Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 14.12.2013, 23:25   #1
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

sezon başındaki sivasspor yok ...ayağa daha az pas yaptık..savunma biraz daha öndeydi gibi geldi bana...

da costa maça başka bir renk katıyor

aatıf etkisizdi,aatıf ortada değil sağ veya sol açıkda oynamalı

kalecimiz tartışmasız harika

cicinho her zamanki gibi maçın en iyilerinden orta sayısı biraz azdı

ümit umut veriyor

aydın bence bugün sahanın en çalışkan ismiydi

kadir bu adamdan kurtulmak lazım...takımın el freni,yavaş ve pasları çok kötü

hakan arslan fizik olarak zayıf,güçsüz ama 1 sezon daha faydalanmalıyız.gelecek vaad ediyor biraz daha pişince göreceksiniz.

BURHAN EŞER maçın yıldızıydı...her maçta bindirmelerini yap burhan.

john utaka ve rafik djebbour berbat,sıfır,ölü,yok bitik,yokları oynadılar...bugün sahada 9 kişi oynadık yine de iyi galibiyet aldık.
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivastatlıbelam'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.12.2013, 23:29   #2
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1488 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Eski takımına karşı Rıza Hocanın klasik versiyonlarını gördük. Onda değişen hiçbir şey yok maalesef. İki ileri bir geri artık bundan sonraki futbol yaşantısını sürdürecek. Ama bizde biraz zor. Adamlığı insanlığı süper ama taktik teknik mevzularına gelince daha dünkü çocuk (R.C) ondan daha iyi görüntü çiziyor...

Maça gelince, tutuk başladık aksak devam ettik iyi bitirdik diyebiliriz. Karşılıklı ataklar, kişisel oynamalar, hatalı paslar oyunun belli periyotlarına damgasını vurdu. İstatistiklerde hemen hemen eşit bir ilk yarı sonunda ne Djebbour nede Utaka (çünkü hala gözlerimiz onların durumunda) futbol geçmişlerindeki başarıyı anımsatmadılar. Biraz Utaka kıpırdanır gibi olmuş ama maalesef yüzde 10 yüzde 20 yi geçemedi bu durum. Aatıfın antreman eksiği ve şahsi oyunu can sıkmaya devam ediyor. Ama taraftar gözünde hala kredisi mevcut. Ya kulakları çekilmeli yada telkinde bulunulmalı.
İkinci yarının ilk bölümleride hemen hemen karbon kağıdı koymuşcasına ilk yarının tamamı gibi başladı. Taki golü yiyene kadar. Bu bölümlerde ise Cicinhonun ileri çıkışlarında koridoru boşaltması bizi sıkıntıya soksa da özellikle Da Costanın kademeleri bizi rahatlattı. Aydının iki maçtır sol bek mevkisinde mecburi oyunu ve buna mukabil fazla sıkıntı yaşatmaması alkışa değerdi. Hataları yokmuydu tabiki vardı ama mevki yabancısı olması kızgınlık ibremizi indirdi. Ama ileri çıkışlarında şahsi oyunlarıda hanesine eksi olarak yazıldı. Bir asistde göğsüne yıldız olarak takıldı. Gol yedikten sonra devreye o meşhur Rıza Çalımbay faktörü girdi. Sen öne geçmişsin orta sahadan adam çıkar forvete Kwekue'yi sok. Galiba Mehdi değişikliğini yanlış anlamış olsa gerekki o dakikadan sonra ibreler tamamen değişti ve bize döndü.. Sonra gelsin çaylar.

Bugünkü oyunda görünen ve görünmeyen kahramanlar oyuna renk kattı. Cicinho ve Burhan görünen klas adamlardı. Ama birde görünmeyen adamlar vardı ki işte onlarıda ayakta alkışlamak lazım. En başta Kadir geliyor tabiki... Ademin bir kaç haftadır oynamayışı onu bayağı zorlasada toplu yada topsuz oyunları çok iyi oynadı. Geçen yıllarda gereksiz pas hataları yapardı. Bir maçta en az 3-4 tane oluyordu. Bu sene bayağı aza indirmiş. Çünkü onun işi çalım yapmak fantaziye girişmek değil. O bir kaptan ve dümende en iyisi olmak zorunda. Bunun bilincinde mücadele veriyor ve buda bizim hoşumuza gidiyor. Ayrıca Da Costanın da hakkını vermek gerekiyor. Yerinde müdahaleleri yer tutuşları yanında bir kaç kezde gol için sümsüklük etti lakin olmadı.

