Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 11.06.2005, 15:20   #51
pharmaklas
Yeni Yiğido

pharmaklas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 pharmaklas isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ben başarılı olacağını düşünüyorum...iyi transferler yaparsak bu sezon ilk 10'a gireriz...daha sonraki sezonlarda UEFA için mücadele ederiz...
pharmaklas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.06.2005, 17:18   #52
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Süper ligin yeni temsilcisi Sivasspor Alman Teknik adam Werner Lorant ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Bugün Sivas'a hava yolu ile gelen Alman teknik adam Sivasspor kulübüne gelerek yöneticilerle bir süre görüştükten sonra Basın toplantısı yaptı.W.Lorant Sivasspor ile anlaşmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

WERNER LORANT SİVASSPOR İLE ANLAŞTI.

SÜPER LİGİN YENİ TAKIMI SİVASSPOR, TÜRKİYE'DE SADECE FENERBAHÇE'DE GÖREV YAPAN BAŞARILI TEKNİK DİREKTÖR WERNER LORANT İLE İKİ YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI.

LORANT SİVASSPOR TESİSLERİNİ GEZDİ VE " TÜRKİYE'NİN TARAFTAR AÇISINDAN EN GÖZDE TAKIMLARINDAN BİRİSİ OLAN SİVASSPOR'DA GÖREV YAPMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM "DEDİ.
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.06.2005, 17:24   #53
mehmetunal1957
Yeni Yiğido

mehmetunal1957 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mehmetunal1957 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

WERNER LORANT SİVAS'A VE SİVASSPOR'A HAYIRLI UĞURLU OLSUN... EN GÜZEL BAŞARILAR LORANTLA BERABER SİVASIMIZIN OLUR İNŞALLAHH
mehmetunal1957 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.06.2005, 17:39   #54
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 945 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

İŞTE HOCA İŞTE YORUM

Sivasspor, Werner Lorant ile anlaştı
Sivasspor, Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Werner Lorant ile prensip anlaşmasına vardı.
NTV-MSNBC VE AJANSLAR
Güncelleme: 17:57 TSİ 11 Haziran 2005 CumartesiSİVAS - Lorant, “Türkiye’de ikinci defa büyük bir takımla çalışmak, benim için çok büyük bir tecrübe olacak” dedi.

Sivasspor Sosyal Tesisleri’ni incelemek üzere kente gelen Lorant’ı kulübün ikinci başkanı Mehmet Oflaz, basın sözcüsü Fikret Ünsal ve bazı yöneticilerle bir grup taraftar karşıladı.

Lorant ile bir süre sohbet eden Oflaz, Sivasspor’u diğer takımlarla karşılaştırmamasını isteyerek, takımlarında bir aile ortamı bulunduğunu, hocalarının iyi gününde de kötü gününde de yanında olduklarını kaydetti.

Büyük bir taraftar kitlesine sahip olduklarını ifade eden Oflaz, “Hedefimiz büyük, Lorant döneminde Fenerbahçe, Galatasaray’ı 6-0 yendi, biz daha büyük başarılar bekliyoruz” dedi.

Daha sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Fikret Ünsal ise Lorant ile 2 yıllık anlaştıklarını belirterek, takımın önümüzdeki haftalarda yeni hocaları nezaretinde hazırlıklarına başlayacağını söyledi.

LORANT: ARTIK SADECE SİVASSPOR VAR
Alman teknik adam Lorant ise Sivasspor ile anlaşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Türkiye’de ikinci defa büyük bir takımla çalışmak, benim için çok büyük bir tecrübe olacak. Fenerbahçe benim için tamamen bitmiştir, ölmüştür. Mazide kalan güzel bir zamandı. Benim için önemli olan yer burası, artık sadece Sivasspor var” dedi.

Sivasspor’un başarısı için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarınıanlatan Lorant, öncelikle iyi bir hazırlık dönemi geçirerek, lige iyi başlamak istediklerini söyledi.

Transferler konusuna da değinen Lorant, İsmail Kartal yönetiminde takımı şampiyon yapan futbolcuları takip edeceğini, maç kasetlerini inceleyeceğini belirterek, bu kadrodan gözüne kestirdiği futbolcuların kalacağını söyledi.

Öncelikli hedeflerinin Süper Lig’de kalıcı olmak olduğunu, ancak gizlice de takımı çıkarabildikleri kadar üst sıralara çıkarmak istediklerini ifade eden Lorant, “Sivasspor önümüzdeki sezon savaşan bir takım olacak. Ben mağlubiyeti kabul edecek biri değilim. Bu hırs bende var” dedi.
Alt 11.06.2005, 18:25   #55
cengaver
Yiğido

cengaver - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 cengaver FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HOCAM HOSGELDIN
cengaver isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.06.2005, 19:06   #56
CAGLAYAN
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 928 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

BU KEZ BAŞARILI OLACAĞIM”

Sivasspor’un yeni Teknik patronu Lorant, Fenerbahçe’de yetirince başarılı olamadığını belirterek, “Bu Türkiye’deki ikinci tecrübem olacak. Bu kez kesinlikle başarı yakalacağım”dedi.

Sivasspor Yönetimi ile 2 yıllığına anlaşarak Sivasspor’un yeni Teknik patronu olan Werner Lorant, “Türkiye’deki ikinci tecrübemde başarıyı yakalacağım. Sivasspor’u daha da ileriye götüreceğim”dedi.

