Ne alakası varya siz demediniz mi 10 dk ya gidiyoruz hızlı ol deyu, Yoksa ben gayet kibar kibar, sindire sindire yerim.
Ertuğrul'um süpersin, Seni kaç gündür aç bıraktılar..
Ama, Recep Yüksel ile de gece yolculuğu yapılmazmış, tesbit ettim. Adamların her pozisyonları resmolmuş, Allah'tan resimler sesli değil
Aradığımda, Osman ile görüşürken futbolcuları taraftar yanına davet ediyordunuz. Ama unutulmaz bir deplasman yaşadığınız her halinden herşeyinden, aldığınız puanlardan, takımımızın liderliğinden belli. Rabbim son maçımızda da hep zirvede bıraksın Sivasspor'umuzu.
N O T : Resimlerin patent sahibi Recep Yüksel olduğu kesinde resimler kime ait???
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Ertuğrul'um süpersin, Seni kaç gündür aç bıraktılar..
Ama, Recep Yüksel ile de gece yolculuğu yapılmazmış, tesbit ettim. Adamların her pozisyonları resmolmuş, Allah'tan resimler sesli değil
Aradığımda, Osman ile görüşürken futbolcuları taraftar yanına davet ediyordunuz. Ama unutulmaz bir deplasman yaşadığınız her halinden herşeyinden, aldığınız puanlardan, takımımızın liderliğinden belli. Rabbim son maçımızda da hep zirvede bıraksın Sivasspor'umuzu.
N O T : Resimlerin patent sahibi Recep Yüksel olduğu kesinde resimler kime ait???
Ağbicim İstanbul şartları çok zormuş, yaşasın Anadolu
Sabah çıktık yola saat 17:00 civarı Recep Yüksel ağbide kahvaltı yaptık(kahvaltı diyorum dikkat) birde işte şu içtiğimiz çorba, ben ne yapayım değil mi ?
Fotoğrafların büyük kısmında Recep Yüksel dışında Ömer Coşkun'un emeği var. Arada bizlerde çektik bir iki kare tabii
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Takımımızı yalnız birakmadıgınız icin teşekkürler.
Fotograflar icin tesekkürler, hepsi birbirinden güzel ve ilginç.
Yolculugunuzun zevkli gectigi her halinden belli oluyor