Özetle devre arasında hedeflenen 3 maçta 9 puan parolası ile çıktığımız yolda ilk 3 puanımızı aldık. Ayrıca Eskişehirin puan kaybetmesi ile sevincimizde bir kademe daha arttı. Artık Avrupa hedefi olan takımlar şekillenmeye başladı ve bu takımlardan biriside biziz...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.12.2013, 23:31   #3
izmirliyigido
Gast

Djebbour, Kadir, solbekte iken Aydın, ilk yarıda Burhan Eşer ve tüm maç boyunca Aatıf çok kötüydüler !..

.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.12.2013, 13:51   #4
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Djebbour, Kadir, solbekte iken Aydın, ilk yarıda Burhan Eşer ve tüm maç boyunca Aatıf çok kötüydüler !..

.

ayne Izmirli gardasim.....

Atif yien kendisi Messi zanedi buna birisi acile bir el atsin böyle olmiyo Atif!!!
Kadir her zaman ki gibi Boma Performans seni Pas hatalar gercekten COK BIKTIM HEM DE COOOKKK ( acaba Hoca Kadire ne göriyo??? )
Buhan ilk yari gercekten cok kötüydü ama 2. yari süper oynadi.....

Kamil nerde Hocam??? Sen bu Adami ne yaptin???
Ideal Kadro nezaman göriyorus??? Hala Ideal Kadro yok

tamam da 3 Puan aldik ama bana göre hala Takim olarak oynamiyors!!!
Böyle oyunla 3 Puan iyidi!!!

Herkez burda Samiyonligi yada Avrupaligi konusiyorlar... tamam da ben de cok istiyorum ama bu oyunla ancak 2 Mac yapabiliris!!

Gönderecek oyncu yine gördüm malesef cok var Hocam Insallah birseyler yaparsin....

Macin YILDIZI gercekten Burhan Eser... tsk 3 Puan icin .....
bakalmi devre arasi ne olacak cok merakediyorum

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda keko 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.12.2013, 13:57   #5
58DraGKinG58
Yeni Yiğido

58DraGKinG58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58DraGKinG58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
keko 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Atif yien kendisi Messi zanedi buna birisi acile bir el atsin böyle olmiyo Atif!!!
Kadir her zaman ki gibi Boma Performans seni Pas hatalar gercekten COK BIKTIM HEM DE COOOKKK ( acaba Hoca Kadire ne göriyo??? )

Herkez burda Samiyonligi yada Avrupaligi konusiyorlar... tamam da ben de cok istiyorum ama bu oyunla ancak 2 Mac yapabiliris!!

Gönderecek oyncu yine gördüm malesef cok var Hocam Insallah birseyler yaparsin....

AYNEN KARDEŞİM AYNEN AATIF GOL KRALI OLUNCA BİRAZ HAVALANDI MI BİLEMİYORUM AMA YANLIŞ SÖYLEMİŞ OLMAYAYIM AMA ...
58DraGKinG58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58DraGKinG58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.12.2013, 23:02   #6
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1097 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
keko 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Atıf konusunda söylediklerine tamamen katılıyorum Atıf 3-4 haftadır kayıp nerdeyse..fakat Kamil grosicki konusunda size hiç katılmıyorum siz suçu hep hocada arıyorsunuz sizin gözünüzde Kamil sütten çıkmış ak kaşık...diyelim ki Carlos hatalı peki bundan önce Kamili bu takıma getiren ama sonra bir anda onu falza oynatmayan Rıza hoca da mı suçlu? Siz Kamilin ne olursa olsun Sivasspordan ve şehirden ayrılmak istediğini ve kafaısnda bu takımı sildiğini biliyor musunuz? Veya Kamil efendinin kumar sevdasını, eşinin burada kalmak istemdiğini vesaire? Gözünüzde bir büyüttünüz şu adamı..kötü bir oyuncu değil kaliteli bir isim ama şu rezil haliyle hiç bir takımda forma şansı bulamaz... o yüzden Kamilin hatalrını yanlışlarını da söyleyin suçu hep sağda solda aramayın...2 yıldır Kamil efendi ortada yok hatta bu sene kafasına göre antreamanalra bile çıkmadığı oldu...böyle yaprsa istesrse messi olsun hiçbir takım sana buyur gel oyna demez...
Alt 14.12.2013, 23:43   #7
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçı stadda seyrettim. Karşıdan vuran güneşle sanki kış değil de bahar günü gibiydi maraton. Soğuk sayılmazdı. Sahaya yakın ilk üç sıra hariç maratonun her tarafı doluydu. Gelin görün ki yapılan tezahürat bir avuç gencin sesiydi. Bir tribün bu kadar mı duyarsız olur. Postacı Sebo bile bunlardan bir şey olmaz deyip canlandırmaya çaba bile göstermedi. 1967 taraftar grubu ise hiç susmadan maçı mükemmel götürdüler. Hepsini tebrik ediyorum. Sıradan maraton taraftarı bu gençlere önyargıyla bakıyor. Mesela, bir ara şakadan ambulans çağırıp, sonra 'Biz Sivasspor hastasıyız' diyeceklerken yanımdaki 'Gene aralarından birini mi bıçakladı bunlar?' diyebiliyor. Halbuki bu gençler Sivassporu gerçekten sahiplenen, özverili insanlar. Maraton orta kısım tezahürat yapmayınca ben de gençlerin arasına dalıp ikinci yarı tezahürata katıldım, ses gitti tabii. Bir devrede ses gidiyorsa bütün maç bağıranın halini anlayıp takdir etmelidir. Sivassporu ikinci takımı olarak gören, sabahtan akşama kadar ilk takımları yani İstanbul Takımlarının muhabbetini yapan insanları, 85. dakikada maç 2-1 ken staddan ayrılmalarından tanımak mümkündü bu arada.
Maça gelince;
-Burhan geldiğinden beri kendisinden beklenen patlamayı bu maçta yaptı. Maça resmen el koydu. Ama asıl geri planda Cicinho'nun hazırlayıcılığı ve desteği var. Sağ kanadımız güzel işlemeye başladı. Sol kanatta Aydın, bu maç geldiğinden beri en iyi oyunlarından birini oynadı ama Utaka ile tam ahenk yok. Ziya takıma katılınca sol kanat rayına oturur.
-Defansta Ümit-Da Costa uyumu güzel. Bizim zayıf noktamız Cicinho ilerde yakalandığında, sağ kanadımızdan bazan açık vermemiz. Rıza hoca, o taktiği çalıştırmış ama Rizeli oyuncular bundan yeterince faydalanamadılar.
- Son dakikada kazandığımız duran topta seyircinin 'Costa' diye tempo tutması yanlıştı. 3-1 galibiyeti zor bir 90 dakika'da yakalamışken oyuncuyu kaleye 40 metreden fazla varken gaza getirmenin anlamı nedir? Şut çekeceğim derken sakatlandı zavallım, maçı sekerek bitirdi. Aynı seyirci, Mehdi bacak arası yapsa da eğlensek diyor. Ama maçlar oyun disiplini ile kazanılıyor. Her oyuncunun nereye kadar inisiyatifi olduğunu, görev tanımını Roberto Carlos belirliyor ve maçtan sonra onu değerlendiriyor. Takımda kimse keyfi hareket edemiyor.
-Atıf'ın iki-üç haftadır durgunluğunun nedeni anlaşıldı. Eşi doğum yapmak için Fransa'ya gidince o da mecburen izin alıp gidip gelmek zorunda kalmış birkaç kez. Ama neyse, bir kızı dünyaya gelmiş. Allah, analı babalı büyütsün diliyorum. Artık, o da kafasını tamamen Sivassporumuza verebilecek.
Özetle, Sivassporumuz ,inşallah, Carlos'un da beklediği gibi,yeni bir galibiyet serisine başladı. Önümüzdeki iki kupa ve iki lig maçını da alıp ilk yarıyı öyle bitirelim.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.12.2013, 00:29   #8
Dua
Yiğido

Dua - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

188 Mesajına 380 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 Dua FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

3 Puani kazandik ama elestride yapalim.

Atif 3 Haftadir Dökülüyor
Utaka ne ise yariyor hala anlamadim?
Refik hangi Ligde Gol Krali olmus ? (Ücüncü Lig falanmi?

Ziya olmayinca Aydina sol bekte yazik oluyor.
Dua isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Dua'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.12.2013, 00:30   #9
Dua
Yiğido

Dua - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

188 Mesajına 380 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 Dua FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Allah Rizasi icin biri Kadire pas nasil verilir calistirsin.
Dua isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Dua'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.12.2013, 00:39   #10
yiğido58sinan
Tecrübeli Yiğido

yiğido58sinan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

206 Mesajına 377 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 yiğido58sinan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Forvet forvet forvet! Orta saha defans oyuncularımızdan daha ne zamana kadar maç kurtarmalarını bekleyecez?

Etiketler
değerlendirelim, maçı