Sivasspor Yönetimi ile anlaşarak tesisleri incemeleye gelen Lorant, Sivasspor Tesislerinde düzenlenen basın toplantısı ile basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türkiye’deki ikinci deneyimini Sivasspor’da yaşayacağını belirten Alman çalıştırıcı, “Daha önce Fenerbahçe’yi çalıştırdım. Ancak başarıyı yakalayamadık. Ama artık Fenerbahçe benim için öldü. Sadece Sivasspor var. Bu kez başarıyı yakalayacağım. Sivasspor Süper Lig’e yeni çıkan bir takımdır. Çokta güzel başarılar yakalamıştır. Bana ise yakalanan bu başarıyı daha ileriye götürmek düşüyor.”dedi. Basın Mensuplarının, Sivas’ı tercih etmenizdeki neden nedir?” şeklindeki, sorularını yanıtlayan Lorant, “Sivasspor’un çok büyük bir taraftar potansiyeli var. Bununla birlikte de çok büyük bir camia. Bende Türkiye’deki ikinci tecrübemi böyle büyük bir camiada yaşamak istedim “dedi. Basın Mensuplarının Sivasspor’daki hedeflerinin nelerdir?. sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam, “Sivasspor Süper Lig’e yeni çıkmış bir takımdır.İlk hedefim takımımın Lig’de kalmasını sağlamak olacaktır. Daha sonra yukarıları zorlayacağız.”dedi. Transfer için gerekli çalışmalarını Alman’ya dönüşünde yapacağını açıklayan Lorant, “Takımdaki mevcut futbolcuları inceleyeceğim. Buna göre de gerekli transferler yapacağız”dedi.

Sivasspor Tesislerini ve Stadyumunu gezen Lorant, akşam saatlerinde ilimizden ayrılarak İstanbul’a gitti. Bugün İstanbul’da iki yıllık resmi sözleşme imzalayacak olan Lorant, Almanya’ya gidecek. Alman Teknik adam perşembe günü tekrar ilimize dönecek.

Kaynak: Hakikat Gazetesi
Alt 11.06.2005, 19:10   #57
CAGLAYAN
Usta Yiğido

YENİ İMPARATOR LORANT

İsmail Kartal’la yollarını ayıran Sivasspor, Teknik direktörlük görevine Werner Lorant’ı getirdi. Sivasspor tesislerini incelemeye gelen Lorant, “En yükseğe çıkmak için mücadele edeceğiz”dedi.

Teknik direktör İsmail Kartal’ın istifası ile arayışlara başlayan Sivasspor Yönetimi, takımın başına Alman Teknik adam Werner Lorant’ı getirdi.

Sivasspor Yönetimi Teknik adam arayışlarını sonlandırdı. 2003 sezonunda Fenerbahçe Teknik patronluğunu da yapan Werner Lorant’la önceki gün İstanbul’da görüşen Sivasspor Yönetimi, Alman Teknik adamla her konuda anlaşmaya vardı. Dün Sivasspor tesislerini gezmeye gelen Lorant’ı Sivasspor 2. Başkanı Mehmet Oflaz ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Sivasspor Yönetimi ile bir süre sohbet eden Lorant, Sivasspor gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Lorant, “Sivasspor’u çok iyi tanıyorum. Beni burada teknik adamlık görevine layık gördükleri için çok mutluyum. Güzel bir kadro kuracağız ve sezona hazırlanacağız. Önemli olan iyi bir hazırlık dönemi geçirmektir. Bunun için gerekli araştırmaları yaptık. Futbolcuların bir çoğunu tanıyorum. Bunun yanı sıra Almanya’da da maç kasetlerini izleyeceğim. Çalışmalarımı böylece noktalayacağım. Daha önce belirlenen programda büyük bir değişiklik yapmayı planlamıyoruz. Sivasspor Süper Lig’e yeni çıkmış bir takım. Her takımda olduğu gibi bizde ilk sezonumuzda Lig’de kalmayı ve çıkabildiğimiz en yüksek yere kadar çıkmayı hedefliyoruz. Daha sonraki hedeflerimiz ise yukarıları zorlamak olacak. Bunun için çalışacağız”şeklinde konuştu

Kaynak: Hakikat Gazetesi
Alt 11.06.2005, 19:19   #58
anadolupls
Yeni Yiğido

anadolupls - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 anadolupls isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

lorant hocaya ve sivasspora başarılar. inşallah utandırmaz bizi... :lol:
anadolupls isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.06.2005, 19:27   #59
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1302 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

İNŞALLAH ...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.06.2005, 20:14   #60
serkankustarci
Yiğido

serkankustarci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkankustarci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yönetim müthiş bir iş yaptı .Başta başkanımız Mecnun Otyakmaz olmak üzere bütün yönetim kurulunu kutluyorum. Böyle, isimli,kariyerli ve sansasyonel bir hoca ile anlaşılması müthiş oldu.Şimdi Sivasspora olan saygı daha fazla artacak ve istediğimiz futbolcuları transfer etmek kolaylaşacak.Ayrıca yerli teknik direktörlerin iyileride diğer takımlarla anlaşmıştı.İsmail Kartalın zamansız istifasından sonra en iyi seçim yapılmıştır.İnşallah Sivassporumuz için hayırlı olur.
serkankustarci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır