Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: BURSASPOR`U KISKANDIM
Alt 18.01.2008, 22:50   #61
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: BURSASPOR`U KISKANDIM

adam haklı.
dünyada altı milyon sivaslı var diyoruz peki neredeler.
lafa gelince mangalda kül bırakmazlar.
milyon dolarların havada uçuştuğu şu zamanda,saygıdeğer işadamlarımızdan bağış geliyor 1.000 ytl-10.000 ytl bu ne biçim memleket sevgisi.
adam sonuna kadar haklı.
bu memleketin insanı tutkun değil.
başka bir şehir olsaydı şimdiye neler yapmıştı.
Alt 18.01.2008, 22:56   #62
sivaslim
Acemi Yiğido

sivaslim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BÜLENT HOCA SEZON BASLADIGINDAN BERI SIVASLILARI HEP KÜCÜK DÜSÜRÜCÜ ACIKLAMA YAPIYOR,BELKI FARKINDA OLMADAN SIVAS BURSA GIBI SANAAI SEHRI OLSA ISTIHTAM OLSA SIVASIN SAMPIYON OLMASI ICIN BÜLENT HOCAYA IHTIYACI OLMAZDI.INSANLARIN GELIR DÜZEYI BELLI SIVAS TA ISSIZLIK ALMIS BASINI GIDIYOR.BAKIN LIG MACLARINA TAKIMINA EN FAZLA SAHIP CIKAN TARAFTAR SIVASTA.BIR COK TAKIM 200-300 KISIYE MAC OYNUYOR.BEN HER HAFTA BAKIYORUM MACA STAD NEREDEYSE DOLU DAHA NE YAPABILIR BU MILLET ELINDEN GELEN BUDUR BÜLENT HOCA ACIKLAMALARINI YAPARKEN BIRAZ INSANLARIN DÜSÜNEREK YAPARSAN DAHA IYI OLUR DIYORUM BEN....

abi cok haklısın bursadaki is adamları bizde olsun ozaman gorun bak
Alt 19.01.2008, 00:41   #63
wealth
Yeni Yiğido

wealth - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 wealth isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sayin hocam artik biri bizede kulak versin bizde birseyler yapmak istioyruz ama bilgi alamiyoruz hocam siz olmasada bu site yoneticileri bile olur ben sahsen yurt disinda kaliyorum msj atacam hat varmi yokmu bilmiyorum bircok kisi boyle Tr dende kontorlu hatlara neden acik degil anlamadim. yeter artik duyun bizi.. herkes lafla yardim ediyor SOZDE DEGIL OZDE SIVASLIYIM DIYENLER HADI YA ARTIK HADI...
wealth isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2008, 00:43   #64
sivasın1uşağıbg
Acemi Yiğido

sivasın1uşağıbg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 sivasın1uşağıbg COK SEVILEN BIR KISIsivasın1uşağıbg COK SEVILEN BIR KISIsivasın1uşağıbg COK SEVILEN BIR KISI

hocam böyle taraftar oldukca ben bu takımın sırtının yere geleceğini sanmıyorum inş. da yanılmam ve sivas hakettiği yeri bulur o kadar önüne engel konsada onları aşacaktır
sivasın1uşağıbg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2008, 00:43   #65
SİVAS19804
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SİVAS19804 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ben bursasporu kıskanmam bursa sanayi kenti o kadarda olsun bari bursadaki sanayninin yada istihdamın cok degil yuzde 25 olsa bu takımada destek saglanır bence herkes sivas takdir vede kıskanıyorlar kıskananlar catlasın yarın herkesi maca beklıyom
SİVAS19804 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2008, 01:57   #66
DENİZEVİ
Yiğido

DENİZEVİ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

219 Mesajına 694 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 DENİZEVİ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch --->: BURSASPOR`U KISKANDIM

Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BÜLENT HOCA SEZON BASLADIGINDAN BERI SIVASLILARI HEP KÜCÜK DÜSÜRÜCÜ ACIKLAMA YAPIYOR,BELKI FARKINDA OLMADAN SIVAS BURSA GIBI SANAAI SEHRI OLSA ISTIHTAM OLSA SIVASIN SAMPIYON OLMASI ICIN BÜLENT HOCAYA IHTIYACI OLMAZDI.INSANLARIN GELIR DÜZEYI BELLI SIVAS TA ISSIZLIK ALMIS BASINI GIDIYOR.BAKIN LIG MACLARINA TAKIMINA EN FAZLA SAHIP CIKAN TARAFTAR SIVASTA.BIR COK TAKIM 200-300 KISIYE MAC OYNUYOR.BEN HER HAFTA BAKIYORUM MACA STAD NEREDEYSE DOLU DAHA NE YAPABILIR BU MILLET ELINDEN GELEN BUDUR BÜLENT HOCA ACIKLAMALARINI YAPARKEN BIRAZ INSANLARIN DÜSÜNEREK YAPARSAN DAHA IYI OLUR DIYORUM BEN....
Bu kampanya konusunda Bülent hoca nın yapmış olduğu açıklamada ben herhangi bir onur kırıcı veya aşağılayacağı demeç verdiğini düşünmüyorum.Burada seslenişi ve haykırışı olumlu-müsbet yönde en iyi bir mesajdır. Strateji olarak uyuyanları-elini cebine bile atmaya üşenen o sözde olup,özde olmayan esnaf ve
işadamlarına silkelen ve kendine gel taktiğidir.Ama değerli ve kıymetli dostum **holigan** ın yorum ve yazısında Bülent Hoca için sarf etmiş olduğu yazı bence biraz ağır olmuş." Sivas ın Şampiyon olması için Bülent Hocaya ihtiyacı olmazdı." sözünü pek uygun bulmadım.Sivas ın bu duruma gelmesinde bence baş aktör Bülent UYGUN hoca olarak görüyorum.Bence Sivasspor un önünde uzun ve yorucu bir maraton yeni başlıyor.Bu gibi yorum ve demeçler yerine yapıcı-moral ve motivasyonu en üst çizgi-çıtaya çıkarmak için el-ele birlik içersinde bazı hataları hoşgörü ile karşılamak gerek.Bu olumsuz demeçler Sivasspor a yarardan çok zarar verir.Karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde Sivasspor a şampiyonluk bence çok yakın...Bu yarışta Sivasspor un bu şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine olan inancım sonsuz... Başarılar Sivasspor um...
DENİZEVİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı DENİZEVİ'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.01.2008, 05:30   #67
holigan
Yiğido

