Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları
Alt 21.09.2008, 13:58   #61
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu başlıkta stadyumdaki görevli polislerden bahsediyoruz..ve önceki yazılan yazıları verilen örnekleri okudaysan statta görevli polisleri kimse savunmaz!!
Öncelikle hepimiz müslümanız ve kul hakkında korkarız.Bütün bir stadyumdaki görevli emniyet mensubu polisler kötü olsa,bir tane iyi polis olsa hepsine kötü denilerek onun hakkı yenilmiş olur ve kul hakkı sayılır.

Burda verdiğiniz örneklerle de polisler kötülenemez.Sizin verdiğiniz kötü yöndeki örneklerin yanında onlarca kişi burda iyi izlenimlerini de yazabilir.Bu da hepsinin iyi olduğunu göstermez.

Örneğin dünki maçta taa sivasdan deplasmana gelen abimize iftarını açması için yemeğini staddaki görevli emniyet mensubu polis sipariş vermiştir.kendi cep telefonuyla bunu yapmıştır.Lütfen karalama kampanyanıza her kişiyi dahil etmeyin...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları
Alt 21.09.2008, 14:00   #62
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

demek oluyor ki herkes hem fikir sadece sakarya750 denen işbirlikçi hariç.
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları
Alt 21.09.2008, 14:04   #63
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1204 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle hepimiz müslümanız ve kul hakkında korkarız.Bütün bir stadyumdaki görevli emniyet mensubu polisler kötü olsa,bir tane iyi polis olsa hepsine kötü denilerek onun hakkı yenilmiş olur ve kul hakkı sayılır.

Burda verdiğiniz örneklerle de polisler kötülenemez.Sizin verdiğiniz kötü yöndeki örneklerin yanında onlarca kişi burda iyi izlenimlerini de yazabilir.Bu da hepsinin iyi olduğunu göstermez.

Örneğin dünki maçta taa sivasdan deplasmana gelen abimize iftarını açması için yemeğini staddaki görevli emniyet mensubu polis sipariş vermiştir.kendi cep telefonuyla bunu yapmıştır.Lütfen karalama kampanyanıza her kişiyi dahil etmeyin...
önceden söyledim yine saöyleyeim..eskişehirde bursada kimin ne yaptığını konuşmuyoruz burda bahsettiğimiz polisler "4 eylül stadında görevli polisler" dir..olayı saptırmana gerek yok..her maça giden bizleriz 4 eylüle,çekilen sıkıntıları,saçma sapan uygulamaları,çifte standartları yaşayan bizleriz..

kul hakkıkıysa önce onlar stada beleş adam sokmayı bıraksınlar..benim hakkım ne olacak..15 bin kişinin hakkı ne olacak..hepsi para verip giriyor maça..onlar beleşten adam sokuyor..benim bozuk paalarımı alıyor,içerdeki çaycıya 5 ytl veriyorsun,adam sana taş gibi 4.5 ytl veriyor,hepsi de bozuk para..bizim bahsettiğimiz şeyler bunlar..olay sapmasın!!!
Alt 21.09.2008, 14:25   #64
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

Standart --->: -->: --->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupl

''önceden söyledim yine saöyleyeim..eskişehirde bursada kimin ne yaptığını konuşmuyoruz burda bahsettiğimiz polisler "4 eylül stadında görevli polisler" dir..''

madem burda bunlar konuşulmuyorda kişiler neden çarşı gibi polis dövelim nidaları atıyorlar.tarafınızda polislere karşı kötü söz söyleyen birisini neden uyarmıyorsunuz.es geçip görmemezlikden geliyorsunuz.

''olayı saptırmana gerek yok..''
Sapkın bir karektere sahip birisi değilim ki olayları saptırayım.Size yalın bir dille izahat getiriyorum.Kendi gardaşını işbirlikcilikle suçlayan birisi sapkın olmuyorda burda bütün polislerin aynı kefeye konulmayacağını savunan birisi mi sapkın oluyor.Sadece gülüp geçiyorum.Cevaba bile değer bir söz değil.

''her maça giden bizleriz 4 eylüle,çekilen sıkıntıları,saçma sapan uygulamaları,çifte standartları yaşayan bizleriz..''

Şimdi sana soruyorum.Elazığda okuyacaksın,Bursa da oturacaksın Sivaslı olacaksın.Final tatilleri vize tatillerini iple çekip Sivasa geleceksin,yetmedi elazığdan izmirli-kırşehirli-elazığlı kişileri bindirip arabaya sivasspor maçına gitireceksin.Yakın deplasmanların alayına gideceksin.Sonra birisi sana çıkıp bilip bilmeden diyecek ki her maça giden bizleriz.Bu cefayı bir tek biz biliyoruz.Güldürmeyin adamı.Yaşadıklarımı ben burda anlatsam sizlerin anlattıkları deve de kulak kalır.Ama ben hala diyorum herkes aynı kefede değerlendirilmez.yargı vardır ceza-i işlem orda uygulanır.

''kul hakkıkıysa önce onlar stada beleş adam sokmayı bıraksınlar..benim hakkım ne olacak..15 bin kişinin hakkı ne olacak..hepsi para verip giriyor maça..onlar beleşten adam sokuyor..''

4 eylülde içeri 2-1 yapsınlar diye emniyet görevlilerine adeta yalvaran kişilere ben şahit oluyorum.Bugüne kadar hiç bir maça biletsiz girmedim girmem de.Aman abi içerde grup var,aman abi bağıracak adam lazım bilet yetmedi alan olmadı alamadık diye orda onların işlerini riske atacak şekilde yalvaranları da biliyorum.Burda onu yapanlar boy boy resimlerini koyup iş yapıyormuş gibi ahkam kesmesini de biliyorlar.

