Ben bu konuyla ilgili olarak yönetimin maç ile ilgili açıklamalarından sonra yazacağım. Çünkü....
Neyse onuda açıklamayayım, sadece şu kadarını söyleyeyim, "hani rekor kırarak şampiyon çıkacaktı" SİVASSPOR'umuz. Sn. Fikret ÜNSAL böyle diyordu? Şimdi ne değişti. Neyse esas açıklamalarım sonra..
Ben bu konuyla ilgili olarak yönetimin maç ile ilgili açıklamalarından sonra yazacağım. Çünkü....
Neyse onuda açıklamayayım, sadece şu kadarını söyleyeyim, "hani rekor kırarak şampiyon çıkacaktı" SİVASSPOR'umuz. Sn. Fikret ÜNSAL böyle diyordu? Şimdi ne değişti. Neyse esas açıklamalarım sonra..
abi hayırdır merak ettim fazla geciktirme abi acıkla bir an once :?: :?: :?:
Super lige cikmayi garantilemek icin 13 puan almamiz yeterli, ve tabi altimizdaki takimlar puan kaybederse bu puan da duser. Bu kadar karamsar olmayin arkadaslar, son haftalardaki maclarimiz dusmesi garanti olan takimlarla, sadece onlari bile yensek yine Super lige cikiyoruz. Destek zamanidir, kostek degil !!!
ya abi tamam da haftaya elazig deplasmani bu moralle yenmemiz zor manisa da yenerse liderligi alir ayni iki sene önceki gibi oldu son 5 haftaya giriliyor sivasspor lider lig bitiyor 4. sirada bitiriyor abi hic caninizi sikmayin futbolcular ve yönetim bizim kadar kahrolmuyor onlarin bizim kadar umrunda degil yeter artik yaa biraz ciddi ye alin böyle olmaz yaa
Şampiyon olmak hayal süper lig belki.İstanbul spor kim ya dün gece uykularıma girdi hala inanmak istemiyorum.çok saçmaaaaaaaaaaaaaa.olmaz böyle aptallık.tahminime göre sivasspor çıkmak istemiyor.futbolcular süper lige çıkarsak bizi gönderirler diye bilmiyorum yadan başka bir şey.Önceden Sayın BAKANIMIZ ABDÜLLATİF BEY MAÇLARA GELİRDİ ODA BIRAKTI ŞİMDİ.Bir şeyler ters gidiyor kim nederse desin ben artık çıkacağımızada inanmıyorum.
Yiğidolar`ın takımlarını desteklemeleri için küme düşmemek için oynaması mı gerekiyor. Ben futbolcularımın emeklerine acıyorum. Çünkü sahanın her bir noktasında döktükleri terler Yiğidolar içindir. Ben bu takıma açıkçası bu taraftarı layık görmüyorum. Yakalanmış olan bu büyük başarıya bu taraftar desteği çok az. Bu noktalara kadar neredeyse yok denecek kadar az taraftar desteği ile geldik. Ama bundan sonra böyle gitmesini istemiyoruz. Taraftarlarımızın seyirci konumunda olmasını değil taraftar gibi taraftar olmalarını istiyoruz. Bunun içinde Bursaspor taraftarlarını örnek alın yeterli olacaktır "şeklinde taraftarların ilgisiz oluşuna tepki gösterdi
BU TAKIM BİZE LAYIK DEĞİLMİŞ YUKARIDAKİ SÖZLER İSMAİL KARTALA AİTTİR.DEMEKKİ ARTIK BIRAKTILAR LİGİ BİLEREK YENİLİYORLAR.
FİKRET BEY SİVASSPOR HANİ KREDİSİN KULLANMIŞTI HANİ REKORLAR KIRARAK ÇIKACAKTIK.BIRAKIN BU HAYALLERİ KİMİ KANDIRIYORSUNUZ TAKIMIN OYNADIĞI OYUN ORTADA .BU TAKIM ÇIKSINDA REKOR SİZE KALSIN .FİKRET BEY ELAZIĞ VE MANİSA MAÇLARINDA DA BU TAKIM YENİLECEK YANİ DAHA KREDİ KULLANACAZ.BİZ TAKIM İNANMIYOR RUH YOK EN KISA ZAMAN DA YAVUZU GÖNDER YOKSA ŞAMPİYONLUK HAYAL...VE ŞAMPİYONLUK FALAN HİKAYE ÇIKALIMDA 2.VEYA 3. FARKETMEZ.ADAMLAR ENSEMİZDE....