holigan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 holigan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
DENİZEVİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu kampanya konusunda Bülent hoca nın yapmış olduğu açıklamada ben herhangi bir onur kırıcı veya aşağılayacağı demeç verdiğini düşünmüyorum.Burada seslenişi ve haykırışı olumlu-müsbet yönde en iyi bir mesajdır. Strateji olarak uyuyanları-elini cebine bile atmaya üşenen o sözde olup,özde olmayan esnaf ve
işadamlarına silkelen ve kendine gel taktiğidir.Ama değerli ve kıymetli dostum **holigan** ın yorum ve yazısında Bülent Hoca için sarf etmiş olduğu yazı bence biraz ağır olmuş." Sivas ın Şampiyon olması için Bülent Hocaya ihtiyacı olmazdı." sözünü pek uygun bulmadım.Sivas ın bu duruma gelmesinde bence baş aktör Bülent UYGUN hoca olarak görüyorum.Bence Sivasspor un önünde uzun ve yorucu bir maraton yeni başlıyor.Bu gibi yorum ve demeçler yerine yapıcı-moral ve motivasyonu en üst çizgi-çıtaya çıkarmak için el-ele birlik içersinde bazı hataları hoşgörü ile karşılamak gerek.Bu olumsuz demeçler Sivasspor a yarardan çok zarar verir.Karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde Sivasspor a şampiyonluk bence çok yakın...Bu yarışta Sivasspor un bu şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine olan inancım sonsuz... Başarılar Sivasspor um...
Saygideger abim, burda oluşumuzun amacı desdek olmak, birlik olmak, biz olmaktır.Yorumum bu açıklamanın hemen akabinde oldugu için, belki dozu ağır olmuş olabilir. Fakat ben çok uzaklardayım, maçları televizyondan izliyorum -25 derecede sevgili hemşerilerimiz neredeyse stadı doldurmuş. Daha ne yapabilirler.Çoluk çocugun rızkıyla bir takim şampiyon olacaksa olmasın abi.Durumu olan zaten verir, bu kadarda insanlar rencide edilmez.Her açıklama digerinin aynısı. Sivas'lılar takımına sahip çıkmıyor, daha ne yapsın Sivas'lı, her maç dolu, işadamları desdek veriyor. Devlet destek veriyor, oyuncular canla başla çalışıyor, taraftar hep yanında, istemeninde bir adabı, bir usulu, bir ölçüsü olur.Biz yorumlarımızı yaparken, yönetenler yönetirken, sınırları zorlamamalıyız.
holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı holigan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.01.2008, 12:04   #68
ülküm58
Acemi Yiğido

ülküm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 ülküm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

SİVAS elinden geleni yapıyor biz sanayii şehri değiliz yöneticilerimiz de devleti hortumlamıyorlar bu arda 4.5 milyonunun 2.5 milyonunu bursa yönetimi vermiş 2 milyon ytl toplamışlar.sivaslı çocukların verdiği okul harçlıkları işsiz gençlerimizin çektiği sms ler bursa nın milyonlarından daha kıymetli tabi anlayana
ülküm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ülküm58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.01.2008, 21:32   #69
kanuni_58
Yeni Yiğido

kanuni_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 kanuni_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bursa zengin memleket gardaşım ama herşey maddiyat değil çünkü altımızda milyon dolarlık takımlar var tabi bursada manevi deestekte çok önemli bence
kanuni_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kanuni_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: BURSASPOR`U KISKANDIM
Alt 20.01.2008, 01:15   #70
koz58
Acemi Yiğido

koz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: BURSASPOR`U KISKANDIM

Hocamıza bende katılıyorum.Neden biz bu kadar az destek bulduk,halen şaşırıyorum.Halbuki İstanbul' da en büyük zenginlerinden olan işadamlarımız var ve topladığımız miktar ise,bence çok az.
koz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda koz58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...