''benim bozuk paalarımı alıyor,içerdeki çaycıya 5 ytl veriyorsun,adam sana taş gibi 4.5 ytl veriyor''

Stada girerken bütün yanımdaki arkadaşlara şunu söylerim.yanınıza bozuk para almayın gereken ihtiyaçlarınızı dışarda giderin.Stadyumda sadece maçla ilgilenelim.Ama durum gerektirdiği gibi olmuyor bazen zaruri ihtiyaçlar zuhur ediyor ve almak gerekiyor.Bunun içinde bozuk paraları ben ayakkabımın içine koyarak sokuyorum.İçerde de atacak falan değilim.İhtiyacımı gideriyorum.

Ama kural bozuk para almayıp içerde vermek gerçekden çok saçma.Bunu bende doğru bulmuyorum.Bunun için yapılacak şey üst mercilerle iletişime geçmek.Su mu satıyorsun zor iş değil.Sahaya atacağını düşünüyorsan o anda ağzını aç ver.Kutunun tebbirini al.Bozuk para sistemine farklı bir yol ara.Bu konu da ben de sizinle hemfikirim.
--->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları
Alt 21.09.2008, 14:33   #65
ozer10
Yiğido

ozer10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 89 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 ozer10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence hiç alakası bile yok onlar yanlış bişey yapmaktan dolayı korkuyorlar oda bazı taraflar için ters bi şey olarak anlaşılıyor emniyete haksızlık etmeyelim
ozer10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ozer10'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları
Alt 21.09.2008, 14:36   #66
Yiğiter
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1204 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

tartışmayı ekseninden çıkarıyorsun..kelimelere takılıyor tartışmanın özünden uzaklaşıyorsun..
benim bozuk parama el koyacaksın ,çaycının yüzlerce bozuk parayı elinde tutmasına izin vereceksin..işte burda duracaksın..orda sana stada bozuk para sokmama emri verildiyse çaycınınkini de alacaksın..içeri su alma talimatı verildiyse sucuya içerde rant yaptırmayacaksın..kimin foto makinasını alıyorsun kimininkini almıyorsun..makinanın markasına göre mi davranılıyor hayır..neye göre bilmiyorum..daha bursa maçında milletin suyunu içeri almadı ..çaycı da bir bardak suyu 75 ykr ye sattı rantını yaptı..ben bunlardan bahsediyorum.eğer su almak yasaksa yasaktır..çaycısı maycısı yok..mesele çifte standart uygulaması bazılarına haksız kazanc sağlanması..
Alt 21.09.2008, 14:42   #67
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

Bir şey sormak istiyorum.Stada ne alınıp alınmayacağına karar veren polisler mi yoksa TFF mi?
-->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları
Alt 21.09.2008, 14:49   #68
Yiğiter
Usta Yiğido

Standart -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

gerçekten ne demek istediğimi anlamıyorsun...

tabi ki tff yasak koyuyor..ama polisler bu yasağı keyfi uyguluyor..stadın içindeki sucuya rant sağlatıyor..sucudan alınan sular çok da iyi fırlatılır üstelik..maksat sucuya rant başka bir şey değil..bir bardak su 75 ykr..yuh!

maça biletsiz seyirci alma diyor tff..ve buna para cezası da veriyor..sivasspor kendininmiş gibi,stat babası malıymış gibi istedğini beleşe alıyor stada..burdan para kaybediyoruz,bir de tff biletsiz seyirci alındığı için para cezası veriyor..oh ne ala memleket..

eğer bir yasak varsa ki var..onu uygulayın..keyfi hareket etmeyin..mesele bu!!
Alt 21.09.2008, 14:53   #69
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1014 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir şey sormak istiyorum.Stada ne alınıp alınmayacağına karar veren polisler mi yoksa TFF mi?
Vallahi bunca yazıdan sonra merak ettim:

Baban polis?

Amcan polis?

Dayın polis?

Enişten polis?

Tutmadı mı? Sen polis okulundasın? Kardeşin polis okulunda?

Yine mi tutmadı? O halde sizin dükkanın en büyük müşteri grubu polisler? Hadi hadi bildim di mi? Var bi gelir kaynağı polisten belli!

Şaka bir yana bunca yazılanı çizileni, gerçeği görmek ve anlamak istemeden yazmışsın da yazmışsın ya, valla helal olsun!
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları
Alt 21.09.2008, 14:59   #70
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

Lächeln --->: -->: Ortamı Geren Emniyet Mensupları

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gerçekten ne demek istediğimi anlamıyorsun...

tabi ki tff yasak koyuyor..ama polisler bu yasağı keyfi uyguluyor..stadın içindeki sucuya rant sağlatıyor..sucudan alınan sular çok da iyi fırlatılır üstelik..maksat sucuya rant başka bir şey değil..bir bardak su 75 ykr..yuh!

maça biletsiz seyirci alma diyor tff..ve buna para cezası da veriyor..sivasspor kendininmiş gibi,stat babası malıymış gibi istedğini beleşe alıyor stada..burdan para kaybediyoruz,bir de tff biletsiz seyirci alındığı için para cezası veriyor..oh ne ala memleket..

eğer bir yasak varsa ki var..onu uygulayın..keyfi hareket etmeyin..mesele bu!!
hayır burda normal bir soru sordum size.O kadar anlattınız ki ben bile bildiğimden şüphe duydum acaba kuralları polisler mi koyuor diye ve size de sordum.ama sizin üslübunun hala beni suçlayan bir tavırla devam etti.lütfen karşınızdakine biraz daha saygılı olun.