.BIRAKIN BU HAYALLERİ KİMİ KANDIRIYORSUNUZ TAKIMIN OYNADIĞI OYUN ORTADA .BU TAKIM ÇIKSINDA REKOR SİZE KALSIN .FİKRET BEY ELAZIĞ VE MANİSA MAÇLARINDA DA BU TAKIM YENİLECEK YANİ DAHA KREDİ KULLANACAZ.BİZ TAKIM İNANMIYOR RUH YOK EN KISA ZAMAN DA YAVUZU GÖNDER YOKSA ŞAMPİYONLUK HAYAL...VE ŞAMPİYONLUK FALAN HİKAYE ÇIKALIMDA 2.VEYA 3. FARKETMEZ.ADAMLAR ENSEMİZDE....
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır