LORANT KENDİNDEN EMİN
LORANT KENDİNDEN EMİN
Sivasspor Teknik patronu Werner Lorant takımının şuana kadar sergilediği performanstan memnun olduğunu söyledi.
Denizlizpor maçı ile ilk kez taraftarları karşısına çıkacaklarını belirten Lorant, “Alacağımız galibiyeti taraftarlarımıza armağan edeceğiz”
Sivasspor Teknik direktörü Werner Lorant Denizlispor maçı öncesinde kendinden emin açıklamalarda bulundu.
Takımının Lig’in ilk haftaları olmasına rağmen çok iyi bir performans sergilediğini belirten Alman Teknik adam bu performanslarının giderek artacağını söyledi. Kayseri Erciyesspor’a karşı tam olarak sistemlerini yansıtamadıklarını belirten Lorant, “Buna rağmen çok güçlü bir rakibin karşısında evinde olmasına rağmen berabare kaldık. Bu da kötü futbol oynasak bile ne rakiplerimizden rahatça puan alabileceğimizi gösteriyor. Takımım şuanda tamamen yeni. Hala oturmuş durumda değil ilerleyen haftalarda takımım daha da oturacak ve benim kendilerine benimsetmek istediği oyun sistemini de tamamen anlayacaktır. Böylece saha içerisinde yaşadığımız bir takım eksikliklerimizi gidermiş olacağız. Her geçen hafta daha da iyi duruma geleceğiz. Sakat olan ve takıma tam olarak uyum sağlayamamış futbolcuların da takıma katılması ile birlikte şuan kinden çok daha iyi noktalara geleceğiz. Artık herkes Sivasspor’un Lig’de neler yapabileceğini çok iyi biliyor. Bundan sonra biz değil rakiplerimiz bizi düşünsün. Biz oynadıktan sonra kimse tutamaz “dedi.
Denizlispor maçının hazırlıklarına başladıklarını söyleyen Lorant, “Bu maç bizim için çok anlamlı. Çünkü takımım ilk kez Yiğidoların huzuruna çıkacak. Bu nedenle bu maç bizim için ayrı bir önem taşıyor. Denizlispor’un durumu şuanda iyi olmasa bile kendini ispatlamış güçlü bir ekiptir. Çıkış arıyor. Buraya da galibiyet için gelecek. Ama kesinlikle heveslenmesin çünkü futbolcularım Yiğidoların huzuruna çıkacağı günde rakibi kim olursa olsun puan kaptırmayacaktır. Ben takımıma güveniyorum. Bu maçtan kesinlikle galibiyetin sevincini bize yaşatacaktır. Denizlispor galibiyetini ilk kez karşılarına çıkacağımız Yiğidolara armağan edeceğiz”dedi.
Lorant, Yiğidoların kendilerini yalnız bırakmayarak 4 Eylül’ü tıka basa doldurmaları isteğini de sözlerine ekledi.
Hakikat Gazetesi
|