Cevap: Maçı Değerlendirelim
Kusura bakmayın gardaşlar ama bu taraftar yok, maça gelmiyor falan filan yorumları artık siyasilerin populist açıklamalarından bile sıkıcı gelmeye başladı bana. Şundan eminim ki burada klavye başında atıp tutan arkadaşlarımın yarısı da maça gitmiyor. Yarası olmayan gocunmasın
Allah aşkına Karabük maçında taraftarı nasıl eleştirirsiniz? - 10 derece, saat:18.00 , memur işinden yeni çıkmış, işçinin bir kısmı çıkmış bir kısmı yeni çıkacak, esnaf dükkanının tam iş yapacağı vakit, liseler üniversite hala derste ya da yeni çıkmış herkes ekmeğinin mesleğinin derdine düşmüş. İşçi işini mi bıraksın , öğrenci dersini mi, esnaf ekmek kapısını mı? ...
Zavallı aciz adi Federasyon hem hafta içi hem de saat tam altıda maç veriyor. sesimiz çıkmıyor. Sivas'ın en soğuk olduğu zamanda maç saati -10 du maç bittikten sonra soğuk -7 ye kadar düştü. Herkes bir saz almış eline aynı türkü "taraftar gelmiyor. " Bunu diyen arkadaşlarımız yanlarına 2 arkadaşlarını alıp maça gitseler herhalde bir hayli taraftarımız olacak.
Sahaya gidip takıma destek veren gruplarımızı da canı gönülden kutluyorum vefakar taraftar onlar tabii ki ancak maalesef içlerinden bazıları da kendilerini takımın yegane sahibi sanıyor bunu da demeden geçemeyeceğim.
Bırakalım bu birbirimize çamur atıp ben daha Sivassporluyum imajı vermeyi de hep birlikte taraftarlarımızı artıralım. Herkes tutsun bir arkadaşını hadi maça gidelim diye alsın götürsün
Şimdi benden daha çok!!! Sivassporlu arkadaşlar kızacak diyecek ki sen maça gidiyor musun? sene 95'ten beri ilk kez bu sene özel sebeplerden dolayı maçlara gidemiyorum. AMA maç saatleri her dakika kendi kendimi yiyorum. Evde oturanlar nasıl oturuyor onlara da şaşıyorum.
|