Alıntı:
DENİZEVİ Nickli Üyeden Alıntı
Bu kampanya konusunda Bülent hoca nın yapmış olduğu açıklamada ben herhangi bir onur kırıcı veya aşağılayacağı demeç verdiğini düşünmüyorum.Burada seslenişi ve haykırışı olumlu-müsbet yönde en iyi bir mesajdır. Strateji olarak uyuyanları-elini cebine bile atmaya üşenen o sözde olup,özde olmayan esnaf ve
işadamlarına silkelen ve kendine gel taktiğidir.Ama değerli ve kıymetli dostum **holigan** ın yorum ve yazısında Bülent Hoca için sarf etmiş olduğu yazı bence biraz ağır olmuş." Sivas ın Şampiyon olması için Bülent Hocaya ihtiyacı olmazdı." sözünü pek uygun bulmadım.Sivas ın bu duruma gelmesinde bence baş aktör Bülent UYGUN hoca olarak görüyorum.Bence Sivasspor un önünde uzun ve yorucu bir maraton yeni başlıyor.Bu gibi yorum ve demeçler yerine yapıcı-moral ve motivasyonu en üst çizgi-çıtaya çıkarmak için el-ele birlik içersinde bazı hataları hoşgörü ile karşılamak gerek.Bu olumsuz demeçler Sivasspor a yarardan çok zarar verir.Karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde Sivasspor a şampiyonluk bence çok yakın...Bu yarışta Sivasspor un bu şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine olan inancım sonsuz... Başarılar Sivasspor um...
|
Saygideger abim, burda oluşumuzun amacı desdek olmak, birlik olmak, biz olmaktır.Yorumum bu açıklamanın hemen akabinde oldugu için, belki dozu ağır olmuş olabilir. Fakat ben çok uzaklardayım, maçları televizyondan izliyorum -25 derecede sevgili hemşerilerimiz neredeyse stadı doldurmuş. Daha ne yapabilirler.Çoluk çocugun rızkıyla bir takim şampiyon olacaksa olmasın abi.Durumu olan zaten verir, bu kadarda insanlar rencide edilmez.Her açıklama digerinin aynısı. Sivas'lılar takımına sahip çıkmıyor, daha ne yapsın Sivas'lı, her maç dolu, işadamları desdek veriyor. Devlet destek veriyor, oyuncular canla başla çalışıyor, taraftar hep yanında, istemeninde bir adabı, bir usulu, bir ölçüsü olur.Biz yorumlarımızı yaparken, yönetenler yönetirken, sınırları zorlamamalıyız.